KAROL STAWECKI

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

KAROL STAWECKI

Postprzez WOJTEK 2003-05-10, 7:26 pm

MOŻE I GRA NIENAJLEPIEJ TECHNICZNIE ALE WALKI I AMBICJI NIE MOŻNA MU ODMÓWIĆ.ZAWSZE UPIERDOLONY,SPONIEWIERANY.NA DODATEK NIE ZACHOWUJE SIĘ JAK GWIAZDA,ZAWSZE ZASUWA POD SEKTOR.BRAWO,KAROL! CO WY SĄDZICIE O KAROLU???
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez rados 2003-05-10, 7:35 pm

Napisze krótko:może nie jest to najlepszy nas zawodnik,ale jak już wspomniałeś niezwykle ambitny i waleczny.I o to chodzi.
rados
Zagłębiak

Karol????

Postprzez Diouf39 2003-05-10, 7:45 pm

Masz Wojtek racje, extra gościu.Znam go osobiście i zawsze jak się spotkamy na Ludowym ( a jestem tam 4 razy w tygodniu) przyjdzie pogada i obiecuje że następnym razem bedzie lepiej
spoko gość.
Diouf39

Postprzez Lars 2003-05-10, 8:12 pm

Troche mało zwrotny, ale to ze wzgledu na warunki fizyczne.Jest ok, przeciez jest taka konkurencja w ataku a gra własnie on.
Lars

Karol

Postprzez as 2003-05-10, 8:57 pm

Tak jest ok lubię go jako człowieka, acha kupie baloniki na następny mecz bo dla naszego rzędu brakło ale biednie
Poza tym II liga Zagłębie :D :D :D
as

Re: KAROL STAWECKI

Postprzez Leyton 2003-05-10, 9:21 pm

WOJTEK napisał(a):MOŻE I GRA NIENAJLEPIEJ TECHNICZNIE ALE WALKI I AMBICJI NIE MOŻNA MU ODMÓWIĆ.ZAWSZE UPIERDOLONY,SPONIEWIERANY.NA DODATEK NIE ZACHOWUJE SIĘ JAK GWIAZDA,ZAWSZE ZASUWA POD SEKTOR.BRAWO,KAROL! CO WY SĄDZICIE O KAROLU???

Chyba jeszcze mi się to nie zdarzyło, ale zgadzam się z WOJTKIEM od pierwszego do ostatniego wyrazu, który napisał. Mam o Karolu dokładnie takie samo zdanie. A pierwszą czerwoną kartkę dla Odry kto wywalczył ? Karoool !!!
Leyton

Postprzez Sadek 2003-05-10, 9:49 pm

Karol jest spoko człowiekiem :)

Ambicji mu nie brakuje walczy do końca moim zdaniem wszyscy piłkarze Zagłębia powinni dzisaj dostać brawa za ambicje :D
Sadek
dj. transfer

Postprzez Michał 2003-05-10, 9:54 pm

Ja też zgadzam się z Wojtkiem.
Moze umiejętności Karolowi na II lige troche brakuje ale ambicji nie mozna mu odmówić. jako najbardziej wysunięty zawodnik jest poniwierany równo przez obronców gości, ale nie odpuszcza, skacze do każdej piłki i za to szacunek.
Michał

Postprzez Monti 2003-05-10, 11:32 pm

Karol wkur... by sie że obgaduje go za jego plecami. Moim zdaniem serca do gry nie ma zaden z naszych piłkarzy takiego jak on . Pracowitośc i oddanie temu co robi jest ogromne. Moim zdaniem jednak nie da sie wszystkiego wypracować , nie da sie wszystkiego nauczyc , Karolowi brakuje tego czegos co nazywa sie talentem . Moim zdaniem nie potrafi grac technicznie. W koncepcji gry trenera Tochela jest jednak jak widać dla niego miejsce w składzie Zagłębia i ja sie z tego ciesze . Poza jego rolą na boisku na zauważenie zasługuje fakt że wówczas gdy Karol jest w skąłdzie drużynie towarezyszy dobra atmosfera i wyniki choć to byc może tylko zbieg okoliczności .
Monti
Moderator

Postprzez bankier 2003-05-11, 8:35 am

Typowy trzecioligowy walczak (sprawdził sie w bielsku - może będzie naszym talizmanem w walce o awans)! nie ma zbyt wielkich umiejętności (wystarczy popatrzeć na to co robi podczas meczu Ujek) - ale jest ambitny, niesustępliwy i związany z tym klubem! i chyba zmienił podejście do życia - bo pamiętam jak Teresa przeszedł do ŁKS-u to byli tu w Sosnowcu - niezłymi gwiazdorami (byli o wiele młodsi). Brawa dla niego - jednak - w razie awansu - boję się o jego przyszłość w naszym klubie....
bankier

Postprzez voytech 2003-05-12, 9:37 am

W drugiej polowie jakas pierdola zaczela psioczyc na Karola i wyzywac, to nie zdzierzylem. Na szczescie slowna reprymenda poskutkowala.
voytech

Postprzez kondi 2003-05-12, 11:36 am

Karol faktycznie ma wolę walki i z pasią podchodzi do gry, ale powinien popracować nad poprawnością przyjmowania piłki ponieważ jest to jego pięta Achilesowa.

pzdr.
kondi

Postprzez kondi 2003-05-12, 11:38 am

... i jeszcze jedno, gdyby nie Karol to nie mielibyśmy tyle rzutów wolnych. :lol:

pzdr.
kondi

Postprzez Cygan 2003-05-12, 6:15 pm

Po każdym prawie meczu wraz ze znajomymi nie możemy wyjść z podziwu, dla ambicji i woli walki Karola. Mnie natomiast dziwi i zastanawia fakt, że nie każdy potrafi to docenić w rankingu: "oceń występ"? Karol np. za mecz z Odrą powinien dostać ocenę 5, a ma narazie ocenę 3,4 przy 36 oceniających (w porównaniu z oceną reszty zawodników Zagłębia jest to ocena b.słaba). Ja wiem, że mogą tam głosować kibice innych drużyn, ale na 36 osób niech to będzie nawet 5 osób; a co z resztą kibiców? Panowie trochę więcej obiektywizmu.

Pozdrawiam
Cygan
Cygan

Postprzez Monti 2003-05-13, 6:53 am

Cygan moim zdaniem za mecz z Odra Karol powinien dosta niską ocene . Owszem grał ambitnie jak zawsze ale nie potrafił opanować piłki w sytuacjach bezpośredniego zagrorzenia bramki. Choćby przy drugiej bramce, to on powinien ja strzelić ale pogubił sie na szczęście na miejscu był B.Bogacz. Przy czerwonej kartce dla Draga, brakło mu szybkości powinien uciec obrońcom których miał na plecach , szcęśliwie dla nas wyszłą z tego kartka ale równie dobrze z tej alcji mogła być bramka w jego wykonaniu. Moim zdaniem mimo swojej ambicji w meczu z Odra Karol odstawał od reszty zespołu.
Monti
Moderator

Następna strona

Powrót do Piłka nożna