Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
DaMi napisał(a):W najnowszym numerze będzie można troszke przeczytać na temat tej flagi (oraz będzie troszke fotek z meczy Zagłębia - KSZO , Widzew , Podbeskidzie )
Franz napisał(a):DaMi napisał(a):W najnowszym numerze będzie można troszke przeczytać na temat tej flagi (oraz będzie troszke fotek z meczy Zagłębia - KSZO , Widzew , Podbeskidzie )
W najnowszym numerze czego :?: :? .
Siara napisał(a): bo na stadionie jest pelno ludzi o roznych pogladach i nie da sie ich "pogodzic" jakas wspolna flaga chyba ze bez zadnych napisow i tylko w barwach:))
Siara napisał(a):Flaga wg mnie jest dobra ( flaga Czerwone Zagłębie- przyp. Regard),powinna wisiec nadal i zawsze.To ze nie podoba sie dokladnie kazdemu co do jednego kibica na stadionie nie znaczy ze ma zniknac, bo na stadionie jest pelno ludzi o roznych pogladach i nie da sie ich "pogodzic" jakas wspolna flaga chyba ze bez zadnych napisow i tylko w barwach:))
pozdro dla Tworcow;)
Siara napisał(a): na stadionie jest pelno ludzi o roznych pogladach i nie da sie ich "pogodzic" jakas wspolna flaga chyba ze bez zadnych napisow i tylko w barwach:))
Siara napisał(a):hiiiii widze ze Ty jestes tolerancyjny;)
dlatego nie konfidenci bo bys ich pobil jak bys wiedzial ze tacy sa...
dlatego nie rasisci bo sa tacy ludzie ktorzy tez by im mogli zwracac uwage gdyby szaleli ze swymi pogladami na trybunie i poza nimi...
masz jeszcze jakies uwagi,pytania...? :twisted:
Grubo przesadziłeś :? :? Zastanó sie człowieku co piszesz :?regard napisał(a):
Ja mam Siara jedno pytanie. Jako, że oboje jesteśmy tolerancyjnymi osobami, stawiającymi znak równości między orientacjami seksualnymi mam pomysł. Chciałbym zrobić fanę przedstawiającą kibica Zagłębia robiącego loda kibicowi Legii. będzie ?
regard napisał(a):Siara napisał(a):hiiiii widze ze Ty jestes tolerancyjny;)
dlatego nie konfidenci bo bys ich pobil jak bys wiedzial ze tacy sa...
dlatego nie rasisci bo sa tacy ludzie ktorzy tez by im mogli zwracac uwage gdyby szaleli ze swymi pogladami na trybunie i poza nimi...
masz jeszcze jakies uwagi,pytania...? :twisted:
Ja mam Siara jedno pytanie. Jako, że oboje jesteśmy tolerancyjnymi osobami, stawiającymi znak równości między orientacjami seksualnymi mam pomysł. Chciałbym zrobić fanę przedstawiającą kibica Zagłębia robiącego loda kibicowi Legii. Wydaje mi się, że przesłanie tej fany będzie wyjątkowe. Nie dość, że będzie świadczyć o naszej tolerancji dla wszystkich ludzi to ponadto podkreśli naszą przyjażń z Legią. Co o tym sądzisz?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników