Miedź Legnica - Piast Gliwice

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Gość 2003-05-19, 5:02 pm

Tomano napisał(a):Caly ten wynik to jeden wielki wałek!!!!!!!!!!!!!!

Ależ oczywiście, cała ta grupa, co ja piszę, cała III liga, to jeden wielki wałek, tylko wasze nieskazitelnie czyste zagłębie stara sie grać w piłkę, reszta zajmuje sie działalnością gospodarczą - kupując i sprzedając (w zależności od okoliczności) swoje mecze - taki swoisty euro bissnes albo monopol (jak kto woli).
Z tymi swoimi podejrzeniami jestescie żałośni, dla was nie ma czystych wyników jak nie są po waszej mysli, jak wygrał nie ten który wam pasował - to w 100% wałek.
Ciekawe jak potraktujecie porażkę swojego zespołu gdy taka nadejdzie - to też będzie wałek? Ale pozostanie pytanie czyj? No bo przecież wasi zawodnicy, trener i dyrektor bedą poza wszelkimi podejrzeniami, więc kto?
Gość

Postprzez rados 2003-05-19, 6:02 pm

Anonymous napisał(a):
Tomano napisał(a):Caly ten wynik to jeden wielki wałek!!!!!!!!!!!!!!

Ależ oczywiście, cała ta grupa, co ja piszę, cała III liga, to jeden wielki wałek, tylko wasze nieskazitelnie czyste zagłębie stara sie grać w piłkę, reszta zajmuje sie działalnością gospodarczą - kupując i sprzedając (w zależności od okoliczności) swoje mecze - taki swoisty euro bissnes albo monopol (jak kto woli).
Z tymi swoimi podejrzeniami jestescie żałośni, dla was nie ma czystych wyników jak nie są po waszej mysli, jak wygrał nie ten który wam pasował - to w 100% wałek.
Ciekawe jak potraktujecie porażkę swojego zespołu gdy taka nadejdzie - to też będzie wałek? Ale pozostanie pytanie czyj? No bo przecież wasi zawodnicy, trener i dyrektor bedą poza wszelkimi podejrzeniami, więc kto?

Po pierwsze:o wyniki naszego zespołu to ty się już nie martw.Gramy naprawdę dobrze i ,ośmielę się twierdzić,na 5 pozostałych spotkań zdobędziemy 15 pkt.
Po drugie:moje zdanie odnośnie kupowania spotkań przez zespół Piasta wszyscy już znają.Mogę się mylić (bo jestem tylko człowiekiem),ale poczekamy do soboty gdy będziecie grać z będącą w dobrej formie Odrą.
Tylko żeby piłkarzy z Opola nagle nie dotknął kryzys formy.(tak jak to było w przypadku Miedzi)
rados
Zagłębiak

Re: miedz

Postprzez Gość 2003-05-19, 6:07 pm

władek >> to ok, że próbujesz oceniać obiektywnie grę miedzi i chociaż przegraliśmy nie bluzgasz
co do sędziego to był słaby, ale w meczu z wami był... jeszcze słabszy :) , w każdym razie wyniku nie wypaczył
rzeczywiście, młodzi zawodnicy próbowali coś tam zrobić, nie zmienia to jednak faktu, że drużyna przeszła obok meczu i komentarze legnickich kibiców raczej są jednoznaczne, chociaż nikt nikomu niczego nie udowodnił :)
w każdym razie to temat już chyba zamknięty, my zostajemy z tym bagnem i podejrzeniami, wy dalej walczcie o II ligę, 2 punkty straty to chyba jest do odrobienia
pzdr dla tych , którzy potrafią szanowac innych
Gość

Postprzez bidzej 2003-05-19, 6:32 pm

Anonymous napisał(a):władek >> to ok, że próbujesz oceniać obiektywnie grę miedzi i chociaż przegraliśmy nie bluzgasz
co do sędziego to był słaby, ale w meczu z wami był... jeszcze słabszy :) , w każdym razie wyniku nie wypaczył
rzeczywiście, młodzi zawodnicy próbowali coś tam zrobić, nie zmienia to jednak faktu, że drużyna przeszła obok meczu i komentarze legnickich kibiców raczej są jednoznaczne, chociaż nikt nikomu niczego nie udowodnił :)
w każdym razie to temat już chyba zamknięty, my zostajemy z tym bagnem i podejrzeniami, wy dalej walczcie o II ligę, 2 punkty straty to chyba jest do odrobienia
pzdr dla tych , którzy potrafią szanowac innych

Mam pytanko, bo ponoć Miedz grała bez 5 podstawowych zawodników, kto wie z jakiego powodu pół drużyny nie mogło zagrać???
bidzej

Postprzez WOJTEK 2003-05-19, 8:45 pm

JA WIEM NA PEWNO,ŻE PIAST GRA CZYSTO.PIŁKARSKO SĄ POTĘGĄ W NASZEJ GRUPIE.W ZACHWYCAJĄCY SPOSÓB POKONALI W SOSNOWCU ZAGŁĘBIE A W KIETRZU WŁÓKNIARZ.SZCZEGÓLNIE W TYM DRUGIM MECZU SIĘ POKAZALI Z NIEZŁEJ STRONY.KIBICOWSKO NIE USTĘPUJĄ NAWET LEGII.JEŻDŻĄ WSZĘDZIE W ILOŚCIACH PRZEOGROMNYCH.POKAZALI PRAWDZIWY NAJAZD W SOSNOWCU,BYTOMIU.DO LEGNICY ZWALILI SIĘ W EUROPEJSKIEJ ILOŚCI 3 TYSIĘCY.ALE WIEMY,ŻE DRZEMIĄ W NICH OLBRZYMIE REZERWY.PODOBNO POŁOWA ZABRZA PRZECHODZI DO NICH W RAZIE AWANSU.MY RÓWNIEŻ MOŻEMY DO NICH DOŁĄCZYĆ.POZDRAWIAM PRAWDZIWYCH KIBICÓW PIASTA I ICH ZAJEBISTYCH PIŁKARZY ORAZ UCZCIWYCH DZIAŁACZY.A W SZCZEGÓLNOŚCI PANA ANDRZEJA TARACHUJSKIEGO.UUUUPSSSS.TARACHULSKIEGO.
ZAWSZE PIAST W NASZYCH SERCACH!!!
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Kamilsts 2003-05-19, 10:34 pm

WOJTEK napisał(a):JA WIEM NA PEWNO,ŻE PIAST GRA CZYSTO.PIŁKARSKO SĄ POTĘGĄ W NASZEJ GRUPIE.W ZACHWYCAJĄCY SPOSÓB POKONALI W SOSNOWCU ZAGŁĘBIE A W KIETRZU WŁÓKNIARZ.SZCZEGÓLNIE W TYM DRUGIM MECZU SIĘ POKAZALI Z NIEZŁEJ STRONY.KIBICOWSKO NIE USTĘPUJĄ NAWET LEGII.JEŻDŻĄ WSZĘDZIE W ILOŚCIACH PRZEOGROMNYCH.POKAZALI PRAWDZIWY NAJAZD W SOSNOWCU,BYTOMIU.DO LEGNICY ZWALILI SIĘ W EUROPEJSKIEJ ILOŚCI 3 TYSIĘCY.ALE WIEMY,ŻE DRZEMIĄ W NICH OLBRZYMIE REZERWY.PODOBNO POŁOWA ZABRZA PRZECHODZI DO NICH W RAZIE AWANSU.MY RÓWNIEŻ MOŻEMY DO NICH DOŁĄCZYĆ.POZDRAWIAM PRAWDZIWYCH KIBICÓW PIASTA I ICH ZAJEBISTYCH PIŁKARZY ORAZ UCZCIWYCH DZIAŁACZY.A W SZCZEGÓLNOŚCI PANA ANDRZEJA TARACHUJSKIEGO.UUUUPSSSS.TARACHULSKIEGO.

To 100% prawda :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Kamilsts

Postprzez fabian 2003-05-19, 10:48 pm

WOJTEK napisał(a):JA WIEM NA PEWNO,ŻE PIAST GRA CZYSTO.PIŁKARSKO SĄ POTĘGĄ W NASZEJ GRUPIE.W ZACHWYCAJĄCY SPOSÓB POKONALI W SOSNOWCU ZAGŁĘBIE A W KIETRZU WŁÓKNIARZ.SZCZEGÓLNIE W TYM DRUGIM MECZU SIĘ POKAZALI Z NIEZŁEJ STRONY.KIBICOWSKO NIE USTĘPUJĄ NAWET LEGII.JEŻDŻĄ WSZĘDZIE W ILOŚCIACH PRZEOGROMNYCH.POKAZALI PRAWDZIWY NAJAZD W SOSNOWCU,BYTOMIU.DO LEGNICY ZWALILI SIĘ W EUROPEJSKIEJ ILOŚCI 3 TYSIĘCY.ALE WIEMY,ŻE DRZEMIĄ W NICH OLBRZYMIE REZERWY.PODOBNO POŁOWA ZABRZA PRZECHODZI DO NICH W RAZIE AWANSU.MY RÓWNIEŻ MOŻEMY DO NICH DOŁĄCZYĆ.POZDRAWIAM PRAWDZIWYCH KIBICÓW PIASTA I ICH ZAJEBISTYCH PIŁKARZY ORAZ UCZCIWYCH DZIAŁACZY.A W SZCZEGÓLNOŚCI PANA ANDRZEJA TARACHUJSKIEGO.UUUUPSSSS.TARACHULSKIEGO.

rotfl ...zajebiste
fabian

Postprzez Cygan-nie zalogowany 2003-05-19, 11:11 pm

[quote="bidzej]Mam pytanko, bo ponoć Miedz grała bez 5 podstawowych zawodników, kto wie z jakiego powodu pół drużyny nie mogło zagrać???[/quote]

To i jeszcze kilka faktów, miało wydatny wpływ na sobotni mecz. Zobaczcie co napisali kibice Miedzi na swym forum. Oto jeden z ciekawszych wpisów:
cyt: "oto cytat z dzisiejszego wydania Słowa Sportowego : "... Legniczanie pozbawieni Zbigniewa Murdzy (pauzuje za czeroną kartkę) nie potrafili przeciwstawić się walczacemu o awans Piastowi ..." po czym w składach zamieszconych przy recenzji oczywiście pojawia sie nazwisko Zbyszka M. Na poczatku wkórwiłem się na omawiany juz na forum brak profesjonalizmu lokalnych pismaków (vide temat : Patrzcie jakie śmieci ...) ale w kontekście sobotnich wydarzeń dochodze do wniosku, że to co napisalo Słowo to czysta prawda bo przecież Zbyszewk BYŁ ale tak JAKBY GO NIE BYŁO !!! GAZETY NIE KŁAMIĄ !!!
Panie Zbigniewie jak Pan to robi A może chce Pan zostać legnickim Davidem Coperfieldem"

Ten i inne wpisy można przeczytać zaglądając stronkę: http://www.aspnmiedz.lca.pl/forum/viewt ... opicID=105

Na ich forum jest też ciekawy temat pt: Czy dopadł nas kryzys formy?. Polecam
"http://www.aspnmiedz.lca.pl/forum/viewtopic.php?TopicID=103

I jak tu wierzyć w brak pozaboiskowych układów, grę fair play, uczciwość itp.?

No a teraz po kolei kibice piastunek(tylko się nie pchać!): dajcie upust swej fantazji i powiedzcie nam, jak bardzo kibice Miedzi są w błędzie i jak to wasz zespół grał uczciwie i po raz kolejny trafił na kryzys formy swych przeciwników, która zupełnie przypadkowo nadeszła w meczu z waszą drużyną?
Cygan-nie zalogowany

Postprzez Jędrek 2003-05-20, 5:52 am

Tak dam upust swojej fantazji: powiedzcie czemu działacze Zagłębia byli w Legnicy: mecz obejrzeć? Wiem z pewnego źródła proponowaliście 30 tyś za wygraną z Piastem Czy Piast dał więcej? Moźe ale nie pierdolcie już głupot że Piast kupuje a Zaagłębie gra czysto. W Katowicach też są już rozmowy na temat kto ma wygrać może tym razem nas przebijecie forsą. Zróbcie zrzutkę i kupcie wynik w Katowicach bo z Odrą to chyba nie macie szans. Pozdrawiam i miejcie trochę dystansu do tego co się dzieje bo działacze muszą mieć niezły ubaw jak widzą tę wojnę ideologiczną Zagłębiaków my dobrzy oni źli!
Całe Życie Piast Gliwice
Pzdr dla znajomych w Sosnowcu
Jędrek

Postprzez WOJTEK 2003-05-20, 7:00 am

Jędrek napisał(a):Tak dam upust swojej fantazji: powiedzcie czemu działacze Zagłębia byli w Legnicy: mecz obejrzeć? Wiem z pewnego źródła proponowaliście 30 tyś za wygraną z Piastem Czy Piast dał więcej? Moźe ale nie pierdolcie już głupot że Piast kupuje a Zaagłębie gra czysto. W Katowicach też są już rozmowy na temat kto ma wygrać może tym razem nas przebijecie forsą. Zróbcie zrzutkę i kupcie wynik w Katowicach bo z Odrą to chyba nie macie szans. Pozdrawiam i miejcie trochę dystansu do tego co się dzieje bo działacze muszą mieć niezły ubaw jak widzą tę wojnę ideologiczną Zagłębiaków my dobrzy oni źli!
Całe Życie Piast Gliwice
Pzdr dla znajomych w Sosnowcu
SŁUCHAJ BARANKU.TO,ŻE ZAGŁĘBIE BYŁO W LEGNICY I DAWAŁO KASĘ TO O NICZYM NIE ŚWIADCZY.ZAGŁĘBIE W SOBOTĘ NIE (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) GRAŁO Z MIEDZIĄ.A KTO POWIEDZIAŁ,ZE NIE MOZNA PREMIOWAĆ RYWALI?WIDOCZNIE PIAST DAŁ WIĘCEJ...
WOJTEK
Adventure Group

piast

Postprzez Władek 2003-05-20, 10:55 am

Jest zrozumiałe, że budzi emocje pierwsza w tej rundzie przegrana Miedzi na własnym stadionie, zwłaszcza tak wysoka. Nie było by to aż tak dziwne gdyby Piast zaprezentował się jak na lidera przystało. Tymczasem poziom był wręcz żenujący. Co jakiś czas usłyszeć można było wypowiedzi kibiców Miedzi o takiej mniej więcej treści: "Zagłębie pokazało jak się gra w piłkę, a ten Piast nic nie pokazuje". Słyszałem też pochwały pod adresem kibiców Zagłębia, no ale trudno się dziwić - trzech kibiców Piasta wypadło na tle fanów z Sosnowca żenująco. Miło usłyszeć takie słowa choć marne to pocieszenie.
Władek

Postprzez piast 2003-05-20, 11:09 am

a teraz powiedzcie mi czy Piast nie moze wygrywac uczciwie meczu ?? Kazda druzyna napewno czuje jakis szacunek przed liderem i moze im sie grac ciezej przewaznie to bronia swojej bramki nie probujac nawet atakowac.Napewno Zagłebie gra dobrze i gdyby nie stracila tyle punktow na jesien to bylaby teraz liderem i to my kibice Piasta pisalibysmy ze Zagłebie kupuje mecze.A co do kibicow to mamy w miare dobrych jak na 3 lige,oczywiscie na wasze mecze przychodzi wiecej osob ale my idziemy coraz wyzej i z roku na rok kibicow bedzie przybywac,mowicie ze z takimi kibicami nie mozemy wejsc do 2 ligi , a popatrzcie ile przychodzi osob na inne 2 ligowe zespoly(po 300 na niektore zespoly)np na taki Świt ktory moze wejsc do 1 ligi przychodzi gora po 2000 osob albo w 1 lidze na Amike o ile sie nie myle oni nie maja prawie wogole grupy ULTRAS.Duze znaczenie bedzie mial mecz CARBO GLIWICE-ZAGŁĘBIE więc przyjedzcie w jak najwiecej osob i pokazcie co potraficie na wyjezdzie.2 LIGA BĘDZIE NASZA TYLKO PIAST!!!!!
piast

Postprzez Monti 2003-05-20, 11:39 am

Przypuśćmy że jest prawdą to co mówiesz o tych 30 tyś . Myślę że prawdpodobne . Odpowiedz mi teraz czy nie jest parodją żeby płacić za to, że nie jest parodją że trzeba motywować przeciwników Piasta do tego by grali uczciwie . Odpowiedz dlaczego tak jest .
Monti
Moderator

Postprzez Piast Gliwice 2003-05-20, 2:01 pm

a Wy Zaglebiacy lepiej sie poinformujcie co do meczu Polonia - Zaglebie ...
Piast Gliwice

Postprzez Władek 2003-05-20, 2:25 pm

piast napisał(a):a teraz powiedzcie mi czy Piast nie moze wygrywac uczciwie meczu ?? Kazda druzyna napewno czuje jakis szacunek przed liderem i moze im sie grac ciezej przewaznie to bronia swojej bramki nie probujac nawet atakowac.

Tylko wyjaśnij mi dlaczego Miedź nie przestraszyła się 2 w tabeli Zagłębia, które na wiosnę spisuje dię dużo lepiej niż Piast i pokazała bodaj szczyt swoich możliwości?
Władek

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna