Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Marek Adamczyk napisał(a):Moim skromnym zdaniem Zagłębie w najbliższej kolejce pozbawi złudzeń Zieloną Górę (Piast też wygra), a w następnej Piast sam się ich pozbawi i wskoczymy na Fotel Lidera, ktorego nie oddamy do samiuśkiego końca hej !
Pozdro dla wszystkich !!!
Qba napisał(a):ciach.... stali jacys panowie w garniakach i rozmawiali miedzy soba (wsrod nich dyr. naszego klubu..) i z ust jednego padly slowa, ze piast ma juz zalatwiona II lige... no coz w sumie nie wierze w to, bo chyba maja jakis limit gotowki...
..... ciach
Qba napisał(a):Wiesz co z takimi txtami buraku to sobie gdzie indziej wyjezdzaj, ze Marek powiedzial 'wskoczymy' to zle?? ja jestem kibicem zaglebia, on tez.. to z tego wynika, ze ja nie moge powiedziec wskoczymy?? co pajacyku?? denerwuje mnie takie zachowanie... moze sercem jest za zaglebiem...
Anonymous napisał(a):"Wskoczymy"? panie Marku to nie ta grupa i nie ta drużyna, no chyba że wraca pan do zagłębia :)
Anonymous napisał(a):
A gdzie miał te serce jak w przerwie zimowej trenował w gliwicach ?
A pajaców i buraków to sobie poszukaj na swoim osiedlu.
Qba napisał(a):wlasnie kiedys juz o tym myslalem... niekorzystny rozklad jazdy dla nas... z lechem by bylo lepiej na koncu, bo teraz walcza o awans, optymistyczny wariant zaklada, ze ich sklepiemy.. pojada do gliwic i dostana tez oklep... a tak to jak by pojechali z piastem, a my potem z nimi byloby super...
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack