chwileczke . Co Carlos :?: to ze ja zalozylem wymyslilem to i zalozylem ten temat wcale nie znaczy ze ja wybieram projekt od tego są wyższe organy włądzy . A projekt fajny poczekamy na m@rcina i powie nam czy dalo by się taki zrobic
Wybujalych ozob tam nie ma, raczej chodzi o ten gradient w tle. A co do pomyslow na flage to wystarczylo by zminiaturyzowac brytyjke Brygady Zgredos, dolozyc napis Zaglebie i projekt gotowy.
mam do was proźbe nie sądzicie że lepiej byłoby się wziąść za projekty wlepek.Wkońcu z nich można by sporo kasy na sektorówke uzbierać :!: :!:
ktoś pisał że można by jakiś baner zrobić na stronie :idea: myślał ktoś o tym :?: :?:
Greg1906 napisał(a):Wybujalych ozob tam nie ma, raczej chodzi o ten gradient w tle. A co do pomyslow na flage to wystarczylo by zminiaturyzowac brytyjke Brygady Zgredos, dolozyc napis Zaglebie i projekt gotowy.
Mnie bardzo spodobalby sie projekt Krecika gdyby wyrzucic text i herb Zagłębia i zostawic same barwy (fajnie sie dopelniaja)! :) Ale wiem ze to nie przejdzie...
Nie ma problemu takie zrobienie takiego czegoś tylko pytanie czy to ma sens. Wkońcu to ma być flaga Zagłębia i myśle że chociaż herb powinien być a ten projekt to tak na szybko był zrobiony. Jeśli chodzi o Brytyjke jak pisał Greg to jutro może wstawie to co zrobiłem.
twari napisał(a):Mnie bardzo spodobalby sie projekt Krecika gdyby wyrzucic text i herb Zagłębia i zostawic same barwy (fajnie sie dopelniaja)! :) Ale wiem ze to nie przejdzie...
twari napisał(a):Mnie bardzo spodobalby sie projekt Krecika gdyby wyrzucic text i herb Zagłębia i zostawic same barwy (fajnie sie dopelniaja)! :) Ale wiem ze to nie przejdzie...
coś dla ciebie 8)
Fajna tapeta na pulpit :D - tylko zmniejszyć rozmiar na 1024x768 i wymiata 8)