Miedź Legnica - Piast Gliwice

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez piast 2003-05-20, 2:35 pm

dlatego,że grali wszyscy podstawowi zawodnicy dlatego ze Piasta boi sie cała Polska . Zagłębie moze gra dobrze na wiosne ale liczy sie caly sezon a nie tylko jedna runda i dlatego PIAST zasługuje na 2 lige MOŻE za rok wam sie uda ale raczej za 2 lata bo za rok awansuje ODRA OPOLE !!
piast

Postprzez rados 2003-05-20, 2:38 pm

piast napisał(a):a teraz powiedzcie mi czy Piast nie moze wygrywac uczciwie meczu ?? Kazda druzyna napewno czuje jakis szacunek przed liderem i moze im sie grac ciezej przewaznie to bronia swojej bramki nie probujac nawet atakowac.Napewno Zagłebie gra dobrze i gdyby nie stracila tyle punktow na jesien to bylaby teraz liderem i to my kibice Piasta pisalibysmy ze Zagłebie kupuje mecze.A co do kibicow to mamy w miare dobrych jak na 3 lige,oczywiscie na wasze mecze przychodzi wiecej osob ale my idziemy coraz wyzej i z roku na rok kibicow bedzie przybywac,mowicie ze z takimi kibicami nie mozemy wejsc do 2 ligi , a popatrzcie ile przychodzi osob na inne 2 ligowe zespoly(po 300 na niektore zespoly)np na taki Świt ktory moze wejsc do 1 ligi przychodzi gora po 2000 osob albo w 1 lidze na Amike o ile sie nie myle oni nie maja prawie wogole grupy ULTRAS.Duze znaczenie bedzie mial mecz CARBO GLIWICE-ZAGŁĘBIE więc przyjedzcie w jak najwiecej osob i pokazcie co potraficie na wyjezdzie.2 LIGA BĘDZIE NASZA TYLKO PIAST!!!!!

To racja kibiców macie beznadziejnych i co gorsza NIELICZNYCH.Zastanawiające jest tylko to że drużyny z którymi gracie ,wcześniej spisywały się dobrze(przykład Miedzi) w meczach z nami ,a nagle tracą formę w spotkaniach z Piastem.
Zobaczymy jak zagra Odra z wami.
rados
Zagłębiak

2 liga

Postprzez ^m@rcin^ 2003-05-20, 2:46 pm

piast napisał(a):dlatego,że grali wszyscy podstawowi zawodnicy dlatego ze Piasta boi sie cała Polska . Zagłębie moze gra dobrze na wiosne ale liczy sie caly sezon a nie tylko jedna runda i dlatego PIAST zasługuje na 2 lige MOŻE za rok wam sie uda ale raczej za 2 lata bo za rok awansuje ODRA OPOLE !!

Odra urwie punkt piastowi bo woli zeby ZAGŁĘBIE weszlo. Wiedza ,ze jak w tym roku wejdzie piast to w przyszlym beda miec male szanse na awans w walca z ZAGŁĘBIEM !!!

2 liga 2 liga ZAGŁĘBIE
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Władek 2003-05-20, 2:57 pm

piast napisał(a):dlatego,że grali wszyscy podstawowi zawodnicy dlatego ze Piasta boi sie cała Polska . Zagłębie moze gra dobrze na wiosne ale liczy sie caly sezon a nie tylko jedna runda i dlatego PIAST zasługuje na 2 lige MOŻE za rok wam sie uda ale raczej za 2 lata bo za rok awansuje ODRA OPOLE !!

Piasta boi się cała Polska? Więc zacytuję Ci co napisane było na dodatku do biletu (folderu) w Legnicy. Przy okazji meczu z Zagłębiem: "Czterokrotny zdobywca Pucharu Polski, trzykrotny wicemistrz, zapowiada się ciekawe widowisko....."
Przy okazji meczu z Piastem wypowiedź trenera Miedzi: "Piast gra słabiej, prościej niż Zagłębie...."
Władek

Postprzez Gość 2003-05-20, 3:46 pm

Władek napisał(a):
piast napisał(a):a teraz powiedzcie mi czy Piast nie moze wygrywac uczciwie meczu ?? Kazda druzyna napewno czuje jakis szacunek przed liderem i moze im sie grac ciezej przewaznie to bronia swojej bramki nie probujac nawet atakowac.

Tylko wyjaśnij mi dlaczego Miedź nie przestraszyła się 2 w tabeli Zagłębia, które na wiosnę spisuje dię dużo lepiej niż Piast i pokazała bodaj szczyt swoich możliwości?

A ty mi wyjaśnij dlaczego ( i przez kogo), Włókniarz wiosną zmobilizował sie tylko na Piasta ?
Gość

Postprzez Władek 2003-05-20, 3:57 pm

Gosc napisał(a):A ty mi wyjaśnij dlaczego ( i przez kogo), Włókniarz wiosną zmobilizował sie tylko na Piasta ?

Przede wszystkim nie tylko na Piasta. Remis z Zagłębiem wywalczony w osłabieniu wymaga nie lada mobilizacji. A ponadto w tym okresie Włókniarz walczył jeszcze o awans i chyba nie potrzebował dodatkowej mobilizacji.
Władek

Postprzez piast 2003-05-20, 4:47 pm

a co wam teraz da, że byliście wicemistrzami albo że zdobyliście puchar Polski,awansu do 2 ligi to wam nie da więc nie ma czym się chwalić
piast

Postprzez Władek 2003-05-20, 4:51 pm

piast napisał(a):a co wam teraz da, że byliście wicemistrzami albo że zdobyliście puchar Polski,awansu do 2 ligi to wam nie da więc nie ma czym się chwalić

To nie my się chwalimy. Tak o nas piszą min w Legnicy
Władek

Postprzez rados 2003-05-20, 4:51 pm

piast napisał(a):a co wam teraz da, że byliście wicemistrzami albo że zdobyliście puchar Polski,awansu do 2 ligi to wam nie da więc nie ma czym się chwalić

Otóż mamy się czym chwalić,natomiast wy to raczej nie bardzo.
Fakt awansu do II ligi to nam nie da.Awans wywalczymy dzięki bardzo dobrej postawie naszych piłkarzy na boisku.
rados
Zagłębiak

Postprzez gość z Gliwic 2003-05-20, 5:13 pm

Fakty z życia III ligi:
1. Polonia sprzedała wam mecz w Bytomiu + sędzia z Wa-wy
2. Rozwój sprzedał wam mecz w Katowicach
3. Miedź nie chciała od was 30 tyś. PLN
4. Kietrz zmobilizował się na Piast za wasze tantiemy
5. Sędzia w waszym meczu z Odrą nieżle zarobił (chyba kogoś z Odry posłał jeszcze w I połowie na trybuny - no nie)
Czy to prawda? - nie wiem, ale bluzgając Piasta popatrzcie na wasze spotkania.

Co do meczu z Miedzią i opinii kibiców (Zagłębia i Miedzi oczywiście), o grze, umiejętnościach, itd. - gra się tak jak przeciwnik pozwala. I koniec. Raz lepiej, raz gorzej.

A koleś - "Wojtek" to chyba tylko bluzgać umie.

Pozdrawiam wiernych ale i obiektywnych kibiców Zagłębia Sosnowiec.
gość z Gliwic

Postprzez rados 2003-05-20, 5:38 pm

gość z Gliwic napisał(a):Fakty z życia III ligi:
1. Polonia sprzedała wam mecz w Bytomiu + sędzia z Wa-wy
2. Rozwój sprzedał wam mecz w Katowicach
3. Miedź nie chciała od was 30 tyś. PLN
4. Kietrz zmobilizował się na Piast za wasze tantiemy
5. Sędzia w waszym meczu z Odrą nieżle zarobił (chyba kogoś z Odry posłał jeszcze w I połowie na trybuny - no nie)
Czy to prawda? - nie wiem, ale bluzgając Piasta popatrzcie na wasze spotkania.

Co do meczu z Miedzią i opinii kibiców (Zagłębia i Miedzi oczywiście), o grze, umiejętnościach, itd. - gra się tak jak przeciwnik pozwala. I koniec. Raz lepiej, raz gorzej.

A koleś - "Wojtek" to chyba tylko bluzgać umie.

Pozdrawiam wiernych ale i obiektywnych kibiców Zagłębia Sosnowiec.

Ad.
1.Też słyszałem coś podobnego ale dowodów nie mam.(mówisz tak jak byście meczy nie kupowali)
2.Nie prawda.Byłem na tym meczu i wygraliśmy bo byliśmy ZDECYDOWANIE lepsi.(my nie potrzebujemy kupować meczy by wygrywać ze słabeuszami typu Rozwój.)
3.Ale za to wzieła od was.
4.Widzisz coś w tym złego??Bi ja nie.Może po prostu przebiliśmy ofertę p.Tarachulskiego.
5.Fakt.Kartki były jednak tak oczywiste że nie ma nawet co o tym dyskutować.
rados
Zagłębiak

Postprzez DaMi 2003-05-20, 5:51 pm

Niech ktos z moderatorów zamknie już ten temat bo to nie ma sensu to do niczego nie prowadzi.
DaMi

Postprzez fabian 2003-05-20, 8:44 pm

jedno wam powiem jakby ktokolwiek cokolwiek wiedział to nie dzielibyłby się tym na forum, wiec skonczcie pieprzyc.
fabian

Postprzez Fan 2003-05-20, 10:26 pm

"5. Sędzia w waszym meczu z Odrą nieżle zarobił (chyba kogoś z Odry posłał jeszcze w I połowie na trybuny - no nie)"

Sorry ale wedlug mnie ten sedzia gwizdal pod Odre jak skurwysyn. A co do kartek dawal je w obydwie strony a tamte dla Odry to byly ewidentne faule. Widziales z jakiej akcji gola zdobyla Odra?? Skad ten wolny??
Fan
Working Class

piast

Postprzez ^m@rcin^ 2003-05-21, 12:05 pm

^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna