Wielki Piast

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Wielki Piast

Postprzez hca 2003-05-24, 6:26 pm

Wygraliśmy z Odrą, która grała w jedenastu. Wyobrażacie to sobie? Fajnie że urwaliscie 2 punkty Lechowi. Od dzis chyba was polubimy, bo odebraliscie punkty naszemu najwiekszemu rywalowi. W przyszłym sezonie bedziemy wam kibicowac w pojedynkach z Radzionkowem i innymi kichami.
Do moderatora: Nie kasuj tematu, wiemy że jest wam głupio (hahaha).

HCA Tylko Piast
hca

Postprzez PIAST 2003-05-24, 6:40 pm

TYLKO PIAST TYLKO PIAST PIAST PIAST !!!!!!A byliscie tacy pewni ze wygracie z Lechem hahaha no teraz to musi wam byc bardzo glupio PIAST POLONIA ODERKA !!
PIAST

Postprzez Gość 2003-05-24, 6:46 pm

Na dobre i na złe - ZAGŁĘBIE.
Udanych wyjazdów chłopaki, tak do Poznania to ze 2 was może pojedzie, co? :D
Gość

Postprzez Puzon 2003-05-24, 7:02 pm

Jak tak dalej pojdzie to moze za rok tARACHULSKI kutas wam pierwsza lige kupi.Jebani lapowkarze!!
Puzon
Adventure Group

Postprzez PIAST 2003-05-24, 7:08 pm

wiec ten mecz tez kupilismy ?? zastanow sie za nim cos powiesz.NIE BYŁEŚ NIE WIDZIAŁEŚ TO SIE NIE ODZYWAJ.Rozumie was jest wam strasznie glupio hahahahah bedzie nas jezdzic chocby dwoch ale za to w drugiej lidze a nie w 3 hahahahah.
PIAST

Postprzez krzysiu 2003-05-24, 7:20 pm

powiem wiecej KUPILIŚCIE sedziego, ktory u nas sedziowal. kartkowal k... wszystkich jak popadnie :evil:
krzysiu
HONOROWY CZŁONEK FORUM

Postprzez rados 2003-05-24, 7:24 pm

Nawet jeśli awansujecie ( a raczej tak bedzie,bo nie wydaje mi sie żeby pan Tarachulski po załatwieniu tylu spotkań , nie kupil 4 pozostałych) to nie macie czego szukać w II lidze.Dlaczego:
po pierwsze macie przeciętną drużynę
po drugie:NIE macie oddanych kibiców i po prostu zarówno sportowo jak i pod względem kibicowania nie nadajecie się do II ligi.
Pewnie awansujecie ale takiego awansu to ja bym nie chciał.Dlaczego??Odpowiedzcie sobie sami.
rados
Zagłębiak

stadion

Postprzez ^m@rcin^ 2003-05-24, 7:27 pm

rados napisał(a):Nawet jeśli awansujecie ( a raczej tak bedzie,bo nie wydaje mi sie żeby pan Tarachulski po załatwieniu tylu spotkań , nie kupil 4 pozostałych) to nie macie czego szukać w II lidze.Dlaczego:
po drugie:NIE macie oddanych kibiców i po prostu zarówno sportowo jak i pod względem kibicowania nie nadajecie się do II ligi.
Pewnie awansujecie ale takiego awansu to ja bym nie chciał.Dlaczego??Odpowiedzcie sobie sami.

I nie maja stadionu na 2 lige !!
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Re: stadion

Postprzez rados 2003-05-24, 7:39 pm

^m@rcin^ napisał(a):
rados napisał(a):Nawet jeśli awansujecie ( a raczej tak bedzie,bo nie wydaje mi sie żeby pan Tarachulski po załatwieniu tylu spotkań , nie kupil 4 pozostałych) to nie macie czego szukać w II lidze.Dlaczego:

I nie maja stadionu na 2 lige !!

Sorry marcin zapomniałem o stadionie.A tak swoją drogą to ciekawe czy będziecie wpuszczać kibiców drużyn przyjezdnych bo w II lidze już nie ma tak że się nie wpuści "bo nie".
Do Piasta:II liga za pieniądze. :!: :!: :!: ( i to bynajmniej nie tylko płacone swoim zawodnikom)
rados
Zagłębiak

Postprzez grzechu 2003-05-24, 7:42 pm

NIc nie maja, sorry pomylilem sie. Maja kase, ale wiadomo ze kiedys kran z pieniedzmi zostanie zakrecony i po piascie pozostanie jedynie ten malutki (czytaj: nie nadajacy sie na 2 lige) stadionik
Za rok znow wasz czeka 3 liga.
grzechu

Postprzez PIAST 2003-05-24, 7:47 pm

A WAS CZEKA ZA ROK 4 LIGA JESTES ZENUJACY POPROSTU NIE UMIECIE SIE POGODZIC Z TYM ZE TO GLIWICE BEDE 2 LIDZE A NIE SOSNOWIEC WY MIELISCIE SZANSE ROK TEMU ZOSTAC W 2 LIDZE I CO WTEDY ROBILISCIE ??
PIAST

Postprzez rados 2003-05-24, 7:48 pm

I jeszcze jedno.W II lidze będziecie tylko rok.W 2004 to my awansujemy a wy spadniecie i to z wielkim hukiem.
P.S.Gratulować to sobie bedziecie mogli po zakończeniu sezonu bo jestem zdania że teraz awans zrobi Lech.
rados
Zagłębiak

Postprzez rados 2003-05-24, 7:52 pm

PIAST napisał(a):A WAS CZEKA ZA ROK 4 LIGA JESTES ZENUJACY POPROSTU NIE UMIECIE SIE POGODZIC Z TYM ZE TO GLIWICE BEDE 2 LIDZE A NIE SOSNOWIEC WY MIELISCIE SZANSE ROK TEMU ZOSTAC W 2 LIDZE I CO WTEDY ROBILISCIE ??

W zeszlym sezonie dawaliśmy dupy i co do tego nie mam wątpliwości.
A powiem ci szczerze że nie mogę się z tym pogodzić bo jestem zdania że wy NIE ZASŁUGUJECIE na II ligę.Dlaczego:patrz posty wyżej.
Ostatnio edytowano 2003-05-24, 7:53 pm przez rados, łącznie edytowano 1 raz
rados
Zagłębiak

Piat

Postprzez ^m@rcin^ 2003-05-24, 7:53 pm

PIAST napisał(a):A WAS CZEKA ZA ROK 4 LIGA JESTES ZENUJACY POPROSTU NIE UMIECIE SIE POGODZIC Z TYM ZE TO GLIWICE BEDE 2 LIDZE A NIE SOSNOWIEC WY MIELISCIE SZANSE ROK TEMU ZOSTAC W 2 LIDZE I CO WTEDY ROBILISCIE ??

Nie kupowalismy meczy tak jak to robii Piast. Wylacz Caps Lock :twisted:
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Bodzio 2003-05-24, 8:16 pm

Tak jak większość kibiców na meczu z Odrą podejrzewała to będzie tak że jak wam się noga podwinie w obojętnie kiedy to oczywiście wina Piasta pisałem już na forum które zostało zawieszone że trzeba trochę pomyśleć
zanim takie rzeczy napiszecie .Pomyślcie ile trzeba by było kasy potrzeba żeby kupować nie tylko swoje mecze ale również inne tak jak wy sądzicie.
Jak długo będziemy grać w 2 lidze o ile będziemy bo jeszcze 4 kolejki przed nami czas pokaże.Fakt faktem kibiców macie dobrych oczywiście dotyczy to dopingu bo w innych kwestiach nie zabieram głosu,stadion bądzmy szczerzy wcale nie najgorszy bo wy zbytnio nie macie czym się chwalić jedna trybuna to też nic specjalnego wy macie Włochów a my wy tak uważacie p.Tarachulskiego .Na zakończenie awansu jeszcze nie mamy ale jest coraz bliżej i Lecha usiebie .Pozdrowinia dla obiektywnych kibiców
Bodzio

Następna strona

Powrót do Piłka nożna