Nie mogę się z tobą zgodzić z dwóch powodów :Dami_mdc napisał(a):Uważam iż przejście Moskalewicza w dużym stopniu polepszyło by możliwości Zagłebia.Zawodnik ten ma za sobą dużą ilośc meczów rozegranych w 1 lidze i byłby mocnym punktem zespołu.Jestem za tym aby Moskalewicz zasilił nasz skład lecz wątpie aby tak się stało... :?
Po PIERWSZE PRIMO - Moskalewicz bardzo długi czas grał w pierwszej lidze i w II lidze na pewno nie będzie grał na 100 %.
Po DRUGIE PRIMO - ma on swoje lata i nie ma przed nim już wielkiej kariery , ani w reprezentacji ani w I Lidze.
Tak więc nie widzę specjalnie racjonalnych przesłanek do zatrudniania tego napstnika.
Pomijając powyższe uwagi mamy niezłych napastników .
Małocha i Ujek to uznane marki na polskich boiskach , jeżeli tylko zagrają na 100 % swoich mozliwości to jestem spokojny. do tego bardzo utalentowany Pitry i jest super napad. Mam nadzieję ,ze pamiętacie UJKA z czsów awansu do II ligi . tego się nie zapomina z dnia na dzień. Jak ktoś słusznie spostrzegł , jeżeli skończą się bezsensowne wrzutki na Ujka na 16 metr to naprawdę będziemy z Niego zadowoleni.
POZDRO . I JUŻ NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ PIERWSZEGO MECZU O PUNKTY !!!!!!!!!!!