Wielka Flaga ! ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez LTMario 2004-10-16, 10:32 pm

a według mnie godło Polski nie powinno widnieć na tej fladze , aa i herb Sosnowca jest trochę mylny bo przeciez to jest cały region a nie tylko 1 miasto . :?
LTMario

Postprzez Rujewit 2004-10-16, 11:15 pm

żeby wszyscy byli zadowoleni to po lewej herb Polski a między napisem WIARA KTÓRA PRZETRWAŁA cztery herby (Będzin, Czeladź, Dąbrowa Górnicza, Sosnowiec), ale wtedy mogło by być trochę za dużo detali? a może jakbyśmy mieli możliwość popatrzeć na 2 - 3 projekty różniące się detalami to wtedy zobaczylibyśmy jak to by wyglądało, a jak to najczęściej bywa pierwsza myśl zawsze jest najlepsza, pozdrawiam!
Rujewit

Postprzez UK 2004-10-17, 10:58 am

:) Ja choć jestem z Będzina wolę projekt z herbem Sosnowca. Tak było pierwotnie na fladze i Ja jestem za tym, by Ta wielka flaga miała herb stolicy Zagłębia. :)
W póżniejszym czasie można pomyśleć nad sektorówką z wielkim napisem ZAGŁĘBIE DĄBROWSKIE. :wink:
:flaga:
UK

Postprzez Krawiec 2004-10-17, 3:10 pm

UK napisał(a)::) Ja choć jestem z Będzina wolę projekt z herbem Sosnowca. Tak było pierwotnie na fladze i Ja jestem za tym, by Ta wielka flaga miała herb stolicy Zagłębia. :)
W póżniejszym czasie można pomyśleć nad sektorówką z wielkim napisem ZAGŁĘBIE DĄBROWSKIE. :wink:
:flaga:

Pierwotnie były dwa projekty z herbem S-ca i godłem Polski.
Krawiec

!!

Postprzez ^m@rcin^ 2004-10-17, 3:13 pm

Kłucicie sie jaki ma byc herb a kasy nikt nie da :cry:
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez LucasUSA 2004-10-17, 3:13 pm

UK, zgadzam sie z Toba. Ja tez jestem zwiazany z calym regionem, ale wydaje mi sie, ze nie ma co sie rozdrabniac. Pomysl na nastepna sektorowke swietny, ale skupmy sie na tej. Jedyny dodatek regionalny o jaki moim zdaniem mozna by sie pokusic to dodatek nazw miast pod Zaglebiem, ale nie wiem, czy to nie zbyt duzo szczegolow.
LucasUSA

Postprzez LTMario 2004-10-17, 4:02 pm

taki mój mały pomysł :

Jeśli będa bilety w przedsprzedaży na Widzew można zrobić żeby kosztowały 13 złoty , i już bedzie po 1 zł z każdego biletu ( wiem czytałem już 34828 razy ze tak nie można ) ale inaczej takiej kwoty się nie uzbiera i albo ludzie będą dawać te 13 złoty albo będą stać przed kasą i kupować , innego wyjścia na dzień dzisiejszy nie widze.
LTMario

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2004-10-17, 4:08 pm

LTMario napisał(a):taki mój mały pomysł :

Jeśli będa bilety w przedsprzedaży na Widzew można zrobić żeby kosztowały 13 złoty , i już bedzie po 1 zł z każdego biletu ( wiem czytałem już 34828 razy ze tak nie można ) ale inaczej takiej kwoty się nie uzbiera i albo ludzie będą dawać te 13 złoty albo będą stać przed kasą i kupować , innego wyjścia na dzień dzisiejszy nie widze.

Pomyslimy nad tym :)
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

!!!

Postprzez ^m@rcin^ 2004-10-17, 4:27 pm

Wezcie przyklad z Legii :

Grupa Cyberf@ni, która przeprowadziła wczoraj zbiórkę pieniędzy na oprawę meczu z Polonią, pragnie podziękować wszystkim kibicom, którzy przyłączyli się do zrzutki. Wspólnie udało nam się zebrać 5079,70 zł, 20 pensów, 25 centów holenderskich, 1 cent kanadyjski, 20 koron słowackich i 4,2 Euro.
Jest to kwota, która pozwoli nam odpowiednio ubarwić ten jakże atrakcyjny pojedynek.

Obrazek
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Gość 2004-10-17, 4:54 pm

Marcin jakby u nas te dziewczyny zbierały to może też byłoby tego więcej, a tak chłopakom do puszki wrzucać ?? Bez sensu.

P.S.
Kiedyś bodajże podczas meczu ze Skalnikiem Gracze (kiedy to było), organizowałem za pozwoleniem klubu zbiórkę dla chorej kumpeli i muszę powiedzieć że największe wzięcie... znaczy się najcięższe puszki miały te najładniejsze wolontariuszki ;)

Może FB nad tym pomyśli??? :)
Gość

Postprzez Misiek1924 2004-10-17, 6:20 pm

Morpheus napisał(a):Marcin jakby u nas te dziewczyny zbierały to może też byłoby tego więcej, a tak chłopakom do puszki wrzucać ?? Bez sensu.

P.S.
Kiedyś bodajże podczas meczu ze Skalnikiem Gracze (kiedy to było), organizowałem za pozwoleniem klubu zbiórkę dla chorej kumpeli i muszę powiedzieć że największe wzięcie... znaczy się najcięższe puszki miały te najładniejsze wolontariuszki ;)

Może FB nad tym pomyśli??? :)

niby koncepcja słuszna - ale czy kasa ma być na flagę czy na uśmiechy niewiast. Każdemu kibicowi powinno być obojętne kto trzyma puszkę.
Wrzucać do puszki chłopakom wcale nie jest bez sensu - to nie agencja. 8)
Misiek1924

Postprzez Amba 2004-10-17, 6:58 pm

Morpheus napisał(a):Marcin jakby u nas te dziewczyny zbierały to może też byłoby tego więcej, a tak chłopakom do puszki wrzucać ?? Bez sensu.

co Ty wogole gadasz :shock:

nie ma roznicy czy zbiera dziewczyna (ladna czy tez nie) czy chlopak, kasa i tak idzie na jeden cel..

jesli sie myle to w eSCe jest pare pieknych kibicow płci pieknej i niech one zbieraja.
sadze ze przyklad dany przez Cyberfanow jest bardzo dobry i tak samo mogl by zostac wykorzystany u was (nie tyle na oprawe co na sektorowke)
Amba
Warsaw Fans

Postprzez DaMi 2004-10-17, 7:23 pm

U nas też czase zbierają laski i mają mniej w puszce niż kolesie. Jak ktoś ma wrzucić to wrzuci :!:
DaMi

Postprzez CharoN^ 2004-10-17, 7:30 pm

Moim zdaniem na fladze powinien widnieć herb Sosnowca, chociaż godło Polski napewno nie jest złym rozwiązaniem. Myślę, że dokładna replika szala będzie najlepszą ideą.

Co do tej zbiórki na Łazienkowskiej ... powiem tak : DLA TEGO, KTÓRY MA DAĆ, NIE BĘDZIE RÓŻNICĄ CZY WRZUCI KOBIECIE CZY FACETOWI. Na Widzewie chętnie dorzucę zarówno na oprawę, jak i zakupię cegiełki "sponsorujące" sektorówke - mam nadzieję, że większość postąpi w taki sposób.

ps. Żeby nie było, pisałem dość długo i nie widziałem postu Damiego 8). pzdr
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez Franz 2004-10-17, 9:28 pm

LTMario napisał(a):Jeśli będa bilety w przedsprzedaży na Widzew

A będzie wogóle przedsprzedaż, bo narazie cicho, a jak będzie to niech ktoś da znać od kiedy.

I dajcie bilety po 13zł, jak sie komuś nie będzie podobało, to niech idzie postać w kolejce przed meczem, to nast. razem da 14zł :x .
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice