ZMIANY W SKŁADZIE ZAGŁĘBIA W PRZERWIE ZIMOWEJ

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

re

Postprzez Qba 2004-12-04, 10:32 pm

wiesz o nich z gazet :) czyli Beben, Bledzewski (o ile sie nie myle), Berensztajn i Kolendrowicz..
Qba

Postprzez kyru 2004-12-04, 11:51 pm

Grzegorz Kurdziel Robert Kitowicz Łukasz Antczak Marcin Drzymont
Daniel Treściński Tomek Łuczywek Wojciech Małocha. Tym panom powinno się podziękować. Poziom prezentowany przez wyżej wymienionych jest tragiczny. Zresztą obrona, to pięta achillesowa Naszego Zagłębia. Aż dziw bierze , że kiedyś Polonia Warszawa a teraz Odra, chce Drzymiego( drewno kompletne ), jedynie co dobrze mu wychodzi to walenie z byka, znaczy gra główką.Wymiana na Bębna z pocałowaniem ręki! Teresa , kiedyś grał w reprezentacji młodzieżowej , no ale wódka i impry zrobiły swoje. Tomuś Łuczywek , w kilku meczach a Szczególnie w meczu z Koroną był 12 a później 11 zawodnikiem gości. Zresztą , dla bywalców Studia a kiedyś Undergroundu to nie nowość widzieć naszych dzielnych piłkarzy w piątkowy wieczór. Kiedyś to nawet w Undergroundzie byli i piłkarze , wtedy jeszcze III ligowi a obok nich siatkarze z Nowakiem na czele. Tochel przewietrz skład , bo po tej rundzie powstał niesamowity fetor.
kyru

Postprzez Tomano 2004-12-05, 5:10 pm

Kyru w ilu meczach widziales Maloche?
Tomano
Adventure Group

Postprzez Saviola 2004-12-05, 7:36 pm

krychu Drzymont to nie byle co nie powinienes tak pisac!!
Saviola

Postprzez Cygan 2004-12-05, 7:46 pm

kyru napisał(a):Grzegorz Kurdziel Robert Kitowicz Łukasz Antczak Marcin Drzymont
Daniel Treściński Tomek Łuczywek Wojciech Małocha. Tym panom powinno się podziękować. Poziom prezentowany przez wyżej wymienionych jest tragiczny. Zresztą obrona, to pięta achillesowa Naszego Zagłębia. Aż dziw bierze , że kiedyś Polonia Warszawa a teraz Odra, chce Drzymiego( drewno kompletne ), jedynie co dobrze mu wychodzi to walenie z byka, znaczy gra główką.Wymiana na Bębna z pocałowaniem ręki! Teresa , kiedyś grał w reprezentacji młodzieżowej , no ale wódka i impry zrobiły swoje. Tomuś Łuczywek , w kilku meczach a Szczególnie w meczu z Koroną był 12 a później 11 zawodnikiem gości. Zresztą , dla bywalców Studia a kiedyś Undergroundu to nie nowość widzieć naszych dzielnych piłkarzy w piątkowy wieczór. Kiedyś to nawet w Undergroundzie byli i piłkarze , wtedy jeszcze III ligowi a obok nich siatkarze z Nowakiem na czele. Tochel przewietrz skład , bo po tej rundzie powstał niesamowity fetor.

Nie wiem, czy byliśmy na tych samych meczach, ale Tomek Łuczywek w roli lewego obrońcy sie sprawdził (i nie jest to tylko moja opinia - poczytaj forum!)> Co z tego, że chodza po knajpach - to tez sa ludzie (człowiek nie wielbłąd - napić sie musi) - ale jak potem gryza trawę na meczach, to ja nie mam nic przeciwko. I napiszę tak jak Tomano: w ilu meczach widziałeś Małochę, co? zastanów sie co piszesz na drugi raz! I jeszcze jedna uwaga - to jest pan Tochel, albo trener Tochel (lub jak niektórzy mówia zdrobniale Krzysiu)! naucz sie tego...
Cygan

Postprzez Leyton 2004-12-05, 8:05 pm

Kiedyś broniłem debiutantów, nawet za głupie tematy i głupie posty. Teraz jednak widzę, że się myliłem. Jeśli komuś się wydaje, że może na tym forum pisać co chce i obrażać kogo mu się tylko podoba, to jest błędzie. Kostruktywna krytyka jak najbardziej... ale trzeba znać pewne granice, a szczególnie wtedy jak się na forum debiutuje....
Leyton

Postprzez Karo 2004-12-05, 11:06 pm

Jeszcze jednej rzeczy mozna by sie przyczepic czytajac post kyru... Trescinski w tej rundzie byl najlepszym obronca naszego zespolu, i zdecydowanie pozostaje z nami!!!!
Karo

...

Postprzez Krawiec 2004-12-05, 11:46 pm

Ja też bym wietrzył ale nie tak jak leci . Trzeba kolegę trochę obronić bo przecież mieliśmy o wiele gorsze debiuty i nie było takiej gremialnej krytyki. Poza tym podpis jest ok 8)

Jak ktoś słusznie powiedział piłkarz nie wielbłąd ale ja byłbym ostrożny z tym całowaniem ręki.

Zakręcona, zakręcona ... :roll:
Krawiec

Postprzez Cygan 2004-12-06, 2:10 am

http://www.90minut.pl/news.php?id=218517 Drzymont grał w sparingu Odry
Cygan

Postprzez musztra 2004-12-06, 3:44 pm

http://90minut.pl/news.php?id=218519
skoro w Bełchatowie zawodnicy odchodzą za free to nie warto było by się zainteresować wkońcu nasza poityka opiera się na pozyskiwaniu zawodników za darmo z kartą w ręku
musztra

Postprzez Lars 2004-12-06, 5:36 pm

"Korona Kielce, rywal GKS w walce o pierwszą ligę, zabiega o Roberta Kolendowicza. I chyba robi to skutecznie, bo według naszych informacji, lewy pomocnik prędzej czy później znajdzie się w Kielcach. Dostał bowiem propozycję lukratywnego kontraktu, który znacznie przebija ostatnią ofertę bełchatowian. Jeśli GKS nie puści go teraz, odejdzie w lipcu za darmo. "

Trener Tochel chyba niebedzie miał okazji go trenować.
...a Rudy śpi
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez zgredos 2004-12-06, 7:26 pm

To że Kolendowicz wybrał Kielce a nie Sosnowiec mnie nie dziwi. Korona gra o awans do I ligi a my o utrzymanie w II.
Też jestem ciekawy na co czekają nasi działacze, żeby tylko nie przespali okresu transferowego
zgredos

Postprzez Tomano 2004-12-06, 7:31 pm

Z doniesien prasowych wynika ze wlasnie przesypiaja :(
Tomano
Adventure Group

Postprzez tomi2509 2004-12-06, 7:32 pm

nie piszcie zeby dzialacze nie przespali okresu transferowego !! trzeba napisac zeby nie przespali.........wlasnego zycia!!!
tomi2509

Postprzez Lars 2004-12-06, 10:07 pm

na 90minut.pl jest napisane że Zagłębie interesuje sie Marcinem Zającem(...teraz chwila przerwy....marzeń....radości.....błogości....i powrót do rzeczywistosci...),napastnikiem KS Częstochowa, a więc IV-ligowca. Zawodnik ten nie jest prawym pomocnikiem i nie jest reprezentantem Polski. Jest za to 23letnim napastnikiem. Jego sukcesem jest epizot w Płockiej Wiśle, gdzie jednak działacze i trenerzy niepoznali sie na jego talencie, odsyłając go do druzyny rezerw. Naszczescie Nasi nieśpią, czego efekty widać już na początku przerwy w rozgrywkach...aż strach pomyśleć, kto może zasilić nasze Zagłębie gdy ta karuzela transferowa rozkręci sie na dobre.

i teraz nie wiem.
śmiać sie :lol: czy moze płakać :(
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna