ZMIANY W SKŁADZIE ZAGŁĘBIA W PRZERWIE ZIMOWEJ

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Krawiec 2004-11-26, 1:28 pm

Robson_sc napisał(a): Od sciagania graczy nie jestesmy my wiec musimy czekac na ruchy odp. osob

Skoro tak uwżasz to dlaczego nie czekasz w ciszy i spokoju na transfery tylko dyskutujesz na temat wzmocnień od jakiegos czasu.

Forum czyta trener i podobno nie jest zamknięty na opinie kibiców więc o co ci chodzi, mamy zakonczyć dyskusję , jak mam to odczytać ?
Krawiec

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2004-11-26, 3:42 pm

Sytuacja zaczyna zmieniac sie jak w kalejdoskopie, sadze, ze to musi byc para bramkarzy BEBEN - BLEDZEWSKI jesli Gl.Kasiegowy wytrzyma, ta para bedzie konkurowala miedzy soba o miejsce w bramce a to wyjdzie na dobre druzynie.
Para BEBEN - PAS stawia MARCINA w uprzywilejowanej pozycji.
Linia pomocy -J.Berensztajn - polowa druzyn II ligowych zamierza tego zawodnika miec u siebie. Dzisiaj Przeglad Sportowy podaje iz z Legii do Odry Wodzislaw i tutaj padaja 3 nazwiska - Kielbowicz(WDOWIEC go chyba nie pusci) Dudek i Magiera oczywiscie chodzi o jednego zawodnika.
Wydaje mi sie iz Magiera bylby pomocny w srodku pola gdyby nic nie wyszlo z Berkiem.
Napastnicy- tutaj mamy Malocha, Ujek, Pitry plus MALOLAT Szatan- to powinno wystarczyc - chyba ze jest inaczej. Kiedys trener wyznal ze bardzo liczy na zdrowego MALOCHE a zawodnik bedzie gral to co trener chce. To co wiecej trzeba.
Jesli chodzi o obrone to narazie - NO COMMENTS
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez Lars 2004-11-26, 4:29 pm

uważam że w zespole powinien byc jeden bramkarz zdecydowanie kreowany na numer 1. taka rywalizacja dwoch rownorzednych bramkarzy niewplywa dobrze na pewnosc interwencji. bramkarz grajacy czuje oddech zmiennika bo kazdy błąd moze go kosztowac utrate pozycji nr.1, a bramkarz nr. 2 moze miec pretensje do trenera ze nieczuje sie gorszy i siedzi, co moze pogorszyc morale i atmosfere w calej druzynie.
Dlatego uwazam ze Beben numerem jeden, noi jego zmiennik w postaci mlodego zdolnego pilkarza, przykładowo Pasia.
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez Robson_sc 2004-11-26, 5:09 pm

Chodzilo mi o to ze my mozemy jedynie dywagowac na temat wzmocnien natomiast nasze sugestie nic nie dadza bez ruchow ludzi odpowiedzialnych za transfery. Mam nadzieje ze nie tylko trener czyta to forum, bo juz sporo ciekawych graczy sie przez nie przewinelo w trakcie dyskusji i kilkoma warto sie mocniej zainteresowac.

Sorry za niescislosc mojej poprzedniej wypowiedzi. Mam nadzieje, ze teraz juz nie bedzie watpliwosci o co mi biega pozdro Pozdro[/quote]
Robson_sc

Postprzez mały 2004-11-26, 7:00 pm

Z pewnych źródeł - Bęben Junior zaaprobował wstępnie warunik umowy.
Teraz pora na kluby.
mały

Postprzez Cygan 2004-11-26, 7:44 pm

Lars napisał(a):uważam że w zespole powinien byc jeden bramkarz zdecydowanie kreowany na numer 1. taka rywalizacja dwoch rownorzednych bramkarzy niewplywa dobrze na pewnosc interwencji. bramkarz grajacy czuje oddech zmiennika bo kazdy błąd moze go kosztowac utrate pozycji nr.1, a bramkarz nr. 2 moze miec pretensje do trenera ze nieczuje sie gorszy i siedzi, co moze pogorszyc morale i atmosfere w calej druzynie.
Dlatego uwazam ze Beben numerem jeden, noi jego zmiennik w postaci mlodego zdolnego pilkarza, przykładowo Pasia.

Nie zgadzam się. Sam byłem bramkarzem i moge Ci powiedzieć, że rywalizacja wpływa korzystnie na forme bramkarzy. Od psychiki piłkarzy sa specjaliści a i trener powinien mieć takowe przygotowanie. Tak więc rywalizacja - np Bledzewski, Beben - byłaby jak najbardziej porządana.
Cygan

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2004-11-26, 8:08 pm

Lewa pomoc - proponuje zawodnika bardzo przyszlosciowego otoz MARCIN NOWACKI - zawodnik Odry Wodzislaw - obecnie Groglin wyraza zgode na odejscie Pana Marcina. Chetnie widze tego Mlodziezowca w koszulce ZAGLEBIA.
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez CZaRnYY 2004-11-26, 8:37 pm

Tadeusz Wisniewski napisał(a):Lewa pomoc - proponuje zawodnika bardzo przyszlosciowego otoz MARCIN NOWACKI - zawodnik Odry Wodzislaw - obecnie Groglin wyraza zgode na odejscie Pana Marcina. Chetnie widze tego Mlodziezowca w koszulce ZAGLEBIA.
Pozdrawiam
Tadeusz

Wydaje mi się, że jest to raczej życzenie niż możliwe wzmocnienie Zagłębia. Słyszałem, że Nowackiego chętnie przyjmie z powrotem Odra, z której się w końcu wylansował, a na brak ofert z pierwszej ligi nie będzie raczej narzekał...
CZaRnYY

Postprzez CharoN^ 2004-11-26, 9:13 pm

Panowie ja rozumiem, że każdy z Nas chciałby, aby Zagłębie było jak najsilniejsze i skompletowało jak najmocniejszy zespół, ale Bledzewski i Nowacki raczej zagrają w jakimś pierwszoligowcu ... Wątpie, aby któryś z nich chciał przyjść do Zagłębia, kiedy ma wiele ofert z ekstraklasy i np. Bełchatowa, Korony, Widzewa ...

Dla mnie optymalną parą bramkarzy może być M.Bęben i jakiś utalentowany goalkeeper z boisk trzecioligowych. Bardziej jednak martwię się o obronę. Napewno trzeba dwóch obrońców, albo nawet i trzech, a jak narazie nic o takowych wzmocnieniach nie słychać ... Mnie ostatnio obiło się o uszy coś na temat Tomasza Księżyca ze Szczakowianki - co o tym sądzicie ?
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez musztra 2004-11-28, 4:23 pm

http://90minut.pl/news.php?id=215714
nadal niektórzy z was uważają że niewarto go sprawdzic :?: :?:
musztra

Postprzez Robson_sc 2004-11-28, 5:47 pm

Z tego co wiem Socha senior zrezygnowal z oferty Podbeskidzia i wraca do Odry. Moze wiec zabrac mlodego Soche ze soba. Cos mi mowi, ze tak wlasnie bedzie...
Robson_sc

Postprzez Lars 2004-11-28, 7:45 pm

musztra napisał(a):http://90minut.pl/news.php?id=215714
nadal niektórzy z was uważają że niewarto go sprawdzic :?: :?:

Strzelić 2 bramki grając w meczu IV-ligowca z III-ligowcem niewymaga jakis wielkich i ponadprzecietnych umiejetnosci.
Gdyby był dobry, mając takiego ojca, grałby co najmniej w bełchatowie.
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez mały 2004-11-28, 7:48 pm

Socha jest bardzo słaby . Widziałem go kilka razy w meczu i to zadna rewelacja. Ma znanego Ojca i to wszystko. Na pewno nie wzocni Naszego Zagłębia.
mały

Postprzez WOJTEK 2004-11-28, 8:50 pm

DOKŁADNIE PANOWIE. GDYBY BYŁ TAKI MISTRZ TO BY NIE GRAŁ W 4 LIDZE. U NAS MUSZĄ GRAĆ LEPSI. :lol:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez twari 2004-11-28, 11:47 pm

U nas JUZ graja lepsi! (od Sochy)
Socha to dla mnie taki Bugaj! Raczej marne wzmocnienie! Ale byc moze sie myle...
twari

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna