ZMIANY W SKŁADZIE ZAGŁĘBIA W PRZERWIE ZIMOWEJ

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Gilardino 2004-11-05, 1:32 pm

Przeglądam sobie dzis naszą stronke i nie mogę dać wiary w to co czytam!!!

PAN B. SOCHA NAS "WZMOCNI" W PRZERWIE ZIMOWEJ :shock: :shock: :evil: ???!!!!!????!!!!!

Tylko nie TO !!!!

W pierwszoligowej Odrze się nie sprawdził (chyba chcemy walczyć o ekstraklasę w przyszłym sezonie) w Szwajcarii również , a w Koszarawie, która nie moze wejść do III ligi strzelił kilka bramek.

To nie jest chyba dorobek (umiejętności), który powali na kolana drugoligowych obrońców.

JESTEM PRZECIW !!!! (ale nie ja o tym decyduje... :cry:
Gilardino

Postprzez musztra 2004-11-05, 2:18 pm

Gilardino napisał(a):Przeglądam sobie dzis naszą stronke i nie mogę dać wiary w to co czytam!!!

PAN B. SOCHA NAS "WZMOCNI" W PRZERWIE ZIMOWEJ :shock: :shock: :evil: ???!!!!!????!!!!!

Tylko nie TO !!!!

W pierwszoligowej Odrze się nie sprawdził (chyba chcemy walczyć o ekstraklasę w przyszłym sezonie) w Szwajcarii również , a w Koszarawie, która nie moze wejść do III ligi strzelił kilka bramek.

To nie jest chyba dorobek (umiejętności), który powali na kolana drugoligowych obrońców.

JESTEM PRZECIW !!!! (ale nie ja o tym decyduje... :cry:

może będzie na odwrót jak z Bałą tzn w Gksie grał dobrze sprawdził sie tam a u nas lipa zero gry :? :? oby było na odwrót z SOCHĄ :!: :!:
musztra

Postprzez Gilardino 2004-11-05, 2:27 pm

Myślę ze to już nie czas na gdybanie i posiadanie nadziei. Pewnosci nigdy nie ma całkowitej ale należy niepewność minimalizować
Gilardino

Postprzez Robson_sc 2004-11-05, 2:38 pm

Tez nie mam przekonania do Sochy.Niby byl w kadrze Odry ale nie pamietam osobiscie, by kiedykolwiek bylo o nim glosno z powodu kilku dobrych wystepow w ekstraklasie.Nigdy nie wyszedl poza lawke rezerwowych a w meczach o stawke grywal sporadycznie. Wniosek z tego taki,ze nie jest to zawodnik ktory jest w stanie pociagnac gre Zaglebia, czy strzelic bramke w decydujacym momencie.Nie wiem czy sprowadzenie Sochy to dobry pomysl, ale chcialbym sie pozytywnie zdziwic po kilku jego dobrych wiosennych wystepach.
Robson_sc

Postprzez żabomiro 2004-11-06, 9:43 pm

Dobrze że Koza sie kuruje oby tylko został w Zagłębiu napewno wygryzie ze składu wynalazki typu Socha
żabomiro
Żółta kartka

Postprzez Oko 2004-11-07, 5:04 pm

Zmiany muszą być konieczne w przerwie. Trzeba sprowadzić Bębna i obrońców 2 dobrych. Bo inaczej to czarno to widze.
Oko

Postprzez WOJTEK 2004-11-07, 9:09 pm

GDYBYŚMY WYGRALI WSZYSTKIE PRZEGRANE U SIEBIE MECZE TO MIELIBYŚMY 32 PUNKTY I BYLIBYŚMY WICELIDEREM. WSZYSTKO JASNE.
WOJTEK
Adventure Group

Zmiany

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2004-11-08, 9:18 am

Nasze Zaglebie jest w polozeniu zlym jednak nie tragicznym bo pozostaje do rozegrania cala druga runda plus sporo czasu na przygotowanie druzyny.
W tej chwili widze iz druzyna pekla na dwie czesci a trener stoi twardo na stanowisku. Pekniecie polega na tym,ze:

1.mniejsza ilosc zawodnikow chce wygrywac i jest solidarna z trenerem,
2.wieksza ilosc zawodnikow podchodzi do gry z duza rezerwa i nie bedzie Tochel to bedzie inny,
3.trener KT stoi twardo na stanowisku i nie odpuszcza jednak nie wiele wychodzi pozytywnego z tej postawy,

To co pisze jest smutne dla mnie bo nie zakladalem takiego DRESZCZOWCA na poczatku II Ligowych rozgrywek.

Co z mojej odleglosci widac ? to jest to ze w grupie wiekszej znajduja sie wychowankowie klubu rowniez- tego nie rozumiem i to jest smutne.

Kiedy otwieralem na naszym FORUM strone dla meczu z KORONA w bramce postawilem KITOWICZA to byla moja intuicja jednoczesnie brak wiedzy ze ten zawodnik jest chory - WIELKA SZKODA.
Wsrod napastnikow mozna liczyc tylko na PITRY natomiast Pan Mariusz daje nam lekcje footbalu negatywnego mimo tylu wybaczen za wczesniejsze wpadki.

Wszelkie zmiany zostawiam trenerowi bo nie mam do tego upowaznien ani mozliwosci wplywania, bede czekal z niecierpliwoscia na nadchodzace wiadomosci majac nadzieje ze tym reazem uda sie zatrudnic zawodnikow ktorzy beda chcieli grac w druzynie ZAGLEBIA z perspektywa awansu do I Ligi za dwa lata.
Ciekawi mnie zapowiedz trenera ze w ostatnim meczu zagra w zupelnie innym skladzie z druzyna z Ostrowca Sw.
Przepraszam ze jedno zdanie w tym miejscu co sie nie powinno - KOCHANI czy sprawa ZEGARA jest wazniejsza od naszej druzyny? Ja osobiscie stoje po stronie druzyny, dla mnie jest obojetne czy producentem zegara jest firma PATEK czy inna mnie znaczaca firma.
WAZNE JEST ZAGLEBIE SOSNOWIEC.
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez konrad 2004-11-08, 9:47 am

Proponuję sprzedać Drzymonta do Legii , chłop się marnuje w drugiej lidze jest zdolny , młody utalentowany i perspektywiczny , kluby 1 ligi się nim ineresują, więc cena będzie na tyle wysoka , że można będzie kupić kilku zawodników z niższych klas rozgrywkowych.
Tamci na pewno nam uratują drugą ligę.
konrad

Postprzez czeladzianin 2004-11-08, 10:30 am

Tadeusz, sprawa Zagłębia i wszystkiego co dotyczy drużyny jest ważniejsze a nawet najważniejsze, jest jedna kontrowersja czy to badziewie mogło kosztować 80.000 PLN??? czy część tych pieniędzy nie można było przekazać na inne cele??? Jedno nie podlega rozmowie, priorytetem jest drużyna. Pozdrawiam.
czeladzianin

Postprzez Mati_1987 2004-11-08, 11:12 am

Tadeusz czy Ciebie sprawa tablicy nie bulwersuje??
Bo ja sie czuje jakby ktoś mnie robił w balona(że to badziewie kosztuje 80tyś)
albo jest prima aprilis..a ja o tym nie wiem... :? :?
Mati_1987
Os.Piastów oficial fans

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2004-11-08, 12:03 pm

Otoz bulwersuje mnie sprawa TABLICY w aspekcie Panow z ul. Miodowej w Warszawie dla ktorych sprawa ta jest najwazniejsza a moim zdaniem mozna zalatwic w koncowej fazie modernizacji obiektu i wkomponowac tak aby stanowila sensowna calosc.
Dla mnie priorytetem jest w tej chwili druzyna.
Pozdrowienia
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez gruby 2004-11-09, 1:47 pm

Mecz z Podbeskidziem pokazał jakie mamy miejsce w szyku,i kogo nam brakuje....Wedlug mnie brakuje nam takiego zawodnika jak Kompała który potrawił uporządkować srodek boiska,dograć piłke do napstników.Nie mamy dwóch równożędnych bramkarzy,co odbija się na formie Kurdziela.Na strone głównej pisze że prawdopodobnie odejdzie ja bym go zostawił i sprowadził doświadczonego bramkarza,może by konkurencja spowodowała żę Grzesiek Kurdziel by się odbudował.Co do obrony to napewno jakieś zmiany trzeba zastosować,dla mnie trzeba sprowadzić 2 klasowych zawodników,pomoc mamy dobra mamy Skrzypka,Morawskiego który się musi przebudzic,ale jak odzyska forme z początku sezonu to będzie dobrze.Został jeszcze przód a w nim Pitry i Ujek,co do pierwszego nie można wysuwać żadnych prestensji,to Ujka można obwiniać za mało strzelonych bramek,w końcu jest napastnikiem i za to się go rozlicza,ale jednej rzeczy mo odmówic nie można waleczności...Warto też zaznaczyć że nie mamy dobrej ławki rezerwowych i gdy zejdzie np.Skrzypek ciężko go zastąpić...
Czasami mi się wydaje żę nasi piłkarze mają za dobrze ,pieniądze co miesiąc , reguralnie wypłacane premie...a może by tak premie za wygrane mecze płacic dopiero na koniec rundy.Może to by zmobilizowało piłkarzy do lepszej gry...

Pozdrawiam..:mlyn:
gruby

Zmiany w skladzie

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2004-11-09, 2:35 pm

Byc moze Pan Tochel zaglada na te strone na zasadzie sugestii - zawodnik Szczakowianki Jaworzno - Maciej Iwanski - pomocnik
ze Szakowianka nie jest najlepiej ponoc zawodnicy nie podpisuja Kontraktow. Moze akurat uda sie pozyskac tego utalentowanego i dobrego zawodnika.

Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez W@llace 2004-11-09, 3:13 pm

Dzisiaj w Tempie pisze ,że Norbert Tyrajski zasili nasz zespół !!
W@llace

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna