16.10. Jagiellonia - Zagłębie 13.00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez UK 2004-10-17, 1:35 pm

Zimny prysznic mieli.
:racowisko:
Będzie wygrana z Widzewem. Obstawiam 2:1. :okrzyk:
:flaga:
UK

Postprzez Tomano 2004-10-17, 7:41 pm

Zaglebie zagralo w Bialystoku slabo, bezbarwnie. Jagiellonia moze tez nie grala jakis fajerwerkow ale byla lepsza i zdecydowanie bardziej skuteczna. Zaglebie nie zaprezentowalo nic z walorow ktore w ostatnich meczach dane nam bylo ogladac. To byla inna druzyna. No coz nie wyszedl im mecz ale to nie koniec swiata. Mam nadzieje ze to byl tylko jednorazowy wypadek przy pracy i w kolejnych meczach zobaczymy Zaglebie takie jak do tej pory a co najwazniejsze zwycieskie!
Tomano
Adventure Group

Postprzez twari 2004-10-17, 7:45 pm

A skad wytrzasneli te stroje?? Bylem przekonany ze zagramy w bialych jednolitych a tu widze ze grali w tych pasiastych bialo-zielonych! Ciekawe czym podyktowana jest ta zmiana?
twari

Jagielonia - Zaglebie

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2004-10-18, 11:33 am

Obejrzalem te bramki na stronie internetowej Jagiellonii i co gotuje sie caly. Przeciez na dobra sprawe 3 bramki to prezent Zaglebia. Wg mnie dwie to wspanialy w tym dniu bramkarz a jedna to Morawski, i dziekuje bardzo. Krzycze glosno gdzie jest Kitowicz - podobno kontuzja.

Proponuje zobaczcie Koledzy te bramki.

Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez krzysiu 2004-10-18, 2:05 pm

twari napisał(a):A skad wytrzasneli te stroje?? Bylem przekonany ze zagramy w bialych jednolitych a tu widze ze grali w tych pasiastych bialo-zielonych! Ciekawe czym podyktowana jest ta zmiana?

Pewnie było zimno, a ten komplet ma długie rękawy. Czy to jedyne ich stroje z długimi rękawami tego nie wiem :wink:
krzysiu
HONOROWY CZŁONEK FORUM

Postprzez OLiver 2004-10-18, 3:29 pm

kupili bramkarza ,a on ani razu nie zagral.Zeby tyle czasu kontuzje leczyc.Ciekawe co mu sie stalo.
Bedzie tak samo jak z Bugajem.Super strzelec z 3 ligi,a obecnie nie gra w ogole ,a jak juz wchodzi to na pare minut.Moglby byc dobry atak z Pitrym .Tak mi sie przynajmniej wydaje.
OLiver

Postprzez adzime 2004-10-18, 4:00 pm

OLiver napisał(a):Bedzie tak samo jak z Bugajem.Super strzelec z 3 ligi,a obecnie nie gra w ogole ,a jak juz wchodzi to na pare minut.Moglby byc dobry atak z Pitrym .Tak mi sie przynajmniej wydaje.

:shock: :shock: :shock: Czy ty widziałeś Bugaja w akcji :?: :?: Myślisz, że jest lepszy od Ujka :?: :?: :shock: :shock: :shock:
adzime
Adventure Group

Postprzez krzysiu 2004-10-18, 4:01 pm

OLiver napisał(a):kupili bramkarza ,a on ani razu nie zagral.Zeby tyle czasu kontuzje leczyc.Ciekawe co mu sie stalo.
Bedzie tak samo jak z Bugajem.Super strzelec z 3 ligi,a obecnie nie gra w ogole ,a jak juz wchodzi to na pare minut.Moglby byc dobry atak z Pitrym .Tak mi sie przynajmniej wydaje.

Co do Bugaja to chyba jego słaba gra i nieskuteczność tkwią w psychice. Powinni zatrudnić psychologa, ale najlepiej, żeby to był ktoś związany z klubem, lub czujący do tego klubu sentyment, nie powinna to moim zdaniem być osoba nie mająca pojęcia o piłce, a w szczególności o Zagłębiu.
krzysiu
HONOROWY CZŁONEK FORUM

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna