ZMIANY W SKŁADZIE ZAGŁĘBIA W PRZERWIE ZIMOWEJ

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

...

Postprzez Krawiec 2004-11-16, 3:18 pm

A ja bym sprowadził Sochę juniora ze względu na Sochę seniora. Gdybyśmy mieli tatusia na stanowisku menadżera, to byłbym spokojny o awans do pierwszej ligi w 2006 roku.
Krawiec

Re: ...

Postprzez Lars 2004-11-16, 5:19 pm

Krawiec napisał(a):A ja bym sprowadził Sochę juniora ze względu na Sochę seniora. Gdybyśmy mieli tatusia na stanowisku menadżera, to byłbym spokojny o awans do pierwszej ligi w 2006 roku.

a ja uwazam ze gdyby Socha byl dobry to po 1. Wieczorek by sie na nim poznał, a po 2. tatus by mu znalazl lepszy klub
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez xXx_1906 2004-11-16, 10:13 pm

Chodor ze Sławkowa bardzo często strzela bramki, może przydałoby się sprawdzić chłopa? Podejrzewam, że pożytek jakiś z niego by był chociaż na żywo go nie widziałem, ale na testy mogli by go chyba wziąć.
xXx_1906

Postprzez WOJTEK 2004-11-17, 7:09 am

CHODOR BYŁ TESTOWANY U NAS KILKA RAZY. BUGAJ TEŻ WALIŁ GOLE W 3 LIDZE. A TERAZ CO ?
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Pesto 2004-11-17, 4:12 pm

Krawiec - w II lidze bedzie 17 innych zespolow , ktore niekoniecznie dostosuja sie do planu awansu Zaglebia w 2006 (tylko dlatego , ze u nas wymyslono naciagane stulecie).

Wypadaloby skupic sie na stadionowej infrastrukturze (krzeselka , maszty , ten nieszczesny zegar) , na budowie zespolu w dlugofalowej perspektywie (opartego gl. na wychowankach i na zdolnej mlodziezy z okolic).

i potym mozna zalozyc , ze I liga bedzie realna gdzies kolo roku 2010...

Polskie doswiadczenie uczy , ze ambitne plany wziete z sufitu prowadza do katastrofy (przyklady : LKS Lodz , Lechia Gdansk). Jak sie buduje dom ,to trza zaczac od fundamentow.

PS mam nadzieje , ze pajac Piekutowski nigdy nie wystapi w Zaglebiu. Grajac w Wisle puszczal takie szmaty , ze cala Polska sie smiala. Nie musze chyba dodawac , ze pieniazki zdazyly go zdemoralizowac , a w razie niepowodzen rzuci Zaglebie w pizdu.
Pesto
kumaty

Postprzez rados 2004-11-17, 7:13 pm

rados
Zagłębiak

Postprzez dziejus 2004-11-17, 7:31 pm

Po byku ''przewietrzenie''. Za taka prace[gre] i taka place trudno sie nie zakochac.Kasa-Misiu-kasa!
dziejus

Postprzez Monty Python 2004-11-18, 9:07 am

Monty Python

Postprzez zgredos 2004-11-18, 12:05 pm

Jeśli nikt nie odejdzie to nasze gwiazdy tylko utwierdzą się w przekonaniu, że można słabo grać nie ponosząc żadnej odpowiedzialności i brać niezłą kase. Trener Tochel jest przekonany że wiosną gramy lepiej, podobnie było dwa lata temu. Wiosną mieliśmy odrobić strate do Piasta i awansować, a jak było sami wiecie
zgredos

Postprzez WOJTEK 2004-11-18, 12:46 pm

JA PAMIĘTAM RÓWNIEŻ OBIETNICĘ BARAŻY. POTEM MUSIAŁEM OGLĄDAĆ WYNALAZKI Z KATOWIC I CARBO GLIWICE. JEDNAK MIAŁEM CHYBA RACJĘ , ŻE WIELE SIĘ NIE ZMIENI. NIESTETY...
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Lars 2004-11-19, 9:49 am

na 90.minut.pl w dziale transfery przy nazwisku Marcin Beben jest napisane Zagłębie Sosnowiec, Górnik Zabrze. Czyżby Górnik sprzątnął nam bramkarza? Zaś przy Zagłębiu jest napisane że jestesmy zainteresowani Piekutowskim, oczywiscie oprocz Bebna.
Cie kawe gdzie jest nazwisko Kolendowicz? Wczoraj słyszałem ze Korona sie nim interesuje wiec nasi pewnie dali sobie spokoj...
Ponadto Berensztajnem interesują sie : Stasiak Ostrowiec Świętokrzyski, Kujawiak Włocławek, Łódzki KS, Szczakowianka Jaworzno, Zagłębie Sosnowiec. Wiec wątpie abysmy ten wyscig wygrali...
Działacze do roboty!!!
apropos, ostatnio czytałem wypowiedz Grodeckiej ze mało jest dobrych zawodników z kartą na reku z z tej przyczyny niewiedomo ilu 'słabszych' zostanie.
A pół roku temu bodajrze K.T powiedzial ze liga ma tylko 14 zespołow dlatego jest duzo dobrych pilkarzy z kartami na rekach...ktorzy chca grac w Zagłębiu.
Czyli juz ich nie ma? Juz ich zatrudnili w Bełchatowie, w Kielcach, w Gdyni, w Widzewie, tak?
Ja sie z tym twierdzeniem ze mało jest tanich, lub z karta na reku dobrych pilkarzy nie zgadzam, no ale skoro tak twierdzi zarzad to chcialbym uslyszec wyjasnienie dlaczego 6 miesiecy temu byli a teraz nie ma?!?
Tylko zeby takich pilkarzy sciagnac to trzeba analizowac rynek transferowy. ogladac pilkarzy, ktorzy maja 6m-cy czy rok do konca kontraktu. przeciez na 6 m-cy do zakonczenia obecnego kontraktu zawodnik moze podpisac nowy. Czemu nie prowadzimy takiej polityki?
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2004-11-19, 10:43 am

To jest mam nadzieje poczatek KARUZELI TRANSFEROWEJ ale dostaje wysypki jak przy nazwisku Berensztajn widze zainteresowanie 4 klubow a moze byc wiecej. A przeciez to Pan Jacek B dzwonil do Sosnowca oferujac gre.
Trener KT nie odkryl kart kto odchodzi, kto zostaje. Trzyma Kibicow w niepewnosci do konca Listopada.

Kol. LARS - zgadzam sie ze taktyka i czujnosc co do terminow wanosci Ktr. poszczegolnych zawodnikow jest bardzo istotna.
Stwierdzam, iz Zarzad i Trener sa bardzo tajemniczy i wczesniej nie dowiemy sie wiecej.
W Andrychowie - trener KT testowal z Victorii Jaworzno OBRONCE -Leona szymanskiego (1978) i napastnika Michala Gadaj(1986) oraz z Polonii Laziska - OBRONCE - Marka Mazura (1980). Jacek Paczkowski - Lubuszanin Drezdenko - Czy to jest bramkarz ?

No coz pozostaje nam cierpliwie czekac
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez WOJTEK 2004-11-19, 11:03 am

I ZNOWU WRACAMY DO PUNKTU WYJŚCIA. CZERSTWE GADKI O ZAWODNIKACH Z KARTAMI NA RĘCE I TESTOWANIE PATAŁACHÓW Z OKRĘGÓWKI. ( NIE PISZCIE MI , ŻE MOŻE TO BYĆ DRUGI PITRY BO PĘKNĘ ZE ŚMIECHU ) . RACZEJ CZEKA NAS ROZPACZLIWA OBRONA PRZED DEGRADACJĄ. WIADOMO JAK JEST NA WIOSNĘ. NAGLE KAŻDY ZACZYNA GRAĆ LEPIEJ , SĘDZIOWIE SIĘ MYLĄ. A PROSZĘ PAMIĘTAĆ, ŻE MAMY TERAZ WIĘCEJ WYJAZDÓW. CZARNO TO WIDZĘ W CHWILI OBECNEJ. :roll: :roll:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2004-11-19, 11:07 am

Ciag dalszy - Zaglebie jest zainteresowane : gral w Andruchowie- Maciej Budka (18 lat) Hutnik Trzebinia oraz Pawel Swoboda (20 lat) LKS Wysoka,
Dariusz Korepta (22 lata) i Kamil Korepta (18 lat) AKS Niwka
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez zgredos 2004-11-19, 11:26 am

Coś mi się wydaje że zarząd klubu nie jest zainteresowany żebyśmy grali o wyższe cele. Im chyba pasuje żeby Zagłębie pętało się między 3 a 2 ligą.
Testowanie zawodników z Trzebini, Wysokiej itd to jest śmieszne nam potrzeba doświadczonych zawodników do obrony i pomocy no i koniecznie bramkarza a nie 18-latków z V ligi
zgredos

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna