ZMIANY W SKŁADZIE ZAGŁĘBIA W PRZERWIE ZIMOWEJ

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Gość 2004-12-21, 11:13 pm

Ja p***le skad oni go wzieli ? kazdy teraz sie wzmacnia i kombinuje zeby jak najlepiej sie zgrac na wiosne itd itp, mamy jeden z lepiej ustytulowanych klubow w lidze, a on pierdoli ze poczeka do stycznia, Tak panie R. oby tak dalej to 3 liga blisko bedzie. Nie pozdrawiam bez komentarza.

Zaglebie to MY !
Gość

Postprzez dziejus 2004-12-21, 11:50 pm

Kolejny Marcin w Zaglebiu? M.Warakomski z Jagielloni B. ma podpisac kontrakt po swietach.Oczywiscie sa korowody z karta zawodnika.
dziejus

Postprzez zgredos 2004-12-22, 10:17 am

To będzie duże wzmocnienie w Jagielloni nie mieścił się w składzie a my... podobno budujemy drużynę na I lige
zgredos

Postprzez Lars 2004-12-22, 10:21 am

coś ruszyło. Widać że szukamy alternatywy za Drzymonta. Blisko podpisania jest Warakomski, a interesujemy się jeszcze Ireneuszem Kościelniakiem z Górnika Łęczna. W przypadku tego drugiego nazwiska sprawa nie jest taka prosta bo interesuje sie nim połowa 2ligowców na czele z bogatym Podbeskidziem.
...ale i tak jebany górski spuści nas do 3 ligi, no bo jak dadzą nam licencję? chyba ze dostaniemy warunkowo warunkową licencje.
A niechciał bym być na twoim miejscu w przypadku odebrania nam licencji Sz. P. Prezydencie :evil:
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez Kamilosx 2004-12-22, 11:39 am

Warakomski ? Fajnie , może być . Piszą , że walczak i gra do końca a takich zawodników nam przecież potrzeba . A Kościelniak to już tylko marzenia ....
Kamilosx

Postprzez slawojka 2004-12-22, 1:51 pm

Kamilosx napisał(a):Warakomski ? Fajnie , może być . Piszą , że walczak i gra do końca a takich zawodników nam przecież potrzeba . A Kościelniak to już tylko marzenia ....

Co z tego że walczak? To gość który się nie mieści w składzie innego przeciętnego II-ligowca!!! A odnośnie Bębna... jeszcze niczego nie podpisał! Nawet jego jeszcze nie mamy! O co qrwa chodzi Rudemu?!
Bójcie się chamy !!! Do 3. ligi wracamy !!!
slawojka

Postprzez musztra 2004-12-22, 1:54 pm

slawojka napisał(a):
Kamilosx napisał(a):Warakomski ? Fajnie , może być . Piszą , że walczak i gra do końca a takich zawodników nam przecież potrzeba . A Kościelniak to już tylko marzenia ....

Co z tego że walczak? To gość który się nie mieści w składzie innego przeciętnego II-ligowca!!! A odnośnie Bębna... jeszcze niczego nie podpisał! Nawet jego jeszcze nie mamy! O co qrwa chodzi Rudemu?!
Bójcie się chamy !!! Do 3. ligi wracamy !!!

o to chodzi Rudemu że nie da się załatwić tego szybko :!: :!:
Mogli by nam wogóle nie podawać że kogoś kupujemy czy są plany kogoś kupować tylko powiedzieć dopiero jak bedzie miał popisany kontrakt :idea:
musztra

Postprzez Marcinek 2004-12-22, 2:14 pm

Czytam Wasze forum i stwierdzam ze wasze niepowodzenie zwalacie na obrone...wiec moze ZS sciągnie Roberta Pierkarskiego....solidny obronca..niezle strzela wolne...wolgole w miare dobry zawodnik....ale to tylko propozycja

pozdr.
Marcinek
Żółta kartka

Postprzez Lars 2004-12-22, 2:38 pm

Marcinek napisał(a):Czytam Wasze forum i stwierdzam ze wasze niepowodzenie zwalacie na obrone...wiec moze ZS sciągnie Roberta Pierkarskiego....solidny obronca..niezle strzela wolne...wolgole w miare dobry zawodnik....ale to tylko propozycja

pozdr.

moze ściągnie, może nie - my, forumowicze napewno o tym nie zdecydujemy
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez slawojka 2004-12-22, 2:55 pm

Marcinek napisał(a):ZS sciągnie Roberta Pierkarskiego...

Kolejny odpad średniego II-ligowca... nie chcemy odpadów, chcemy wzmocnień!
slawojka

Postprzez musztra 2004-12-22, 2:58 pm

slawojka napisał(a):

lepiej ściągać zawodników II ligowych czy III IV ligowych klubówe he :? :idea: nie wiem czy Jagielonia lub Podbeksidziem, są słabe.Wklońcu z nami wygrali :idea:
musztra

Postprzez Cygan 2004-12-22, 8:44 pm

musztra napisał(a):
slawojka napisał(a):

lepiej ściągać zawodników II ligowych czy III IV ligowych klubówe he :? :idea: nie wiem czy Jagielonia lub Podbeksidziem, są słabe.Wklońcu z nami wygrali :idea:

Piekarski ma juz 34 lata. Może i w metryke futbolistom nie powinno się zagladać (np Wegrzyn w Cracovii, ), ale oprócz tego ma on wg. mnie słabe "papiery na granie". Takie kluby jak np. Górnik Czerwionka-Leszczyny, MK Katowice, Carbo Gliwice, Naprzód Rydułtowy za nim nie przemawiają. Z całym szacunkiem dla Roberta Piekarskiego, ale nie nazywa on się Węgrzyn, Sibik lub Kompała, żeby jego nazwisko "coś" znaczyło w polskim futbolu.

Zresztą proponujący go nam forumowicz powiedział, że jest on cyt.:"w miarę dobrym zawodnikiem". Tak wiec ja bym o jego kandydaturze zapomniał.
Cygan

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2004-12-23, 8:58 am

Panie Dyrektorze, Panie Trenerze wydaje sie,iz myslimy o awansie w nastepnym roku proponuje dwoch kandydatow do linii srodkowej oczywiscie
mam na mysli jednego z nich sa to: Maciej Iwanski/Szczakowianka noi
Ireneusz Kowalski/Legia Warszawa
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez Blaszany 2004-12-23, 10:55 am

Fajna propozycja Tadeusz ale zdaje mi sie ze troche za drodzy jak dla nas
Blaszany

Postprzez bakel 2004-12-23, 11:17 am

Tadeusz Wisniewski napisał(a):mam na mysli jednego z nich sa to: Maciej Iwanski/Szczakowianka

Heh, marzenia... Iwański w przyszłym sezonie będzie grał pewnie w jednym z klubów polskiej G4.
A co do Kowalskiego, to chłopak się nie przebił do podstawowego składu Legii, choć miał tam zastąpić Vuković'a. Myślę, że jeżeli potraktowałby grę w ZS poważnie to byłby sporym wzmocnieniem.
bakel

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna