KSZO - Zagłębie

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: re

Postprzez Krawiec 2004-11-14, 8:46 pm

Qba napisał(a):
krzysztof napisał(a):
mały napisał(a):NO I STANDART. SZYBKO STRACONE BRAMKI , DWA KARNE I WSZYSTKO JASNE. MOŻE TRZEBA ZACZĄĆ ROZLICZAĆ TRENERA A NIE GRAJKÓW. SĄ POPROSTU ZA SŁABI NA DRUGĄ LIGĘ.KOGO PAN ŚCIĄGNĄŁ PANIE TRENERZE ?

Proponuje ci chlopcze abys zaczal kibicowac Wiśle Kraków.
Szkoda cię na tym forum.

Krzysztof co Ci do tego? wolnosc slowa, niech pisze, co mysli.. po to jest forum...
pozdro

Krzysztof też pisze to co myśli i też korzysta z wolności słowa, wiec co ci do tego Qba ? :roll: :wink: .

Chodzi o to, że stoimy murem za naszym trenejro, który miał odwagę przyznac się publicznie przed kibicami do tego, że popełnił błąd sprowadzając Bałę i Małochę - to cecha ludzi mądrych , a wiedzy i doswiadczenia nie mozemy mu odmówić . Gdyby mały bardziej intetresowałby się tym co dzieje się w klubie to nie zadawałby takich pytań. Trzymajmy się tego co dobre bo możmy znowu trafić na kogoś kto pozornie wydaje się lepszy, a okaże sie drugim Krótkim.

Sorki ale piszę to bo jestem przekonany, że w tym momencie musimy zaufać Tochelowi w 100% i nie pisać tekstów o odejściu.
Krawiec

Postprzez Wally 2004-11-14, 9:22 pm

Pierwszy raz w życiu widziałem Szatana i nie zrobił na mnie wrażenia. Pierwsze swoje minuty w drugoligowym Zagłębiu zagrał jak typowy osiedlowy kopacz. Często stał tylko przyglądając się jak grają inni, jak podawał to nerwowo, żeby tylko piłka trafiła do adresata.

No ale nie ma co się dziwić , 16-letni zawodnik grający przy sztucznym oświetleniu, na dużym stadionie, przy 4-tysięcznej widowni. Ja to bym był posrany :lol: Ale Lubański teżą zaczynał w wieku 16 lat :wink:
Wally

Postprzez WOJTEK 2004-11-14, 9:28 pm

W WIEKU 16 LAT GRAŁ W KADRZE.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez ŁOSKI1906 2004-11-14, 9:29 pm

Szkoda że trener nie dał szans Pawłowi Gunerce,co prawda jest to obrońca ale naprawde SOLIDNY I PEWNY,myślę że spokojnie by sie sprawdził.Może by padło mniej bramek :wink:
ŁOSKI1906
Os.Piastów oficial fans

Postprzez rados 2004-11-14, 9:47 pm

Zagralismy fatalnie w obronie ( w szczegolnosci Malinowski-"krecili nim jak chcieli),Kitowicz tez zawalil brame ,Ujek wszedl na bosiko bodajze w 57 minucie i mozna powiedziec ,ze na tym boisku przebywal bo totalnie nic nie pokazal.Na plus jedynie Pitry tylko niech zacznie w koncu podawac ,bo kilkakrotnie mogl podawac ale wolal sie kiwac i gowno z tego wychodzilo.Co do tych mlodych,"zdolnych":Szatan wszedl i nic nie pokazal ,a 2 liga to nie a klasa,ze bedzie kiwal obroncow jak mu sie bedzie podobac.I ja osobiscie nie opierałbym naszej kadry na mlodziezy bo to bedzie przyslowiowu gwóźdz do trumny.
rados
Zagłębiak

Postprzez Gość 2004-11-14, 9:59 pm

Pewnie najlepiej wyciągać wnioski po 10 minutach gry. Najlepiej sprzedajmy wszystkich juniorów niech w Zagłębiu grają sami oldboje, jak Bała czy Małocha.

Ludzie to kogo wy chcecie?? Bałę i Małochę wypieprzyć bo za starzy. Juniorów wypieprzyć bo za młodzi. Może sami zagracie??
Gość

Postprzez rados 2004-11-14, 10:08 pm

Morpheus napisał(a):Pewnie najlepiej wyciągać wnioski po 10 minutach gry. Najlepiej sprzedajmy wszystkich juniorów niech w Zagłębiu grają sami oldboje, jak Bała czy Małocha.

Ludzie to kogo wy chcecie?? Bałę i Małochę wypieprzyć bo za starzy. Juniorów wypieprzyć bo za młodzi. Może sami zagracie??

Juniorzy to niech sobie graja w a klasie w rezerwach ,a nie w 2 lidze jak bedziemy walczyc o utrzymanie to dajmy szanse Szatanowi czy Bog wie komu tam jeszce z juniorow bo akurat w b klasie w meczu z 50-cio latkami,na dodatek na kacu, strzelil x bramek
rados
Zagłębiak

Postprzez Gilardino 2004-11-15, 10:07 am

warchlak napisał(a):mecz stał na dobrym poziomie ale niestety nasza obrona, jak zwykle, była dziurawa jak ser szwajcarski :? przez to tyle przepuszczonych bramek. równiez nasz bramkarz Robert Kitowicz znaczaco przyczynił się do tego.wczoraj podobała mi się gra tylko Przemka Pitrego który strzelił bramke i asystował.zagraliśmy bardzo eksperymentalnym ustawieniem.nawet na ostatnie 10 min trener wystawił na plac gry Tomka Szatana (16lat).nie wiem co zawodnicy chcieli zobaczyć po meczu podchodząc i klaszcząc :?: moze chcieli żebyśmy ich chwalili za porażke :?: 5 porażek z rzędu to jest zdecydowanie za dużo :evil: mam nadzieje ze na wiosne wreszcie zaczniemy wygrywać :!:

To ja już nie wiem czego Ty sam chcesz :evil: :evil:
:shock:

Jak zawodnicy nie podchodza po meczu to są pretensje, ze nie szanują kibiców, którzy jadą wszędzie za swoja druzyną.

Jak podchodza podziękować za przyjazd i doping to też kuźwa masz focha !!! :shock: :shock:

ZDECYDUJ SIE !!!
Gilardino

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2004-11-15, 12:07 pm

Dwa slowa w sprawie 16-letniego SZATANA - otoz ten mlodzieniec mial raptem 7 min. do pokazania sie. A ja uwazam ze 16-latek zanim ochlonal z wrazenia to juz dawno bylo po meczu.
Ja uwazam, ze dostal za malo czasu aby mogl dobrze podac a nie mowie o zdobyciu bramki.

Dajmy chlopakowi szanse, wiecej czasu i zobaczymy
Pozdrowienia
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez lukes 2004-11-15, 1:03 pm

Gilardino napisał(a):
To ja już nie wiem czego Ty sam chcesz :evil: :evil:
:shock:

Jak zawodnicy nie podchodza po meczu to są pretensje, ze nie szanują kibiców, którzy jadą wszędzie za swoja druzyną.

Jak podchodza podziękować za przyjazd i doping to też kuźwa masz focha !!! :shock: :shock:

ZDECYDUJ SIE !!!

Gilardino odnosze wrazenie ze nie byles na meczu i nie do konca zrozumiałes warchlaka!
lukes
no spin

Postprzez Gilardino 2004-11-15, 1:08 pm

Nie byłem na meczu bo byłem na swoim.

Dla osoby , która nie była na owym meczu ta wypowiedź była jednoznaczna.

Skoro chodzi o co innego to....
Chciałbym wiedzieć o co? :)

Pozdro
Gilardino

Postprzez Wally 2004-11-15, 2:16 pm

Tadeuszu oczywiście nikt nie ma zastrzeżeń do Szatana, ważne, żeby się chłopak ogrywał. Jak ma wchodzić to, póki co, na ostatnie minuty. Musi poczuć drugą ligę, a wraz z większym doświadczeniem, powinien dłużej przebywać na boisku. Nie ma sensu od razu wypuszczać go na "wielką wodę", bo może się chłopak spalić psychicznie. Pozdrawiam
Wally

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2004-11-15, 3:55 pm

Majac na mysli wystep SZATANA nie traktuje moich wypowiedzi jako uwagi, zastrzezenia kierowane pod jego adresem, jedynie mam na mysli zmiane taktyczna trenera a moze wlasnie uda sie poprawic wynik meczu w koncowej fazie meczu.
Przyklad : mecz na LUDOWYM z Widzewem kiedy robi sie 2-1 i ZAGLEBIE ma jeszcze chwile na wyrownanie i wowczas Widzew sie trzesie i trener Majewski rowniez.
Mam na mysli skuteczna gre napastnikow do ostatniego gwizdka sedziego, i tak powinen grac zespol ZAGLEBIA.
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna