Walka do końca!

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Walka do końca!

Postprzez bbartek 2003-05-19, 7:25 am

Jestem dumny z postawy i gry Zagłebia w tej rundzie.
Mocno wierzę , że awansujemy do II ligi, ale nie bedzie łatwo bo Odra juz nie ma sznas a po zwycięstwie z Lechem w nadchodzącą sobotę Lech tez je straci.
Piast bierze po nas zespoły, których my pozbywamy sznasy awansu
Nie jest to dobry układ, ale...jest.
Dziwne, ale wierze w Rozwój jako jedyny który może wygrac z Piastem.
Jeżeli wygramy wszystkie mecze do końca rundy a nie awansujemy, chłopakom będa sie należały ogromne brawa za to co zrobili ( 8 punktów starty na początku rundy ).
Jakże inaczej wyglada dzisiaj Ludowy na meczach!
Wraca wielka piłka do Sosnowca.
bbartek

...

Postprzez Lars 2003-05-19, 7:41 am

Jeśli wygramy wszystko do konca to napewno awansujemy. Przełomowa moze być juz najbliższa kolejka po której juz praktycznie dwa zespoły sie będą liczyć: piast noi mam nadzieje że my.W 2 ostatnich kolejkach piast raczej napewno nie straci punktow, wiec musimy byc liderami juz po 28 kolejkach.
Lars

Postprzez WOJTEK 2003-05-19, 7:43 am

NIE LICZCIE NA ROZWÓJ.NA BANK NIE PRZESZKODZĄ.ALE MOIM FAWORYTEM JEST GRUNWALD.WALCZĄ O UTRZYMANIE.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez bankier 2003-05-19, 7:52 am

Nie ma co dywagować - ktos musi urwać piastunkom punkty - i bez znaczenia bedzie dla nas kto to zrobi - najważniejesze jest aby nasi piłkarze wszystko wygrywali, aby w razie czego - nie mieli sobie nic do zarzucenia! Chwała im za to co zrobili wiosną! a jesieni cofnać się nie da.... jedziemy dalej na tym wózku - a do końca jeszcze pięć przystanków - i kogoś musimy wypierdolić na jednym z nich! (najlepiej dwóch pasażerów na gapę - lecha i piasta - juz na najbliższym)!!! nierealne? być może! ale nigdy nie mów nigdy....
bankier

Postprzez anonimek1906 2003-05-19, 8:14 am

Będzie pieknie jak sie uda, ale jesli nie to.....nie wyobrazam sobie tego rozczarowania......tego płaczu,smutku...wszyscy sie staraja, jet piekna atmosfera do piłki w sosnowcu...Gliwicom sie II liga nie należy...:P
anonimek1906

Postprzez rados 2003-05-19, 9:22 am

Nic się nie martwmy.Dam se...włosy z głowy uciąć :D ,że Piast zremisuje conajmniej jeden mecz.I będziemy świętować.
rados
Zagłębiak

Postprzez Monti 2003-05-19, 9:25 am

A ja nieco inaczej . Niezależnie od końcowego układu tabeli juz teraz możemy być dumni z postawy naszych piłkarzy. Choć runda jesienna pozostawia niedosyt to wiosną swoją postawą zasłużyli na zachowanie kibiców Zagłębia jakie obserwujemy w ostatnich miesiącach . Niezależne od końcowej tabeli nie można zmarnować tego potencjału , który tkwi w sosnowieckim Zagłębiu ( tym na boisku i tym na trybunach - Zagłębie to MY ). Jeśłi awansujemy w co nadal goraco wierze należy iść za ciosem i postawić sobie najwyższe cele , jeśli sie nie uda nie mozna pozwolić by dorobek Zagłębie z wiosny 2003 poszedł na marne i był tylko krótkim epizodem w historii klubu.
Monti
Moderator

Drobna uwaga do kibicó Zagłębia

Postprzez gość 2003-05-19, 11:23 am

Jedna mała uwaga - Piast może stracić punkty, ale Zagłębie (z tego co mi wiadomo) też gra jeszcze pięć kolejek - nie zakładajcie bezproblemowych zwycięstw swojej drużyny. To się czasami mści.
gość

Re: Drobna uwaga do kibicó Zagłębia

Postprzez bidzej 2003-05-19, 2:08 pm

gość napisał(a):Jedna mała uwaga - Piast może stracić punkty, ale Zagłębie (z tego co mi wiadomo) też gra jeszcze pięć kolejek - nie zakładajcie bezproblemowych zwycięstw swojej drużyny. To się czasami mści.

Nie zakładamy, bo jak co niektórzy piszą są cięzkie mecze jeszcze przed nami, chciażby z Lechem czy Grunwaldem ale będąc kibicami naszego kochanego klubu i widząc formę naszych graczy zakładamy wariant optymistyczny. Gorzej z meczami na które rzekomo nie mamy wpływu np. Piast - Odra..............
bidzej

Postprzez Sadek 2003-05-19, 3:06 pm

Zagłębie jeszcze ma duze szanse awansowac
mam nadzieje że tak sie zdarzy
2 liga 2 liga zagłębie
Sadek
dj. transfer

Hmmm

Postprzez Qba 2003-05-19, 9:10 pm

wlasnie kiedys juz o tym myslalem... niekorzystny rozklad jazdy dla nas... z lechem by bylo lepiej na koncu, bo teraz walcza o awans, optymistyczny wariant zaklada, ze ich sklepiemy.. pojada do gliwic i dostana tez oklep... a tak to jak by pojechali z piastem, a my potem z nimi byloby super... kumpel mi mowil, ze byl na rozwoju.. stali jacys panowie w garniakach i rozmawiali miedzy soba (wsrod nich dyr. naszego klubu..) i z ust jednego padly slowa, ze piast ma juz zalatwiona II lige... no coz w sumie nie wierze w to, bo chyba maja jakis limit gotowki... mam nadzieje, ze odra urwie piastowi choc te 2 punkty... POZDRO dla wszystkich normalnych kibicow!
Qba

Postprzez Leyton 2003-05-19, 9:36 pm

Pamiętam okoliczności jesiennego meczu Odra-Piast (2:1). Rzuty karne dla Piasta i czerwone kartki dla piłkarzy Odry. Pamiętam też pomeczowy komentarz trenera Odry. Jeśli opolanie nie cierpią na zaniki pamięci :wink: , to myślę, że w Gliwicach może być ciekawie (dla nas oczywiście). Mam też nadzieję, że 5:0 ze Skalnikiem było ostrzeżeniem dla Piasta, a nie.... no wiecie k... czym.
PS. Jeśli nie awansujemy (tfuj) to należy zapamiętać ostatnie wyniki (tzn. kto wykazał "małe zaangażowanie" w meczach z Piastem). W przyszłym sezonie może być okazja, aby "przybić gwoździe do niektórych trumien".
Leyton

Postprzez Kamilsts 2003-05-19, 10:42 pm

I na dobre i na złe w moim sercu ZAGŁĘBIE !!!!!!!!!!!

Awansujemy !!!
Odra,Lech,Grunwald,Rozwój wszyscy odbiorą Piastowi pkt :twisted: :wink: a czemu nie :?: :oops:
Kamilsts

GKS Piast

Postprzez Marsad 2003-05-21, 11:53 am

Zadko czytam op[inie normalnego kibica Zaglebia.Jak domyslasz sie jestem kibicem Piasta.Pytam sie?:Skad ta nasza nienawisc.?Po co to komu?Pilkarze Zaglebia (rezerwowi)jezdza za Piastem i obsaewuja mecze.Czy niema przekretow.Ludzie!To jest bez sensu.
Marsad

Re: GKS Piast

Postprzez ^m@rcin^ 2003-05-21, 12:09 pm

Marsad napisał(a):Zadko czytam op[inie normalnego kibica Zaglebia.Jak domyslasz sie jestem kibicem Piasta.Pytam sie?:Skad ta nasza nienawisc.?Po co to komu?Pilkarze Zaglebia (rezerwowi)jezdza za Piastem i obsaewuja mecze.Czy niema przekretow.Ludzie!To jest bez sensu.

A co niemoga jezdzic ???
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Następna strona

Powrót do Piłka nożna