ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC - TS PODBESKIDZIE 7.11.

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez WOJTEK 2004-11-07, 6:56 pm

W TYM JAK I POPRZEDNICH MECZACH WIDAC JAKIM POTENCJAŁEM DYSPONUJE TRENER. JEST KILKU GRAJKÓW , KTÓRZY MAJĄ POJECIE O PIŁCE I CAŁA RESZTA , KTÓRA ZASŁUGUJE NA PRACE PORZĄDKOWE PRZY BOISKU. NIESTETY , BRAMKARZA MAMY TAKIEGO JAK KAŻDY WIDZI. ALE GADANIE I JEBANIE NIC NIE ZMIENI. OD SŁOW NIKT NIE STANIE SIĘ RONALDO CZY ROBERTO CARLOSEM. A SZKODA.
CAŁY MECZ TO LIPA I TYLE. CZUJE , ŻE BĘDZIE 6 KOLEJNYCH PORAŻEK.
WOJTEK
Adventure Group

Gra

Postprzez slawo 2004-11-07, 6:57 pm

Zdziwicie się ale czekam aż Zagłębie po zaciętym meczu zremisuje 0:0.
A co ten wynik oznacza, że nie stracą bramki , na zero z tyłu.
Budowę zespołu zaczyna się od obrony, u nas było odwrotnie.
Błąd przed sezonem popełnił Tochel nie sprowadzając nowych obrońców, mam nadzieję że zimą to nadrobi.
slawo

Postprzez Leyton 2004-11-07, 6:57 pm

Skoro Olo69 mnie nie uprzedził, to pozwolę sobie napisać.
Ok. godziny 17.00 w barze przy stadionie pojawił sie K. Tochel razem z W. Włosowiczem.
O czym dyskutowaliśmy??? Wiadomo...... Kto był ten słyszał, kto miał być ten był i pozdro dla kumatych .... :wink: :wink: :wink: :D :D :D
To chyba taki slang, który tutaj od jakiegoś czasu się pojawia. Próbuję dostosować się do większości. :mrgreen:
Leyton

Postprzez olo69 2004-11-07, 7:29 pm

Leyton napisał(a):Skoro Olo69 mnie nie uprzedził, to pozwolę sobie napisać.
Ok. godziny 17.00 w barze przy stadionie pojawił sie K. Tochel razem z W. Włosowiczem.
O czym dyskutowaliśmy??? Wiadomo...... Kto był ten słyszał, kto miał być ten był i pozdro dla kumatych .... :wink: :wink: :wink: :D :D :D
To chyba taki slang, który tutaj od jakiegoś czasu się pojawia. Próbuję dostosować się do większości. :mrgreen:

jak Cię nie uprzedziłem, jak uprzedziłem..
olo69

Postprzez Leyton 2004-11-07, 7:36 pm

Fakt. :oops: :oops: :oops: Ale kumatych nie pozdrowiłeś :D
Leyton

Postprzez Warson 2004-11-07, 8:03 pm

Właśnie ogladam na Polsacie Sport 2X45 i gadaja o Jaggieloni, maja potencjał, nawałka trenerem, maja jakiś SCOUTÓW którzy Dzisiaj bez kasy bez niczego Sprowadzaja 2 Zagranicznych graczy, którzy sie swietnie spisywali na meczach w swoich klubach, pokazcie mi co robi Zaglebie co robi klub i w ogoel zarzad zeby to porpawic NASI dostają Wpier.... I nikt sobie nic z tego nie robi!!! Nie ma NIC nie suzkaja KOMPLETNIE NIC, tylko wymieniaja frajerzy zegar z LEPSZEGO na FATALNIE GORSZy, co to ma byc??? Teraz sie czuje jakby Zaglebie bylo 4 Ligowym Klubem!!!
Warson

Postprzez Tomano 2004-11-07, 8:43 pm

Lady napisał(a):Ja powiem tak: Może i przegrali znów i możecie narzekać na brak wyników i w tym wszystkim właśnie przykre jest to, że wychodzi na to iż w drużynie jest tylko 2, no może 3 zawodników, którym naprawde zależy na tym zespole, na wygranych, wkładają całe serducha,a reszta...? Hmmm, ich gra wygląda tak, że jak któryś dostanie piłkę, to kompletnie nie wiedzą co z nią zrobić i byle by było na kogoś innego, a nie na mnie! Do tych ambitnych i naprawde zaangażowanych zaliczam oczywiście na 1szym miejscu Marcina Lachowskiegobez niego ta drużyna by nie byłaby drużyną, jego ambicje i przede wszystkim duży szacunek do kibiców mówi sam sa siebie! Dalej Skrzypek oraz w tym meczu wyróżnie Morawskiego za wole walki! A reszta? Ja po prostu nawet nie potrafię tego skomentowac, bo przecież 2 osoby nie wygrają meczu... I mimo iż mecz delikatnie mówiąc nie można zaliczyć do najlepszych, to myślę, że największą plamę dal Kurdziel- z całym szacunkiem do Ciebie Grzesiu! 2 bramki bezsensownie stracone... Obie drużyny nie pokazały klasy i Podbeskidzie nie bylo wcale lepsze, dlatego wynik powinien byc 1:1, a niestety błędy Grześka sprawiły iż ponieślismy smutną porażkę :cry: Najbardziej mi żal teraz zawodników (szczególnie tych najbardziej zaangażowanych)... Nawet po meczu gdy podeszli do kibiców zostali wygwizdani, a przecież to świadczyło o ich szacunku i pokorze w stosunku do kibiców. Na forum pewnie też nie zostanie na nich sucha nitka...
BĄDĹšMY WIĘC KIBICAMI Z PRAWDZIWEGO ZDARZENIA- NIE TYLKO NA DOBRE DNI! Ponieważ właśnie teraz cała drużyna nas najbardziej potrzebuje!! ZAGŁĘBIE BYŁO JEST I BĘDZIE

Zgadzam sie w szczegolnosdci z koncowka :!: Witamy na forum 8)
Tomano
Adventure Group

Postprzez Franz 2004-11-07, 9:33 pm

Nie wiem dlaczego niekórzy z was moją pretensje do Lachy. On co miał zrobić to zrobił, przynajmniej się starał, a o wynik pytajcie obrone i Kurdziela.

Moim zdaniem na meczu nie powinno być śpiewane "Gdzie to zwycięstwo, hej Lacha gdzie...." tylko "komu 3 punkty, hej Kurdziel komu 3 punkty" :evil: :evil: :evil: .
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

Postprzez Acid64 2004-11-07, 9:42 pm

Trener Tochel mówił że niektórzy muszą iść na kawę.Sądzę że po dzisiejszym meczu kawę trzeba będzie zaparzyć w wiadrze a "ręcznik" w bramce będzie pił ze swojego dzbana.To co wyprawia ten gość grając na 30 metrze to koszmar!!.Obrona DNO,z Dżimim czy bez to nie ma znaczenia,bez pomysłu 2 linia i Ujo który szarpie skacze ale nie strzela -nawet z 5 metrów a przecież tego trzeba od niego wymagać!!.Zamiast debilnego zegara potrzeba nam zawodników do gry bo niestety ale z tych piłkarzy nie zbudujemy drużyny na ekstraklasę!!
Acid64

Postprzez mezo23 2004-11-08, 9:46 am

Acid64 napisał(a):Obrona DNO,z Dżimim czy bez to nie ma znaczenia,bez pomysłu 2 linia i Ujo który szarpie skacze ale nie strzela -nawet z 5 metrów a przecież tego trzeba od niego wymagać!!.

Zgadzam się z Tobą w zupełności.Posadzenie Dżimiego nic nie zmieniło,Malina też nam bramkę zawalił.Także ten krok okazał się nieskuteczny.A co do Uja,to już pisałem no koment.Kase bierze a nic nie gra.Jedna bramka w rundzie.I nie piszcie że ma asysty,jakie asysty?ile ich ma.Kpina.To takich zawodników trzeba sadzać na ławę a nie trzymać na siłę na boisku,bo przecież z takimi zawodnikami Trener się nie pożegna,a szkoda,przyzwyczailiśmy się do Uja,ale trzeba na to spojrzeć realnie,nie strzela i finito.Wszyscy święci-tragedia.Tragedia.Tragedia.I szkoda tylko że w Ostrowcu też przegramy,mimo że jestem wiernym kibicem i życzyłbym sobie zwycięstwa,to nie bardzo chce mi się w to wierzyć.jak my u siebie nie wygrywamy,to na wyjeździe tym bardziej.A szkoda.
mezo23

Postprzez UK 2004-11-08, 3:18 pm

:x Jaki badziew pokazali kopacze to woła o pomste do nieba. Kurdziel przeszedł samego siebie w tym meczu. Obrona, środek pola dno. W przerwie zimowej kilku zostawić, a reszta jak nie spełnia norm to im podziękować. Świeża krew potrzebna na drugoligowym poziomie przynajmniej. :roll:
UK

Postprzez Robson_sc 2004-11-08, 4:29 pm

A co do Uja,to już pisałem no koment.Kase bierze a nic nie gra.Jedna bramka w rundzie.I nie piszcie że ma asysty,jakie asysty?ile ich ma.Kpina.To takich zawodników trzeba sadzać na ławę a nie trzymać na siłę na boisku,

Zgadzam sie w zupelnosci. Jest jeszcze kilku zawodnikow,ktorym obserwowanie meczu z KSZO z pozycji rezerwy tez by dobrze zrobilo.Nie bede wymienial nazwisk,bo nie chce sie powtarzac po poprzednikach. A wracajac do Uja. Lepiej niech trener do Ostrowca zabierze nasza rewelacje czyli Tomka Szatana.Przynajmniej mielibysmy pewnosc, ze bedzie kolejnym graczem, ktory na biosku nie bedzie sie opierdalal a kazdy taki jest w tej chwili na wage zlota. Nie moze byc tak,ze 4 gosci gra a reszta ma to w dupie. Pilka nozna jest przede wszystkim dla kibicow i
kibicom nalezy sie szacunek.Taka gra jak ta w wykonaniu kilku naszych grajkow w niedziele to kpina z ludzi ,ktorzy byli na Ludowym i brak szacunku dla nich. I jeszcze jedno.Ta kadra musi sie zmienic bo przez te pierdolone podzialy mozemy spasc do 3 ligi
Robson_sc

Postprzez Gość 2004-11-08, 4:33 pm

Jak dla mnie to połowa składu powinna usiąść na ławce rezerwowych. Proponuję Panu Tochelowi wystawienie w czwartek na meczu rezerw tych "Geniuszy" drugoligowych, a w weekend niech zagrają młodzi-zdolni. Ciekawe kto wypadnie lepiej.
Gość

Postprzez Warson 2004-11-08, 4:46 pm

Dokłądnie jestem za tym, juz teraz gowno da to zwyciestwo, niech chociaz sproboje, ale jestem za tym zebyw Ataku wszedł sobie chociaż na 45 Minut SZATAn co ten koles wyprawia na rezerwach to mi szczena opada!!!
Warson

Postprzez Gość 2004-11-08, 6:12 pm

Warson napisał(a):Dokłądnie jestem za tym, juz teraz gowno da to zwyciestwo, niech chociaz sproboje, ale jestem za tym zebyw Ataku wszedł sobie chociaż na 45 Minut SZATAn co ten koles wyprawia na rezerwach to mi szczena opada!!!

A w obronie niech wystąpi Z. Kowalski. Na rezerwach wszystko zawsze "czyści" z tyłu a ostatnio według mnie wygrał konfrontację z Drzymontem :) :D
Gość

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna