Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Soyer napisał(a):Leyton napisał(a):http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35024,2518027.html
Łukasz Antczak i Tomasz Twardawa nei pojawili się na sparingu Ruchu Chorzów
W kadrze chorzowskiego klubu nie znajdzie się raczej miejsce dla Łukasza Antczaka z Zagłębia. - Miał być w sobotę, a nie przyjechał. Dla mnie zachował się niepoważnie - dodaje szkoleniowiec. Trener nie jest też przekonany do testów Tomasza Twardawy (również Zagłębie). - Nie znam chłopaka, dawno nie widziałem go na boisku - mówi.
Wczoraj w nocy do Sosnowca przyjechał Dzenan Hosić, piłkarz z Bośni, który wiosną będzie występował w Zagłębiu. Chwilę po tym, gdy zawodnik wszedł do swojego nowego mieszkania, złodzieje chcieli ukraść mu samochód. - Otworzyli drzwi, ale silnika już nie uruchomili - opowiada Wojciech Rudy, dyrektor klubu. - Ładnie przywitał Sosnowiec nowego zawodnika Zagłębia - denerwuje się.
zibi napisał(a):Wczoraj w nocy do Sosnowca przyjechał Dzenan Hosić, piłkarz z Bośni, który wiosną będzie występował w Zagłębiu. Chwilę po tym, gdy zawodnik wszedł do swojego nowego mieszkania, złodzieje chcieli ukraść mu samochód. - Otworzyli drzwi, ale silnika już nie uruchomili - opowiada Wojciech Rudy, dyrektor klubu. - Ładnie przywitał Sosnowiec nowego zawodnika Zagłębia - denerwuje się.
uważam że honorową sprawą będzie dla kibiców Zagłębia znalezienie tych debili i podanie ich na tacy policj!
Bo to właśnie jest Sosnowiec w pełnej okazałości! Nic dodać nic ująć, brawo
Zagłębiacy, he he he!
--------------------------------------
Myślę że to chłopaki z Piknik Klubu
---------------------------------------
A SOSNOWIEC WCIĄŻ PIĘKNIEJE SAME K.... I ZŁODZIEJE
-------------------------------------------------------------------
Zagłębiacy przyjeżdżajcie na Śląsk, wasze auta już tam są
-------------------------------------------------------------------
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack