Stosunek kibiców Zagłębia do Pogoni Szczecin

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez cnm 2003-01-16, 9:18 pm

No to nie pisz, ze "my legionisci nie lubimy..." bo ktos kiedys przyjechal skads na mecz kosza(!) i cos tam krzyknal.
cnm

Postprzez BKS BIELSKO 2003-01-16, 9:30 pm

DUZO KIBICOW LEGII Z ZYWCA?
JEST ICH TAM 5 I ICH ZNAM,NIE SPIEWALI BY CZEGOS TAKIEGO
POZDROWIENIA DLA ZAGLEBIA I NORMALNYCH KIBICOW CWKS LEGIA
POPYTAJ STARSZYCH KOLEGOW O BIELSKO
BKS BIELSKO

Postprzez ems 2003-01-16, 10:31 pm

Pozdro dla kibicow Bielska :]
ems

Postprzez WOJTEK 2003-01-17, 7:57 am

MAŁOLAT1 A TAK WOGÓLE TO O CO CI CHODZI??????
WOJTEK
Adventure Group

z innej beczki

Postprzez kondi 2003-01-17, 1:20 pm

z innej beczki ... a tak nawiasem mówiąc pamiętacie ten tekst "czy pamiętasz ty kibica co się zesrał w Milowicach ? " :lol: :lol: :lol: :lol: było to na ostatnim meczu z polonią bytom ... ale się ubawaiłem jak padał deszcz i krzyczeliśmy "chujaowa pogoda polonia zrobi nam loda" :lol: :lol: :lol: :lol:
kondi

???

Postprzez bankier 2003-01-17, 1:25 pm

Kondi sorki ale musze pwiedzieć, że chyba nie trafiłeś ze swoim tekstem w forum.... durne rzeczy piszesz i tyle....
bankier

Postprzez Kawa 2003-01-17, 9:48 pm

Małolat ja tam nie ma nic do Bielska. Na kosz chodze reguralnie i jakoś nie pamiętam takich okrzyków.
Kawa

Postprzez _sZaDi_ 2003-01-17, 10:19 pm

Dobra panowie małolat ma 13 lat i pierdoli głupoty i po co tu ten post w ogóle...?!?
_sZaDi_

Postprzez cnm 2003-01-18, 2:17 pm

Kawa(L) napisał(a):Małolat ja tam nie ma nic do Bielska. Na kosz chodze reguralnie i jakoś nie pamiętam takich okrzyków.

Kawa(L) - a ja chodze regularnie po Ursynowie i tez takich okrzykow nie pamietam;)
Watek nadaje sie chyba tylko do zakonczenia.

Pzdr.
cnm

Postprzez Nolto 2003-01-21, 11:10 am

Zagłębie nie musi lubić Pogonii tylko ze względu na Legię. Każdy klub ma inne zgody i gdyby każdy miałby mieć zgodę z inną zgodą swej zgody (fajnie brzmi, nie? :lol: ) to okazałoby się, że cała Polska to jedno wielkie bractwo.

P. S. co do bks-u to nie ma powodów narazie by Legioniści mieli o nich wyrobione zdanie.
Nolto

Postprzez rAw 2003-01-21, 7:20 pm

Nolto napisał(a):Zagłębie nie musi lubić Pogonii tylko ze względu na Legię. Każdy klub ma inne zgody i gdyby każdy miałby mieć zgodę z inną zgodą swej zgody (fajnie brzmi, nie? :lol: ) to okazałoby się, że cała Polska to jedno wielkie bractwo.

P. S. co do bks-u to nie ma powodów narazie by Legioniści mieli o nich wyrobione zdanie.

A czy niebyło by dobrze żeby polacy lubieli polaków a kopali w dupsko np. Niemców???

p.s.fajnie brzmi to muszę przyznać!!!!
rAw

Postprzez RAFek 2003-01-24, 2:23 pm

Woytek - na temat meczu Raków-Pogoń wyjaśniałem to już Ci zdaje się wielokrotnie, podobnie jak inni, ale powtórzę jeszcze raz:

Na ten mecz przyjechaliśmy specjalnie w celu odnowienia zgody. 2 bite (były problemy z wejściem do nich) autokary niezłej załogi (Starszyzna).

Z Waszej strony, miało być podobnie. Układ był jasny, Starszyzna odnawia zgodę.

Zamiast tego pojawiła się od Was grupa młodzieżowa - Starszyzna wybrała mecz na jakimś wypiździewie...

Aktualnie jest neutralność na Legii. (Ja mam szacunek do Was za to, że istniejecie na przekór przeciwnością losu i... położenia ;) )

Co do Waszej próby na Odrze - powiem krótko - no comments..

pzdr

Pogoń Walcząca
100%Ekipa Gryfino
RAFek

Postprzez WOJTEK 2003-01-24, 3:30 pm

SKORO PADŁO NA MNIE TO OK.CZY TO WAŻNE JAKA EKIPA TO BYŁA.A SKORO CHCIELIŚCIE ZGODY TO SKĄD WZIEŁO SIĘ:"ZAGŁĘBIE-GOŁĘBIE"????TAK CHCIELISCIE ZGODY,ŻE NAS WYZYWALIŚCIE???ALE NAJPIERW POPILIŚCIE U NAS.ALE TU NIE CHODZI TYLKO O TEN MECZ.TU JEST JESZCZE WIELE INNYCH SYTUACJI.WY,PIERWSZOLIGOWCY-MY,PĘTAKI Z OKRĘGÓWKI.ALE TERAZ SIĘ TO ZMIENI.FORTUNA KOŁEM SIĘ TOCZY.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez RAFek 2003-01-24, 3:51 pm

Wojtek - nie osłabiaj mnie... Z kim mieliśmy odnowić zgodę?? Z młodzieżówką Zagłębia??? Pierwsze słysze żeby młodzież decydowała o takich sprawach. Cała reszta jest pokłosiem Częstochowy. Wyobraź sobie sytuację odwrotnę - walicie do Szczecina na mecz mocną ekipą i wita Was powiedzmy grupa 15-17latków mówiąc że wszyscy starzy pojechali na mecz do Radziszewa...
Co do picia - nie wiem kto pił - bo decydenci typu B, M, Cz, - byli w autobusach...

To że sie coś toczy to ok, ale i tak Twoja radość moze być przedwczesna ;) mimo to pzdr

Pogoń Walcząca
100%EG
RAFek

Postprzez amstat 2003-01-24, 4:28 pm

RAFek

co Ty pierdolisz na temat wyjazdu do Szczecina????
1. Na PKP jakis buc rzucil pytanie "..co Wy tu robicie i to jest przywitanie.." nowej zgody?
2.Pojechali kolesie od nas z 2 fanami Zawiszy B i co ? kto je potargal ,a jedna spalil ? MY ? Tak dla zabawy ?
3.Nawet flage Zaglebia nie powiesiliscie na centralnym sektorze i kazaliscie na uboczu? Tak sie traktuje ?

Wodzislaw - dlaczego nie skomentujesz wyjazdu i tego jak pan Ch. pucowal sie tajniaka i zgrywal za ich plecami kozaka?
Ze panowie z pod znaku CHWDP wywizeli zaloge tego samochodu inna trasa?Posralo sie w majtki.
Ciszcie sie bo w tym przypadku 5 flag wizialo by do gory dupa w Sosnowcu

Pozdorowienia
amstat
Fanatyk

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice