Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Franz napisał(a):
I chciałbym dodać jeszcze jedno. Na Forum Legii zawsze są opisywane wyjazdy jak było i wogóle różnego rodzaju "przygody" w czasie podróży, a u nas najczęściej jak się ktoś coś spyta to leci hało "kto był ten wie". Wcale się nie dziwie że potem wychodzą takie sytuacje na Forum...
Royal_yf napisał(a):woytek daj spokoj najwazniejsze ze ci ktorzy maja jezdzic jezdza moze ktos bardziej lubi legie ? do katowic blizej, za bilet na katowice zaplaciliscie 20 zl a za ta kase mozna do ostrowca dojechac i jeszcze bilet kupic dla chcacego ...
widocznie lubicie tylko przyjsc na ludowy nic wiecej chyba ze jest wyjazd do bytomia hehe
^m@rcin^ napisał(a):Wojtek nie zapominaj ze znami na KSZO tez byli kibice Legii ! A pozatym po co sie tlumaczycie na forum.
WOJTEK napisał(a):REGARD - WSZYSTKO OK. ALE CENA BYŁA USTALONA WCZEŚNIEJ. I NIE MOGŁEM POWIEDZIEĆ LUDZIOM NAGLE , ŻE MAJĄ DAĆ 50 ZAMIAST PO 30 ZŁ. WIDZISZ RÓŻNICĘ ??
piotruś1916 napisał(a):^m@rcin^ napisał(a):Wojtek nie zapominaj ze znami na KSZO tez byli kibice Legii ! A pozatym po co sie tlumaczycie na forum.
A wlasnie- ilu legionistów było obecnych na tym meczu i jeśli wiesz to czy byli z okolicznych miejscowości (np. FC Starachowice, FC Sandomierz?)?
WOJTEK napisał(a):LEGIONIŚCI W OSTROWCU TO : 2 Z SUCHEDNIOWA, MAX 15 ZE STARACHOWIC.
A CO NIBY JA MÓWIĘ ? JA TEŻ CHĘTNIE BYM SKOCZYŁ DO KATOWIC. :wink: ALE GDY GRA W TYM SAMYM CZASIE ZAGŁĘBIE TO JADĘ NA ZAGŁĘBIE.wojtek_Legia napisał(a):Hmmm Wojtek Zagłebie trochę smutne jest to co ty mówisz :x mam nadzieje że wiekszośc fanów Zagłębia nie mysli tak jak ty :roll:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników