Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
DaMi napisał(a):Powiedz mi jak zrobić żeby w młynie stali sami starsi i nie było dzieci to od pierwszego meczu na wiosne ja to zrobie :!: Zastanów się co piszesz jak FB może coś takiego zrobić co mają chodzić i wyganiać dezieci z młyna :?: A co do tego co napisała Kobiałka - popieram :!:
W@llace ^_^ napisał(a):DaMi napisał(a):Powiedz mi jak zrobić żeby w młynie stali sami starsi i nie było dzieci to od pierwszego meczu na wiosne ja to zrobie :!: Zastanów się co piszesz jak FB może coś takiego zrobić co mają chodzić i wyganiać dezieci z młyna :?: A co do tego co napisała Kobiałka - popieram :!:
No jak by Smyku chodził to by wszyscy uciekali :wink: Właśnie z Charonem na meczu rozmawialiśmy o tym , że chłopaki z Fb w ogóle nie śpiewają .... ? tego nie rozumiem.Trzeba to zmienić !
DaMi napisał(a):W@llace ^_^ napisał(a):DaMi napisał(a):Powiedz mi jak zrobić żeby w młynie stali sami starsi i nie było dzieci to od pierwszego meczu na wiosne ja to zrobie :!: Zastanów się co piszesz jak FB może coś takiego zrobić co mają chodzić i wyganiać dezieci z młyna :?: A co do tego co napisała Kobiałka - popieram :!:
No jak by Smyku chodził to by wszyscy uciekali :wink: Właśnie z Charonem na meczu rozmawialiśmy o tym , że chłopaki z Fb w ogóle nie śpiewają .... ? tego nie rozumiem.Trzeba to zmienić !
Jestem ciekawy w jaki sposób to zrobisz że zaczną śpiewać :?: :D
W@llace ^_^ napisał(a):DaMi napisał(a):Powiedz mi jak zrobić żeby w młynie stali sami starsi i nie było dzieci to od pierwszego meczu na wiosne ja to zrobie :!: Zastanów się co piszesz jak FB może coś takiego zrobić co mają chodzić i wyganiać dezieci z młyna :?: A co do tego co napisała Kobiałka - popieram :!:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników