ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC - TS PODBESKIDZIE 7.11.

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez michaelus 2004-11-07, 3:58 pm

musztra napisał(a):zastanów się trocje co piszesz :? :? owszem Kurdziel dziś zawalił bramke 1-szą i praktycznie było jusz po meczu ale ogólnie w tym sezonie gra dobrze,każdemu może przydarzyć się gorszy dzień :oops:

Sir Alex nie wybacza :!:

A ogólnie o grze piłkarzy:
Tym Panom już dziękujemy :!:
michaelus

Postprzez Proktorinio 2004-11-07, 4:04 pm

Ładny zegar, ładna gra i ładna kryta wow
Proktorinio

Postprzez Lars 2004-11-07, 4:20 pm

Co to qrwa za nieroby wyszły dzis na boisko. zero ambicji zero honoru. gdybym mial na nazwisko tochel to najpierw bym sie puknal w łeb i zapytal co ja k***a zrobilem, a potem podszedl do Lachy i powiedzial " sorry Lacha ze ci takich h.u.j.k.o.w do gry sprowadzilem.
Druzyna wygladala mi ewidentnie na podzieloną...jednym chcialo sie grac (dawid, lacha, morawski) a innym nie (ujek :evil: , rak, antczak)
Jeszcze 2 słowa do dwóch adresatów:
1. K.T - Czy pan naprawde uwaza ze jest niezastapiony? dluzej historia zyc niebedziemy. co Pan wogole stworzyl za zespół? jakis zlepek!
2. Ujek - to samo, myslisz ze jestes niezastapiony. jestes poprostu za slyby na 2 lige i ten kontrakt jest wziety z chmur! za 10tys to ja bym po tym boisku zapierdalal jak pojebany
Ale wróciłem wqrwiony, jak nigdy. ani ambicji, ani techniki, ani umiejetnosci. 1\4 czasu poswieconego na awans poszla sie j e b a ć.
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez dziejus 2004-11-07, 4:38 pm

Prosze nie krytykowac pilkarzy bo oni to czytaja i bardzo sie stresuja, trener rowniez. Tylko co zrobic z jutrzejszym wydaniem gazet.
dziejus

HEHEH DOBRE

Postprzez bidzej 2004-11-07, 4:39 pm

dziejus napisał(a):Prosze nie krytykowac pilkarzy bo oni to czytaja i bardzo sie stresuja, trener rowniez. Tylko co zrobic z jutrzejszym wydaniem gazet.

HEHEH DOBRE :) :D :lol:
ALE WSTYD QR......
bidzej

KTO WINIEN

Postprzez bidzej 2004-11-07, 4:42 pm

1 BRAMKA - NO COMMENT - KURDZIEL
2 BRAMKA OBRONA NA PEWNO(NIE WIEM KTO ALE CHYBA MALINA) I KURDZIEL
3 BRAMKA - MALINA ZROBIONY JAK DZIECKO -CHLOPIE CO CI SIE NIE CHCE GRAC CZY NIE POTRAFISZ ?? A KURDZIEL SWOJA DROGA !!
bidzej

Postprzez michaelus 2004-11-07, 4:43 pm

dziejus napisał(a):Prosze nie krytykowac pilkarzy bo oni to czytaja i bardzo sie stresuja, trener rowniez. Tylko co zrobic z jutrzejszym wydaniem gazet.

Podejrzewam, że forum czytają tylko Ci piłkarze, którzy nie mają Zagłębia w d.... A Ci co powinni przeczytać powyższe (i pewnie poniższe) posty ich nie czytają.
michaelus

Postprzez duch...(tsp) 2004-11-07, 4:47 pm

wiecie co, wracaja po meczu tak sobie myslałem, "Wy" i BKS macie tradycje, ale niekt wam nie dał prawa odbierac innym prawa do tego..., to mimo wszytko byl "wasz" stadion...i nie powinno sie stac to co na pocztku meczu...
duch...(tsp)

Postprzez krzysztof 2004-11-07, 4:50 pm

Lars masz racje, ale mimo tego ze niektorym sie nie chcialo grac, to ci co chcieli to nie umieli. Nie wiem, co im korki woskiem nasmarowali czy kupili tej samej klasy co nowy zegar, bo chlopaki jezdzily po boisku jak po lodowisku.
Jesli chodzi o gre to dobrze chlopakom szlo dzis wybijanie pilki do przodu byle blizej bramki rywala, nie wazne czy z tego co wyjdzie czy nie. Kupe nieporozumien, albo na wzajem sobie nasi pilke zabierali (patrz sytuacje podbramkowe) albo patrzyli po sobie kto ma pilke kopnac.
B E Z N A D Z I E J A
Wniosek nasuwa sie sam - Jaki zegar taka gra ;-) :lol:
krzysztof

Postprzez twari 2004-11-07, 4:52 pm

Od strzelenia bramki mecz wygladal jak kopia tego z Radomskiem! 2 kontry w 2 polowie zagrane z klepy nie wykorzystalo TSP ale przy kolejnych 2 bylo bezlitosne! Jak juz powiedzialem mecz jak z Radomskiem gdzie my siedzimy na ich polowie, atakujemy (przynajmniej chcieli...) a oni robia dwie kontry i porazka! TAK NIE MOZE BYC!!!

Zgadzam sie z Larsem! Niektorzy... jakos chyba zapomnieli co robia na tym placu zwanym boiskiem! Podobala mi sie gra Morawskiego! Widac bylo ze mu zalezy! Ale Malinowski ? TWARDAWA? Momentami Rak tez mial jakies chwile zamyslenia i stawal z pilka... :roll:

Sadze ze Skrzypek jednak zszedl za szybko... a Kloda sie nie pokazal! Mam nadzieje ze drewniane ma tylko nazwisko....

I jeszcze jedno - KKK *** RRR WWW AAA MMM AAA CCC!!!

GDZIE JEST ZWYCIESTWO??? SERIA PORAZEK SIE WYDLUZA....
twari

Postprzez Socio 2004-11-07, 4:57 pm

Niestety trzeba jasno powiedziec ze mecz byl zalosny. Postawa druzyny, nie tylko w meczu dzisiejszym, to w duzej mierze wina trenera. Przeciez to trener jest odpowiedzialny za wyniki i za styl gry, to Tochel sprowadzil graczy ktorzy wlasciwie nie grali (Malocha,Bala, Kitowicz). Przeciez oni, zwlaszcza dwaj pierwsi, kosztowali nie malo. Jak mozna tak budowac druzyne. Z calym szacunkiem dla K. Tochela - zrobil wiele dobrego dla nas, ale sytuacja chyba wymknela mu sie z rak.
Socio

Postprzez kobialka 2004-11-07, 5:00 pm

ehhh powiem wam tak, i co z tego, ze gra moze i ladna, komu to???? gdyby to byla 1 porazka to mozna ponarzekac, ale kurcze sorry, ale to zaczyna byc juz zalosno smieszne, nie wystarczy nam juz tylko dobra gra, potrzebne sa punkty i wyniki.....
mam juz gdzies pocieszanie,ze bedzie lepiej, i ze ladnie grali.....ja chce sie wrescie cieszyc ze zwyciestwa, z 3 pkt.....
niech coniektorzy zstanowia sie co robia na boisku? fakt, jestem wsciekla na Grzeska, bo zawalal totalnie...nie mysle jednak by calkowice z Niego rezygnowac, sezon mial w miare udany, niech obudzi sie reszta "ksiezniczek" i wezmie sie do gry, bo inaczej bedzie zle......

Chcemy ZWYCIESTWA Zagłebie chcemy ZWYCIESTWA!!!
kobialka

Blamaż

Postprzez zibi 2004-11-07, 5:07 pm

Beznadziejny zegar, beznadziejna gra wszystko jest do d..y!!!!! :x
zibi

Postprzez krzysztof 2004-11-07, 5:17 pm

Byly narzekania na Dzimiego, ze gra fatalnie, ale dzis go nie bylo na boisku, a obrona jak byla dziurawa tak jest nadal. Ten Błasiak biegal dzisiaj po naszym polu karnym jakby byl na boisku sam z Kurdzielem.
Chlopaki za bardzo chcieli strzelac bramki i zapomnieli przy tym, ze czasami trzeba sie tez wrocic do obrony.
krzysztof

Postprzez Tomano 2004-11-07, 5:27 pm

Zgadzam sie z Wami wszystkimi w 90 procentach, poza jednym , ja we wszystkich meczach Zagłebia w tym sezonie widze maksimum ambicji i zaangazowania :!: Inna sprawa ze to za malo zeby wygrywac.... :(
Tomano
Adventure Group

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna