Czerwone Zagłębie - Opinie ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez WOJTEK 2004-12-21, 7:24 am

regard napisał(a):Skoro oficjalnie powiedzialeś ze to nie Wersal skorzystam z okazji. Z racji wykonywanej pracy, mniejsza o to jakiej, mam kontakt z wieloma ludźmi. Ale takiego pyszałkowatego przygłupa jak Ty - jeszcze nie spotkałem. Nie silę się na argumenty, bo i tak nie zrozumiesz, skoro nie potrafisz zrozumieć dlaczego nie powinieneś być moderatorem.
Mimo wszystko - z racji nadchodzących Świąt - pozdrawiam Cię bardzo serdecznie.8)

ALE CIEBIE TO BOLI. :roll: ILEŻ MOŻNA WYWNIOSKOWAĆ Z NETU. PO PROSTU OBRODZIŁO PSYCHOANALITYKAMI. I TO TYMI Z PRAWOSKRĘTNYM UMYSŁEM. JA WIEM , ŻE WAS BARDZO BOLI MOJA POSTAWA I TAKIE TAM PIERDOŁY. OD TEJ PORY PANOWIE JAK COŚ ODE MNIE CHCECIE TO PISZCIE NA PRYWATNĄ BO ROZMYWAMY TEMAT O FLADZE.
WOJTEK
Adventure Group

Re: ...

Postprzez Dzik 2004-12-21, 11:05 am

Krawiec napisał(a):Najpierw ten tekst o piecach Auschwitz dla hanysów, a teraz CZZ utozsamił z E.Gierkiem na forum Lechii bo wiadomo że u nas by to nie przeszło. Jako, że gość pojawił się niedawno mam podejżenie, że to jakaś prowokacja .

Biorąc pod uwagę, ze na forum Wisły założył identycczny temat i jeszcze proponował im zgodę :lol: :lol: , to.....
Dzik

Postprzez (d)RedStar 2004-12-26, 12:13 am

Wracająć nieśmiało do tematu z tego co widziałem flaga jest zajebista, może ma wymiar historyczny,może polityczny,a może jeden i drugi :!: ale wstydzić się swego pochodzenia to WSTYD. A Czerwone Zagłębie to Wasza--> Nasza Historia
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Gratuluje pomysłu, gratuluje projektu , wykonania i w końcu ODWAGI
(d)RedStar

Postprzez Pesto 2004-12-26, 6:33 pm

wstydzic to sie mozesz - tego smiecia , co go masz pod nickiem.
marzylo mu sie nowe , bezklasowe spoleczenstwo - zaczal od budowy obozow koncentracyjnych.
bleeee.
Pesto
kumaty

Postprzez Greg1906 2004-12-26, 6:52 pm

(d)RedStar napisał(a): ale wstydzić się swego pochodzenia to WSTYD.

wyp....laj. Pesto zgapiles ode mnie podpis nad avatarem. Zmien sobie na "nadzieja anonimowych prowokatorow".
Greg1906
Nadzieja białych

Postprzez (d)RedStar 2004-12-26, 10:06 pm

Mówice co chcecie,ale Zagłębie zawsze było, jest i będzie "czerwone..."
I jeśli tego nie wiesz to odsyłam do lekcji historii swojego regionu,a nie Kuby.

wstydzic to sie mozesz - tego smiecia , co go masz pod nickiem

NIe mam się czego wstydzić - właśnie dlatego bo marzyło mu się bezklasowe społeczeństwo. Podejrzewam,że chłopakom któzy tyrali przez 12 h a potem walczyli w rewolucji 1905 również się ono marzyło.
A Tobie co się marzy :?:
Jedna rasa...(sick!)
:shock:
(d)RedStar

Postprzez Greg1906 2004-12-27, 7:59 am

Za duzo marzysz. Zrob sobie avatar z bin ladenem, wyjdzie na to samo.
Greg1906
Nadzieja białych

Postprzez (d)RedStar 2004-12-27, 9:10 am

Za duzo marzysz.

Tego mi chociaż nikt nie zabierze,

Co Ty stary jakimś paniczem na zagrodzie jesteś,że Cie tak wszystko boli... Spytaj się matki, czy ojca - wcale tak zle nie było.

To jak z flagą, podoba się czy nie?

Ps. Porównanie bin Ladena i Che nie jest zbyt udane. :shock:
(d)RedStar

Postprzez quickstarter 2004-12-27, 4:27 pm

Jestes nedznym prowokatorem czerwony smieciu - choc wlasciwie mysle ze ten Che jest u ciebie tylko po to by wk... innych. Ale jesli naprawde tak kochasz lewactwo to spadaj do Korei Pln. A co do wstydu - pozostaw go nam w kwestii nie historii lecz nedznego kawalka plotna wiszacego od pewnego czasu na plocie Ludowego. I tyle.
quickstarter

Postprzez (d)RedStar 2004-12-27, 5:36 pm

quickstarter napisał(a):Jestes nedznym prowokatorem czerwony smieciu - choc wlasciwie mysle ze ten Che jest u ciebie tylko po to by wk... innych. Ale jesli naprawde tak kochasz lewactwo to spadaj do Korei Pln. A co do wstydu - pozostaw go nam w kwestii nie historii lecz nedznego kawalka plotna wiszacego od pewnego czasu na plocie Ludowego. I tyle.

Ani ze mnie śmieć, ani tym bardziej nędzny prowokator, do żadnej Korei tez się nie wybieram, mam już swoją ojczyznę i żaden "aryjczyk", czy ktokolwiek inny mnie z niej nie wyrzuci :!:
A jeśli chodzi o samą flage to widzę że oprócz braku szacunku dla własnej historii i pchodzenia, nie masz równiez szacunku dla kibiców którzy wywieszają ta Flagę...

Cz-Z było jest i będzie

Pozdro dla twórców
:!:
(d)RedStar

...

Postprzez Krawiec 2004-12-27, 6:33 pm

Niestety Che przyczynił się do powstania systemu totalitarnego na Kubie. Sam był przez pewien czas misnistrem gospodarki. Kiedy zrujnował gospodarkę kubańską poprzez próby wdrożenia przemysłu cięzkiego stwierdził , że jego przeznaczeniem jest partyzantka. Nie mozna go porównywac do Fidela czy innego "czerwonego" dyktatora. Był to raczej ktoś w rodzaju Trockiego - idealista, a nie polityk tyran. Takie "dzieci rewolucji" zazwyczaj kończą marnie - jak chocby ci którzy walczyli przeciw Franco w hiszpanskiej wojnie domowej. W kulturze masowej Che jest symbolem walki o wolnośc i nie podejzewam, że kol. Red Star umieszczając sobie Geware w awatarze miał na myśli totalitaryzm Kubanski.

Z drugiej strony żadna rewolucja nie odbyła by się gdyby społeczenstwo nie miało powodów do tego żeby chwycic za karabin. Ogromny wyzysk ludnosci i bogactw naturalnych i zero szans na awans ekonomiczny i społeczny musi spowodować jakąś reakcje. W Ameryce Południowej nawet kosciół jest lewicowy - to powinno nas zastanawiać.

Wytłumaczcie mi Pesto, Qickstarter dlaczego tak brzydko mówicie o kibicu Zagłębia ?

Piszesz Pesto o obozach powiedz mi dlaczego w momencie kiedy kol. Wieszczu - bardziej znany z forum Lechii i Wisły gdzie zazwyczaj przeprasza wszystkich za flagę CzZ i określa jej przesłanie jako hołd dla E. Gierka (ciekawe dlaczego na naszym forum nie zasłynał z takich opinii) - nawoływał do wysłania hanysów do Auschwitz nie stanąłeś po stronie prawości, zasad , moralnoci ... ?
Ostatnio edytowano 2004-12-27, 9:26 pm przez Krawiec, łącznie edytowano 2 razy
Krawiec

Postprzez Siara 2004-12-27, 7:31 pm

bo to wymienieni przez Ciebie sa prowokatorami Krawiec,to oni wlansnie wydaje sie chodza po forum i szukaja tylko w wypowiedziach forumowiczow czegos do czego mozna by sie przyczepic,nie wnoszac nic nowego do rozmowy,nikogo nie atakuje,ta wypowiedzia;) a kolega (d)redStar mysle (podobnie zreszta jak Krawiec) ze nie myslal o roli Gevary jaka odegral konkretnie w historii kuby,ale o postaci i otoczce jaka wokol niej powstala w masowej kulturze.
Siara
Żółta kartka

Postprzez Uwielbianyprzezwszystkich 2004-12-27, 7:36 pm

Zastanawiam się kiedy zakończy się ta jałowa dyskusja o fladze, obalaniu komuny i innych pierdołach.

Panowie nie cierpiący komuny ja rozumiem że walczyliście o taką Polskę jaką mamy teraz, spaliście na steropianch, podpalaliście czołgi i inne takie ale miejcie trochę szacunku dla ludzi o innych poglądach - w państwie demokratycznym chyba o to chodzi żeby każdy miał prawo wypowiadania się( a tu same spieradalaj komuchu, poebany jesteś i inne wyzwiska ).

Panowie tak chwalący epokę Gierka być może tylko z opowiadań rodziców nie zapominajcie że w tamtych czasach nie było mowy o wolności słowa i Gierek nie załatwiłby wam możliwości wypowiadania się np na tym forum.
Proponuj także przemyśleć swoje wypowiedzi bo być może wkrótce dojdziecie do konkluzji że Stalin nikogo nigdy nie zamordował a wszystko to wymyśliły imperialistyczne świnie z USA.

Ja miałem nadzieję że tekst na fladze będzie inny ( Czerwone Zagłębie od robotniczej krwi )ale cóż jest taki jaki jest i tego się nie zmieni.

Musicie się wreszcie z tym pogodzić czego wam wszystkim w nowym roku życzę.
Uwielbianyprzezwszystkich
Adventure Group

Postprzez WOJTEK 2004-12-27, 7:38 pm

SZANOWNI PANOWIE. PRZYPOMINAM, ŻE TEN TEMAT NIE JEST O KŁOTNIACH. MACIE PRYWATNE WIADOMOŚCI.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Siara 2004-12-27, 7:49 pm

pewnie ze nie ma sie o co klucic flaga jest i z checia stane za nia na wiosne i stamtad bede dopingowal pilkarzy;)
Siara
Żółta kartka

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice