Wielki Piast

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

stadion

Postprzez ^m@rcin^ 2003-05-24, 8:27 pm

Bodzio napisał(a):...stadion bądzmy szczerzy wcale nie najgorszy bo wy zbytnio nie macie czym się chwalić jedna trybuna to też nic specjalnego...

Ale mamy sektor dla gosci nie to co wy w gliwicach.
Jak przyjedzie Cracovia Arka moze Ruch to tez ich nie wpuscicie ????
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez LTMario 2003-05-24, 8:34 pm

Po 1 nie dziel skóry na niedźwiedziu ! jeszcze sezon się nie zakończył a do końca zostały 4 spotkania w których teoretycznie Zagłębie ma łatwiejszych przeciwników i nie zapominajcie o tym że Piast jeszcze musi ograć Lech-a w co szczerze powątpiewam tak że do zdobycie jest jeszcze 12 punktów które Zagłębie zdobędzie a Piast zdobędzie tylko 8 .
co do 2 ligi wy sie do niej nie nadajecie !
LTMario

Postprzez WOJTEK 2003-05-24, 8:36 pm

PIAST CHWAST.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Gość 2003-05-24, 8:43 pm

PIAST napisał(a):wiec ten mecz tez kupilismy ?? zastanow sie za nim cos powiesz.NIE BYŁEŚ NIE WIDZIAŁEŚ TO SIE NIE ODZYWAJ.Rozumie was jest wam strasznie glupio hahahahah bedzie nas jezdzic chocby dwoch ale za to w drugiej lidze a nie w 3 hahahahah.
Mi jest głupio ze powoli upada piękno sportu. Jeszcze troche i bedzie jak w Polskiej Lidze Koszykówki - wystarczy wyciąg z konta na odpowiednią kwote by grać w najwyższej klasie rozrywkowej. A szkoda mi każdego klubu, który ma zagorzałą publike i niestety musi sie błąkać na piłkarskiej prowincji a awansują kluby, które tych kibiców po prostu nie mają, oddanych kibiców. Rozumiem, że jak piszesz ,,nas", to byłeś jednym z 3 w Legnicy, tak? Net kibice - piast gliwice. Nie zasługujecie kolego na awans, bo nie potraficie tego docenić.
Gość

Postprzez Bodzio 2003-05-24, 8:57 pm

M@RCIN i co wam daje sektor dla kibiców nic w Gliwicach tez jest za bramką a klatki takie jak w Kietrzu to dla mnie kibica nieporozumienie Prawdopodobnie o ile Piast awansuje będzie potrzeba wykonania czegoś takiego to żadna przyjemnośc bynajmniej dla mnie tam oglądać mecz.
Trudno dzisiaj remis z Lechem i jeszcze cztery kolejki do końca chciałbym żeby awans wywalczył Piast , zobaczyłbym po tylu latach drużyny drugoligowe w Gliwicach.Pozdrowienia dla obiektywnych kibiców
Bodzio

Postprzez Leyton 2003-05-24, 9:40 pm

Cytat ze strony Odry Opole: "O meczu wystarczy napisać tyle, że w zgodnej opinii fanów Odry (około 60 osób), zachodzi uzasadnione podejrzenie "odpuszczenia" przez Odrę tego meczu"..
Nie. Przecież to niemożliwe. Piast jest na tyle dobry (0:2 i 0:6 - wiadomo z kim) , że nikt nie musi im odpuszczać. Kibice Odry byli chyba na jakimś innym meczu. Może pomylili pociagi? :wink:
Leyton

Hmm

Postprzez Qba 2003-05-24, 9:56 pm

staram sie byc obiektywny, jestem calym sercem za Zaglebiem (wiem, ze to nie zawsze idzie w parze)... ale dzisiejszy mecz? hmm od kiedy kara sie zawodnika za dyskusje z sedzia czerwona kartka? nie powinno byc zoltej? Zaglebie mialo przewage, wiec arbiter "ukaral" ich odeslaniem zawodnika na trybunu.. taki survival sobie zrobil... uwazam, ze piast nie powinien awansowac, nie zasluguje na to... ale jesli awansujecie, to zycze Wam sukcesow... niech wygra lepszy...
GRAMY do konca, Zaglebie GRAMY do konca!!!!!!!
Qba

Postprzez Lars 2003-05-24, 10:00 pm

Spoko spoko. za rok sie zamienimy bo te kurwy są za tepe aby grac w 2 lidze, a my awansujemy majac kilkadziesiat ptk przewagi nad rywalami. Najwiekszy argument ze jestescie za tępi do 2 ligi: na waszej stronie jest radosna nowina ze az 2500 kibicow swietowalo kolejne zwyciestwo Chwasta. u nas było 5500 i nikt sie nie podnieca. u nas to normalka.
Lars

Postprzez Fan 2003-05-24, 10:45 pm

A zezryjcie se ta druga lige. Ciekawe jak bedziecie grac bez kupowania. W tej lidze idzie taki handel, wystarczy tylko spojrzec na wyniki Miedzi (oczywiscie z Piastem) czy dzis Myszkowa i Polonii. Posatwy sedziego w naszych meczach to odrebny temat. c*** z taka liga. Pierdolic korupcje, ktora jest juz chyba w kazdej galezi w tym kraju.
Fan
Working Class

Postprzez mały 2003-05-24, 11:29 pm

qrwa jak sie patrze na wasze wypowiedzi to nie wiem czy sie smiac czy plakac ... sezon jeszcze twa ... jesli wy awansujecie to wam pogratuluje i zycze powodzenia w 2 lidze ! ... jednak wy nie umiecie zachowac sie jak na "normalnych" kibicow przystalo !!! bluzganie , oskarzanie itd ... co wam do naszych kibicow , stadionu i pilkarzy ? patrzcie sie na wlasnie podworko ...
mały

Postprzez bankier 2003-05-25, 5:45 am

JAK KIEDYS WOJTEK NAPISAŁ!!! - LIGA JEST USTAWIONA, SZCZEGÓLNIE SDZIOWIE! BO TO CO ROBIŁ TEN PALANT NA MECZU Z LECHEM WOŁA O POMSTĘ DO NIEBA!

PS. NIE CHCĘ NIKOGO DO ZŁEGO NAMAWIAĆ, ALE PRZYDAŁ BY SIE JEDNEN OKLEP SEDZIEGO! MOŻE RESZTA SOBIE UZMYSŁOWI, ZE ROBIENIE LUDZI W CHUJA NIE MOŻE UJŚĆ NA SUCHO!

PS. POLSCY SĘDZIOWIE TO KURWY SPRZEDAWCZYKOWIE!
bankier

Postprzez rados 2003-05-25, 8:02 am

Do Piasta :oczywiście jeśli awansujecie to wam pogratuluje,choć zdaje sobie sprawe że to nie będzie awans wywalczony na boisku.A mecze kupujecie.Kibice Odry chyba jasno0 twierdzili że ich drużyna ten mecz odpuściła.Ale nie ,Piast gra najlepszą,najładniejszą dla oka piłke i zasłużenie awansuje.Powodzenia w II lidzwe gdzie możecie się tylko zbłażnić (mam tu na myśli zarówno waszych piłkarzy jak i kibiców)
P.S.Ciekawe ile was pojedzie na np.Cracovie?? 2 osoby :lol: :lol:
rados
Zagłębiak

Postprzez Gość 2003-05-25, 10:59 am

Oczywiście, oczywiście...
Każda drużyna kupuje i sprzedaje mecze tylko nie Zagłębie, no może nie każda, tylko te które są wyżej od Sosnowca.
Kibice Zagłębia !!! (oprócz tych obiektywnych) jestescie żałośni !!!
Gość

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2003-05-25, 11:24 am

Anonymous napisał(a):Kibice Zagłębia !!! (oprócz tych obiektywnych) jestescie żałośni !!!

Napewno jestemy lepsi od was pod kazdym wzgledem !!!
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Michał 2003-05-25, 11:48 am

PIAST napisał(a):A WAS CZEKA ZA ROK 4 LIGA JESTES ZENUJACY POPROSTU NIE UMIECIE SIE POGODZIC Z TYM ZE TO GLIWICE BEDE 2 LIDZE A NIE SOSNOWIEC WY MIELISCIE SZANSE ROK TEMU ZOSTAC W 2 LIDZE I CO WTEDY ROBILISCIE ??

Zagraliśmy fair i spadliśmy z honorem. Mozna było kupić 1 czy 2 mecze i się utrzymać. Nawet taka Odra Opole mogła nam odpuścić bo juz spadła, za to dzisiaj sqrwiła sie z Piastem. Mam nadzieje że w przyszłym sezonie będzie okazja spuścic ich do 4 ligi.

A za Gliwicami ciagnie się smród związany z awansem i jak tylko 2 liga wyczuje ten smród to natychmiast was spuści (np z "łódzką ośmiornicą" - ŁKs, Piotrcovia, Ceramika, Radomsko, Bełchatów nie ma cie szans - wystarczy spojrzeć jak co roku ŁKS ratuje sie nagle w ostaniej chwili przed spadkiem, chociazby w tym roku "sensacyjne" zwyćięstwo na Piotrcovii).
Michał

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna