ZAGŁĘBIE II SOSNOWIEC

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Serek89 2004-10-23, 8:57 pm

tez bym chcial wygranej ale trzeba tez zwrocic uwage ze widzew nie przegral bodaj ze od 10 spotkan!!!!!
ALE ZAGŁĘBIE miejmy nadzieje da radę :!: :twisted:
Serek89

Postprzez żabomiro 2004-10-23, 10:47 pm

w meczu z Tucznawą z bardzo dobrej strony pokazał się zawodnik z numerem 9 chyba to Musiał, kolejny talent obok Szatana
żabomiro
Żółta kartka

Postprzez warchlak 2004-10-24, 9:08 am

tak z nr 9 grał Musiał. rzeczywiście dobry mecz tego zawodnika.miejmy nadzieje ze bedzie nadal tak grał. ale Szatan wg mnie ma chyba wiekszy talent :wink:
warchlak
Prowokator

c

Postprzez Saviola 2004-10-27, 12:29 pm

A co oni pokazali w ostatnim meczu??
Saviola

Postprzez emdżej 2004-10-29, 10:05 pm

Oprócz Musiała i Szatana proponuję zwrócić uwagę również na Borówkę, który strzelił bramkę z Tucznawą i z bardzo dobrej strony pokazał się w Błędowie. Z tego zawodnika też możwe wyrosnąć dobry piłkarz
emdżej

Postprzez musztra 2004-11-06, 3:17 pm

dziś wygrali 3:1 jedną brame strzelił Bała :D reszty nie widziałem :lol: :lol:
musztra

Postprzez W@llace 2004-11-06, 3:29 pm

musztra napisał(a):dziś wygrali 3:1 jedną brame strzelił Bała :D reszty nie widziałem :lol: :lol:

Bała ?? na głównej stronie pisze ,że strzelali Szatan,Chwalibogowski i Bugaj ??
W@llace

Postprzez warchlak 2004-11-06, 3:43 pm

Bała się wyróżnił ale słabą grą :? całe szczęscie odchodzi do gieksy tylko nie wiem po co jak sobie nie radzi w A klasie a co dopiero w 1 lidze.dzisiaj mieliśmy najwyższa średnia wieku w drużynie bo grały takie juniorki jak Z. Kowalski, W. Włosowicz, B. Pikuta oraz A. Bała :lol:
warchlak
Prowokator

Postprzez zgredos 2004-11-06, 5:06 pm

Byłem dzisiaj na meczu rezerw i zgadzam się z Warchlakiem, nie powinni grać juniorzy typu Kowalski, Włosowicz itd. Podobno mamy młodych ,zdolnych niech się wykarzą.
Co do Drzymonta znowu robił błędy. Moim skromnym zdaniem ten zawodnik powinien odpocząć od piłki ok. 3, 4 miesięce a póżniej będzie jednym z najlepszych obrońców w lidze
MARCIN WIERZE W CIEBIE :!:
zgredos

Postprzez Gość 2004-11-06, 5:36 pm

W@llace ^_^ napisał(a):
musztra napisał(a):dziś wygrali 3:1 jedną brame strzelił Bała :D reszty nie widziałem :lol: :lol:

Wallace moja wina. Pośpiech i niewiarygodność tej sytuacji sprawiła że zamiast Bała napisałem Bugaj.
Wszystkich zainteresowanych serdecznie przepraszam. :)
Gość

Postprzez musztra 2004-11-06, 8:54 pm

Morpheus napisał(a):
W@llace ^_^ napisał(a):

Wallace moja wina. Pośpiech i niewiarygodność tej sytuacji sprawiła że zamiast Bała napisałem Bugaj.
Wszystkich zainteresowanych serdecznie przepraszam. :)

miałem racje:lol: :lol: że Bała 8) strzelił :wink:
zegra wymiata szczególnie napis (świetlny :lol: :lol: :lol: :lol: )
zresztą ci co nie widzieli zobaczą jutro
papa do jutra niech wygra lepszy!! - :okrzyk: ]:->
musztra

Postprzez twari 2004-11-06, 10:06 pm

musztra napisał(a):
papa do jutra niech wygra lepszy!!

Nie- lepiej niech wygra ZAGŁĘBIE!!
Nawet gdyby mialo byc gorsze...
twari

Postprzez Gość 2004-11-07, 9:44 am

Ustosunkuję się jeszcze do wypowiedzi mojego kolegi Warchlaka oraz Zgredosa dotyczących "Juniorów" typu Włosowicz, czy Kowalski.

Po części macie rację, że w rezerwach powinni grać młodzi zdolni ale nie należy zapominać że rezerwy to także miejsce do popisu dla takich niespełnionych zawodników jak Bała czy Bugaj. W końcu jak dostają kasę to niech przynajmniej rezerwom pomogą.

Przypominam też iż juniorzy muszą także grać w Śląskiej Lidze Juniorów i czasami brakuje tych zawoników.

Co do Pana Kowalskiego to widzę tutaj jeszcze inną zależność. Otóż jak każdy widzi Kowalski jest świetnym obrońcą (niektórzy uważają nawet że lepszym od Drzymonta ;) )i doskonale "czyści" tyły. Z tego co wiem nie mamy wśród juniorów zbyt wielu dobrych obrońców (tak żeby wystarczyło ich i na rezerwy i na ŚLJ), a presja awansu w rezerwach jest.
Jestem pewny że jeśli znalazłby się jakiś utalentowany junior-obrońca grywałby regularnie w rezerwach. A jak spojżymy na tabelę ŚLJ to nasi młodzicy wzorem pierwszej drużyny też mają duże kłopoty z obroną. I tym sposobem Kowalski "łata" dziury podobnie z resztą jak grający sporadycznie Włosowicz czy Pikuta w drużynie rezerw.

Pozdrawiam serdecznie!!
Gość

Postprzez bankier 2004-11-07, 9:54 am

I pamiętajcie o tym co mówił Trener na spotkaniu z forumowiczami - druga drużyna musi "wydostać" się z A-klasy... chodzi przede wszystkim iż poziom w okręgówce jest o niebo wyższy niż w lidze numer sześć... i boiska sa lepiej przygotowane 8)
bankier

Postprzez Gość 2004-11-11, 3:10 pm

Dzisiejszy mecz podsumować można jednym zdaniem:

"IM W REZERWACH GRA WIĘCEJ ZAWODNIKÓW Z PIERWSZEGO ZESPOŁU TYM OSIĄGAJĄ GORSZE WYNIKI"

Niestety Bała, Chwalibogowski, Stemplewski, Drzymont dzisiaj nie zachwycili. Grali słabo bez pomysłu i wyobraźni. Na dodatek dwa koszmarne błędy popełnił Włosowicz i wróciliśmy bez punktów.

Jest jednak jedna iskierka nadzieji. W bramce bardzo dobrze spisał się Kitowicz i jak dla mnie (oraz innych kibiców oglądających mecz) to on powinien być bramkarzem numer 1.

Pozdrawiam
Gość

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna