Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Warson napisał(a):A ja sadze z tego cio widac ze Sprzedamy Połowe druzyny -- NIE KUPIMY NIKOGO i nie bedzie KIM GRAC w 2 LIDZE :) Hehe i nas nie dopuszcza!!! :twisted:
Cygan napisał(a):Nie zakładam nowego tematu, bo i po co...? mam takie male pytanko do głosujacych w ankiecie na stronie głównej: Panowie (Panie), czymżę Wam zaszkodzili piłkarze o nazwisku Kłoda, Bogacz i .... Małocha??!!! Tak. tak Małocha!!! Czy on zagrał ponad połowę meczy w rundzie? Czy pozostali z piłkarzy czymś się wykazali niepoprawnie, ze ich skreślacie? Otóż nie! Bogacz, Kłoda, Małocha mieli, bądż mają kontuzje, które dyskwalifikuja ich z gry! Toteż uszanujcie ich nieobecność w składzie i nie wystawiajcie im negatywnych głosów! NA WIOSNĘ SIĘ PRZEKONAMY ILE JEST WARTY KAŻDY Z NICH!!! Wstrzymajcie się proszę z negatywnymi ocenami! Pozdro
Ps: mnie osobiście gra Jarka Raka się podobała? Dziwne, że ma aż 177 głosów negatywnych? Może nie pokazał pełni swych nieprzeciętnych możliwości, ale... co sie odwlecze to nie ....
Gdyby AMIKA zabrala sila PITRY no to jest znaczace oslabienie sily ataku, nasuwa sie pytanie KTO ZA PRZEMKA ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników