Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
piast napisał(a):a teraz powiedzcie mi czy Piast nie moze wygrywac uczciwie meczu ?? Kazda druzyna napewno czuje jakis szacunek przed liderem i moze im sie grac ciezej przewaznie to bronia swojej bramki nie probujac nawet atakowac.Napewno Zagłebie gra dobrze i gdyby nie stracila tyle punktow na jesien to bylaby teraz liderem i to my kibice Piasta pisalibysmy ze Zagłebie kupuje mecze.A co do kibicow to mamy w miare dobrych jak na 3 lige,oczywiscie na wasze mecze przychodzi wiecej osob ale my idziemy coraz wyzej i z roku na rok kibicow bedzie przybywac,mowicie ze z takimi kibicami nie mozemy wejsc do 2 ligi , a popatrzcie ile przychodzi osob na inne 2 ligowe zespoly(po 300 na niektore zespoly)np na taki Świt ktory moze wejsc do 1 ligi przychodzi gora po 2000 osob albo w 1 lidze na Amike o ile sie nie myle oni nie maja prawie wogole grupy ULTRAS.Duze znaczenie bedzie mial mecz CARBO GLIWICE-ZAGŁĘBIE więc przyjedzcie w jak najwiecej osob i pokazcie co potraficie na wyjezdzie.2 LIGA BĘDZIE NASZA TYLKO PIAST!!!!!
piast napisał(a):dlatego,że grali wszyscy podstawowi zawodnicy dlatego ze Piasta boi sie cała Polska . Zagłębie moze gra dobrze na wiosne ale liczy sie caly sezon a nie tylko jedna runda i dlatego PIAST zasługuje na 2 lige MOŻE za rok wam sie uda ale raczej za 2 lata bo za rok awansuje ODRA OPOLE !!
piast napisał(a):dlatego,że grali wszyscy podstawowi zawodnicy dlatego ze Piasta boi sie cała Polska . Zagłębie moze gra dobrze na wiosne ale liczy sie caly sezon a nie tylko jedna runda i dlatego PIAST zasługuje na 2 lige MOŻE za rok wam sie uda ale raczej za 2 lata bo za rok awansuje ODRA OPOLE !!
Władek napisał(a):piast napisał(a):a teraz powiedzcie mi czy Piast nie moze wygrywac uczciwie meczu ?? Kazda druzyna napewno czuje jakis szacunek przed liderem i moze im sie grac ciezej przewaznie to bronia swojej bramki nie probujac nawet atakowac.
Tylko wyjaśnij mi dlaczego Miedź nie przestraszyła się 2 w tabeli Zagłębia, które na wiosnę spisuje dię dużo lepiej niż Piast i pokazała bodaj szczyt swoich możliwości?
Gosc napisał(a):A ty mi wyjaśnij dlaczego ( i przez kogo), Włókniarz wiosną zmobilizował sie tylko na Piasta ?
piast napisał(a):a co wam teraz da, że byliście wicemistrzami albo że zdobyliście puchar Polski,awansu do 2 ligi to wam nie da więc nie ma czym się chwalić
gość z Gliwic napisał(a):Fakty z życia III ligi:
1. Polonia sprzedała wam mecz w Bytomiu + sędzia z Wa-wy
2. Rozwój sprzedał wam mecz w Katowicach
3. Miedź nie chciała od was 30 tyś. PLN
4. Kietrz zmobilizował się na Piast za wasze tantiemy
5. Sędzia w waszym meczu z Odrą nieżle zarobił (chyba kogoś z Odry posłał jeszcze w I połowie na trybuny - no nie)
Czy to prawda? - nie wiem, ale bluzgając Piasta popatrzcie na wasze spotkania.
Co do meczu z Miedzią i opinii kibiców (Zagłębia i Miedzi oczywiście), o grze, umiejętnościach, itd. - gra się tak jak przeciwnik pozwala. I koniec. Raz lepiej, raz gorzej.
A koleś - "Wojtek" to chyba tylko bluzgać umie.
Pozdrawiam wiernych ale i obiektywnych kibiców Zagłębia Sosnowiec.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników