"Młyn" - Opinie - Propozycje - Komentarze ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

"Młyn" - Opinie - Propozycje - Komentarze ...

Postprzez Elwis 2004-11-08, 3:58 pm

A po wczorajszym meczu to juz sam nie wiem jak to nazwac. 80 osób z Bielska tak przez Was wyśmiewanych zrobiło lepszy doping i oprawe niż MY. z Młyna to chyba już tylko M zostało średnia wieku 11,5 z czego połowa chojraków po piwku To są kibice Apeluje do was FB zróbcie coś z Tym chcecie prowadzić doping robić oprawy prosze ale róbcie to profesjonalnie Powoli ludzie zaczynają się z was śmiać. I nie wiem czyj t był pomysł by wpuścić tych chamów przez bramke aby zerwali podbeskidziu flage ? Ale gratuluje klub tego potrzebował kolejnej kary
Elwis

Postprzez the djinn 2004-11-08, 4:22 pm

temat wałkowany wiele razy do zamknięcia
the djinn

Postprzez Warson 2004-11-08, 4:30 pm

Niestety juz nic nie zrobisz, jacy ludzie tacy ludzie jacy kibice tacy kibice, dopoki zaglebie bedzie grac jak graja a do tego ten ZEGAR to bedzie coraz gorzej!!! i Nikt tego nie zmieni taki jets siwat pilki!!
Warson

Tragedia

Postprzez Elwis 2004-11-08, 4:34 pm

Czyli jestesmy skazani bna bande wyrostków w "młynie" to już nie jest śmieszne to jest przerażające bo widze że wszyscy z FB na czele uważają że jest ok
Elwis

Postprzez kobialka 2004-11-08, 4:51 pm

Faktem jest, ze ta mala grupa kibicow z podbeskidzia zaprezentowala sie moim zdaniem bardzo pozytwnie, przekrzykiwali nas wielkorotnie.....

wiecie co mnie wkurza? zachowanie coniekotrych chlopakow z FB . najpierw najezdzaja na ludzi, zala sie na forach i nie tylko, ze ludzie nie spiewaja, a sami nie sa lepsi.....sorki chlopaki, alemoze czas zaczac od podstaw i najpierw samemu wziac sie za kibicowanie i doping a dopiero potem pouczac innych ludzi....

co do dopingu na tym meczu to hmm..... momentami nie bylo zle, nawet bywalo glosniej niz na meczach gdzie bylo wiecej ludzi...
kobialka

Postprzez gruby 2004-11-08, 6:05 pm

A czy to wina chłopaków z FB że jest taki doping,co oni mogą zrobić,ci co chcą spiewać to spiewają a ci co chcą posiedzieć to siedzą.Mało razy się K. krzyczał żeby spiewać głosniej, i co z tego wynikło mowiąc szczerze nic...Sami od siebie musimy spiewać,a krytykowanie młyna nic nie da,a czy Podbeskidzie było głosniejsze odnas to bym się kłucił,ale napewno sie lepiej zaprezentowali ultras....Napewno w młynie brakuje starszych osób którzy by poderwali młyn do spiewania(pamiętam jak D.potrawił młyn rozkręcic..)dużo też pszeszkodziło zrobienie kszesełek każdy woli sobie siąsc,może lepiej by było gdyby był młyn tak jak kiedys ....

Pozdrawiam..:mlyn:
gruby

Postprzez mdc dg 2004-11-08, 6:05 pm

Temat młyna był poruszany już pare razy ale ludzie odpowiedzialni za doping i oprawe jakoś olewali sprawe.Zgadzam sie z Kobialka że chłopaki z FB też raczej nie zawsze są chętni do śpiewu(nie wszyscy) ostatnio widać mniejsze zaangażowanie wśród nich a to właśnie oni powinni dawać przykład reszcie kibiców.Niestety nasz młyn to jedno wielkie skupisko małolatów i nie mówcie mi że każdy zaczynał w ich wieku i takie tam pierdoły-dobrze może tak było ale nie na taką skale jak jest teraz że 3/4 młyna to dzieciaki poniżej 14 roku życia.Jeszcze pare lat temu nasz młyn był naprawde konkretny pod względem ilości i wieku, a teraz to kpina.Wielkim błędem było zamontowanie krzesełek w miejscu gdzie był młyn to niestety doprowadziło do tego że nasz młyn wygląda jak wygląda i nie zanosi sie na poprawe.
mdc dg

Postprzez CharoN^ 2004-11-08, 6:14 pm

Dużo w tym prawdy ... Faktycznie średnia wieku jest conajmniej śmieszna, to jeszcze pół biedy, ale to że 3/4 nie śpiewa to dopiero nieciekawa sprawa. Niektóre pajace przychodzą, żeby się pośmiać, postać i po wpierdzielać ziarna ... Ja naprawdę niemiałbym nic przeciwko, aby ktoś chodził po tym młynie i "wypraszał" dziewczynki i chłopczyków po 10 latek, a nawet tych nieśpiewających. Brawo dla Kobialki, że poruszyła tą sprawę ... mianowicie, nic nie mam do FB, bo odwalają dobrą robotę, ale na meczach z rywalami typu Podbeskidzie poprostu niektórzy olewają doping, taka jest prawda. A Ty Elvis zastanów się, zanim coś napiszesz. Nie na każdym meczu można robić oprawy pierwszoligowe, niczym na Legii. Popatrz sobie człowieku na ranking Ligi Ultras, zobacz które miejsce ma beniaminek II ligi o nazwie Zagłębie Sosnowiec, który wyprzedza takich pierwszoligowców jak Pogoń, GKS, Górnik i obecnie zajmuję 6 lokatę (o ile się nie mylę). Aha ... Tych co nazwałeś tu chamami, pewnie w rzeczywistości chamami byś nie nazwał ... ale cóż, internetowa anonimowość ponad wszystko !
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez DaMi 2004-11-08, 6:27 pm

Powiedz mi jak zrobić żeby w młynie stali sami starsi i nie było dzieci to od pierwszego meczu na wiosne ja to zrobie :!: Zastanów się co piszesz jak FB może coś takiego zrobić co mają chodzić i wyganiać dzieci z młyna :?: A co do tego co napisała Kobiałka - popieram :!:
Ostatnio edytowano 2004-11-08, 6:40 pm przez DaMi, łącznie edytowano 1 raz
DaMi

Postprzez Pikor 2004-11-08, 6:31 pm

Ile razy można wałkować ten sam temat.........

Młyn wygląda w tej chwili marnie, ale to po części efekt takiego myślenia jakie jest prezentowane w tym temacie. Chyba zbyt wielu osobom wydaje się, ze skoro jest FB to będzie zajebisty doping i oprawy coraz lepsze na każdym meczu. To nie do końca tak wyglada....MŁYN był przecież od zawsze, a nie od powstania FB i jedna ekipa nie może sprawić, że będzie głośniejszy od wszystkich przyjezdnych. Skoro ludzie myślą, że FB wszystko załatwi i od czasu działalności tej ekipy nie musza już uczestniczyć w dopingu to sytuacja prezentuje się tak jak widzimy. Co do śpiewu FB to... nie zawsze są „siły” :wink: szczególnie kiedy mecze odbywaja sie w niedziele ( sa to pojedyncze wypadki ), ale zawsze jesteśmy w młynie i gdyby pojawiało tam się wiecej osób w takim wieku na pewno lepiej by to wygladało. Pretensji o to, że nakłaniamy ludzi do dopingu nie rozumiem już w ogóle. Oprawy organizowane są na miare możliwości finansowych i architektury Naszego stadionu, a jeśli ktos uwaza, że zrobi to „profesjonalniej” to zapraszam.

Podbeskidzie zaprezentowało się dobrze to nie ulega wątpliwości, ale porównanie to będziemy mieli po Naszych odwiedzinach w Bielsku. 8)

Do zobaczenia w Ostrowcu......pokażmy tam prawdziwy doping.....

PS Elwis może TY cos zrobisz jeśli uwazasz, że ludzie tak się śmieja ??? a to kto i jak pojawił sie na murawie to nie Twoja sprawa...
Pikor

Postprzez W@llace 2004-11-08, 6:39 pm

DaMi napisał(a):Powiedz mi jak zrobić żeby w młynie stali sami starsi i nie było dzieci to od pierwszego meczu na wiosne ja to zrobie :!: Zastanów się co piszesz jak FB może coś takiego zrobić co mają chodzić i wyganiać dezieci z młyna :?: A co do tego co napisała Kobiałka - popieram :!:

No jak by Smyku chodził to by wszyscy uciekali :wink: Właśnie z Charonem na meczu rozmawialiśmy o tym , że chłopaki z Fb w ogóle nie śpiewają .... ? tego nie rozumiem.Trzeba to zmienić !
W@llace

!!!

Postprzez ^m@rcin^ 2004-11-08, 6:40 pm

Elwis a jak to jest profesjonalnie ?? Powiec co my w 15 osob mamy zrobic ? Jak by nie my to by wogole nie bylo dopingu i nic !!!
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez DaMi 2004-11-08, 6:41 pm

W@llace ^_^ napisał(a):
DaMi napisał(a):Powiedz mi jak zrobić żeby w młynie stali sami starsi i nie było dzieci to od pierwszego meczu na wiosne ja to zrobie :!: Zastanów się co piszesz jak FB może coś takiego zrobić co mają chodzić i wyganiać dezieci z młyna :?: A co do tego co napisała Kobiałka - popieram :!:

No jak by Smyku chodził to by wszyscy uciekali :wink: Właśnie z Charonem na meczu rozmawialiśmy o tym , że chłopaki z Fb w ogóle nie śpiewają .... ? tego nie rozumiem.Trzeba to zmienić !

Jestem ciekawy w jaki sposób to zrobisz że zaczną śpiewać :?: :D
DaMi

Postprzez W@llace 2004-11-08, 6:42 pm

DaMi napisał(a):
W@llace ^_^ napisał(a):

Jestem ciekawy w jaki sposób to zrobisz że zaczną śpiewać :?: :D

No ja na pewno nic nie zrobię ,ale myśle ,że każdy to przemyśli i na wiosnę będzie inaczej :wink:
W@llace

Postprzez ^m@rcin^ 2004-11-08, 6:43 pm

W@llace ^_^ napisał(a):

Sory ale ja spiewam !
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Następna strona

Powrót do Kibice