NASZE WYJAZDY

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez WOJTEK 2003-02-11, 7:58 am

WY TU SOBIE ŻARTY STROICIE.TYLKO KTO BĘDZIE JEĹšDZIŁ???DLACZEGO KIETRZ ODPUŚCIĆ???DO LEGNICY TEŻ NIE WARTO JECHAĆ,DO ŻAR DALEKO,NA GRUNWALD ZA BLISKO.TO k***a KTO MA JEĹšDZIĆ?A POTEM GADANINA,ŻE MAŁO,ŻE KAPA,ŻE W RYJA MOŻNA OD BURAKÓW DOSTAĆ.NIESTETY NIE GRAMY Z FAJNYMI EKIPAMI.A ZERA NA WYJAZDACH TO OBCIACH DLA NAS.NA ZERO MOŻE SOBIE POZWOLIĆ KSZO,ODRA W. ALE NIE MY.LUDZIE,RUSZCIE DUPSKA I ZACZNIJCIE JEĹšDZIĆ ZA "SWOJĄ "(???) DRUŻYNĄ.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez amstat 2003-02-11, 11:58 am

NHK12 - proponuje przerzuc sie na GKS Katowice, przynajmniej tak bede mogl Cie w leb strzelic
amstat
Fanatyk

Postprzez WOJTEK 2003-02-11, 2:07 pm

RZUĆ KAMIENIEM-TRAFISZ DIOTĘ!
POZDRAWIAM,AMSTAT!!!NÓŻKA LEPIEJ???
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez _sZaDi_ 2003-02-11, 5:31 pm

NHK12 napisał(a):szadi kietrz sobie odpusc niezła chujnia

NHK 12 chyba ci sie lejce pojebały,ktoś gdzieś napisał,że najlepsze akcje przygody itd. przeżył na wiochach z wiadomych przyczyn (mała ilość policji itp.) ,ale nie do tego zmierzam,chodzi o to ,że ja jeżdże tam gdzie chce i jak chce i leje na to,że wiocha. Dajmy na to,że nasi jechali z zielonej (wiocha) i mieli styki z polonia...a jak jechalismy z opola ne było np.szans na nic,zreszta to inna bajka ne będe tutaj świrował wszyscy mniej więcej wiedzą o co mi chodzi <lol>
_sZaDi_

Kietrz

Postprzez ^m@rcin^ 2003-02-11, 5:42 pm

NHK12 napisał(a):szadi kietrz sobie odpusc niezła chujnia

Wiocha to to jest napewno stadion prawie w Polu. Bylem tam juz 2 razy i nie bylo tak zle. Byl nawt dym z ochrona przy wejsciu :) 2 razy przegrali 1:0 jak bedzie w tym roku ???
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Kamilsts 2003-02-11, 10:41 pm

W Kietrzu jest bardzo fajnie:-)
Stadion może jest nieduży ale przytulny :-) w tamtym roku chcieli nas wrzucić do klatki ale niebyło o tym mowy :-) no i na koniec jeden z pałkarzy wywalił szybę , potem poszła druga ale to już chyba zgredzi wywalili :-). A dwa lata temu byłem furą z kumplami i wywalili nam szybę po drodze ! Niewiadomo kto zajechaliśmy w Czerwionce chyba do jakiejś knajpy z terenu której poleciał kamyczek a właścicielem okazał się pies , można domyśleć się że mieliśmy trochę problemów . zwłaszca jak zajechało po jakimś czasie ok 7 suk :-) spuścili nam wpierdol ( chwdp), pytali się z której mafii ??? jesteśmy .( zjebane głowy) i byliśmy przed 2:00 chyba w domku.No więc ogólnie wyjazdy do Kietrza są ciekawe i niemam zamiaru odpuszczać.Najchętniej to nieopuściłbym żadnego ale jak narazie przynajmniej środki finansowe na to niepozwalają.
Kamilsts

Postprzez MuMiN 2003-02-12, 4:49 pm

Szadi z tą kasą to trochę inne sprawa. Z tego co pamiętam to wyjazd do Zielonej był dwa tygodnie po Opolu (choć nie pamiętam do końca), ale kasa nie jest problemem. Jeżeli byś bardzo chciał to byś pojechał, i dotyczy to wszystkich. Kasę zawsze można pożyczyć i oddać za jeden lub dwa tygodnie, w końcu taki wyjazd to wydatek rzędu ok. 45zł. Sam zaznaczę że do Zielonej nie pojechałem bo zupełnie pojebała mi się godzina i miejsce zbiórki, zostając z jedzeniem na parkingu &#8211; szkoda było fajnie. Niestety liczba kibiców na wyjeździe to nie tylko kwestia kasy, ale także miejsce wyjazdu, wyniki piłkarzy, środek transportu itp. Każdy czynnik ma mniejszy lub większy wpływ na liczbę kibiców. Niestety na wiosnę prócz Bytomia same wiochy. W Legnicy także powinno być nudno, ponieważ fani Miedzi obecnie mają kryzys i nawet na ważniejszych meczach się nie zbierają. Ja swoją wypowiedź zakończę znanym hasłem &#8222;Nadejdzie wiosna i lepsze czasy&#8221;.
MuMiN
Kuba Wojewódzki

Postprzez _sZaDi_ 2003-02-12, 6:23 pm

wtedy nie miałem kasy i sam wiesz bo sie spotkaliśmy-ty na murawie,ja na trybunie na szczakowa-R;]
_sZaDi_

Postprzez Kamilsts 2003-02-12, 9:25 pm

Mumin jeśli o mnie chodzi to jakoś nielubię pożyczać kasy bo różnie potem bywa z jej oddaniem :-) Zobaczymy jak będzie z naszymi wyjazdami ... oby dużo lepiej .
Kamilsts

!

Postprzez ^m@rcin^ 2004-11-01, 1:46 pm

Kamilsts napisał(a):Mumin jeśli o mnie chodzi to jakoś nielubię pożyczać kasy bo różnie potem bywa z jej oddaniem :-) Zobaczymy jak będzie z naszymi wyjazdami ... oby dużo lepiej .

chyba w tej rundzie nie jest tak zle
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Tomano 2004-11-01, 3:24 pm

Poczekajmy jeszcze 2 tygodnie, pojedziemy do Ostrowca, potem zacznie sie sezon ogorkowy i bedzie czas na wszelkie podsumowania. Aktualnie sezon wyjazdowy trwa :!: 8) :!:
Tomano
Adventure Group

Postprzez bo 2004-11-03, 8:40 pm

Ale wogle oczym połowa z was pierdoli wy jezdzicie na wyjazdy bo tam jest ciekawie bójki itp ......... czy żeby dopingować klub :? :?
bo

Postprzez Mati_1987 2004-11-03, 8:42 pm

bo napisał(a):Ale wogle oczym połowa z was pierdoli wy jezdzicie na wyjazdy bo tam jest ciekawie bójki itp ......... czy żeby dopingować klub :? :?

:shock: :shock: Czyli sądzisz że na wyjazdy jeździ sie na bójki?..jesteś w błędzie... bo AG to nie bojówka FB też nie :) ...a na wyjazdy jeździ sie aby dopingowac swoją drużyne...szkoda słów :shock:
Mati_1987
Os.Piastów oficial fans

Postprzez Misiek DG 2004-11-03, 9:51 pm

bo napisał(a):Ale wogle oczym połowa z was pierdoli wy jezdzicie na wyjazdy bo tam jest ciekawie bójki itp ......... czy żeby dopingować klub :? :?

Mogłeś się wybrać do Nowego Dworu, to byś zobaczył jak należy dopingować ... 8)
Misiek DG
Adventure Group

Postprzez Siwa 2004-11-04, 12:17 am

Zgadzam się z Misiem :D
Siwa

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice