Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
warchlak napisał(a):niestety nie powtórzyliśmy tego co działo się na meczu ze Śląskiem wiosną tego roku ale aż tak źle nie było.niestety wyzywanie szło najlepiej i śpiewano na pare nut ale nie wliczając tego to było ok. co działo sie po meczu to nie mam co pisac bo od takich 12letnich kozaków oraz żuli to ja się izoluje i nie bede gadał o tych debilach bo szkoda moich słów.
rkwa napisał(a):warchlak napisał(a):niestety nie powtórzyliśmy tego co działo się na meczu ze Śląskiem wiosną tego roku ale aż tak źle nie było.niestety wyzywanie szło najlepiej i śpiewano na pare nut ale nie wliczając tego to było ok. co działo sie po meczu to nie mam co pisac bo od takich 12letnich kozaków oraz żuli to ja się izoluje i nie bede gadał o tych debilach bo szkoda moich słów.
Nie chce nikogo bronic,ale to kurwy zaczeły całą jazde !!! (po jakiego ?!?!?!)
DaMi napisał(a):rkwa napisał(a):warchlak napisał(a):niestety nie powtórzyliśmy tego co działo się na meczu ze Śląskiem wiosną tego roku ale aż tak źle nie było.niestety wyzywanie szło najlepiej i śpiewano na pare nut ale nie wliczając tego to było ok. co działo sie po meczu to nie mam co pisac bo od takich 12letnich kozaków oraz żuli to ja się izoluje i nie bede gadał o tych debilach bo szkoda moich słów.
Nie chce nikogo bronic,ale to kurwy zaczeły całą jazde !!! (po jakiego ?!?!?!)
Milion ale zadajesz głupie pytania - na mecze nie jeździsz ??
twari napisał(a):No to zdjecie - KOSMOS! :)
A co do zadymy po meczu... MOCNO BYLO! Obserwowalem to z boku i bylem pod wrazeniem! Najbardziej smieszna (o ile mozna tak powiedziec) byla nastepujaca sytuacja:
Armatki uruchomili - nasi uciekaja przez most
Armatki przestaly lac wode - nasi wbiegaja na most i do policji
Armatki uruchomili - nasi uciekaja przez most
Armatki przestaly lac wode - nasi wbiegaja na most i do policji
Policja otworzyla ogien - nasi spier*alaja...
Cala sytuacja trwala jakies 15minut z czego przez ostatnie 5 minut mozna bylo non-stop slyszec huk z broni policyjnej (gladkolufowej)!
A wracajac do oprawy - siedzialem na literce "G" przy 1 kartoniadzie i musze przyznac ze zdarzalo sie tak ze spiewalismy co innego gdyz nie bylo slychac co MA BYC spiewane!
Aha- zajebiscie wyszla na poczatku 2 polowy akcja z konfetti!! SIEKIERA! :)
Oby wiecej takich meczy! :)
z napisał(a):dziejus napisał(a):Wedlug mnie bylo dobrze ale zeby bylo lepiej trzeba 1.do biletu wrzucac po 2 zl[jak mnie stac na konia to mnie stac na bat] 2.przesunac ambone o jeden sektor w strone zegara[nie wie prawica co czyni lewica]i bedzie o.k
BYŁEM NA TYM WASZYM MECZU NIBY MIAŁO BYC HIT !!! :] A TU SŁABIUTKO Z WASZYM DOPINGIEM OPRAWA SŁABA :? TRZEBA BYŁO WZIĄŚĆ KILKA PORAD OD GRUPY ULTRAS NFG GKS-U KATOWICE ONI BY WAM ZROBILI OPRAWE MECZOWĄ A NIE TAM JAKIEŚ BADZIWIA .
tomek@ napisał(a):pamiętam swój pierwszy mecz na Ludowym -ZAGŁĘBIE-sLĄSK (2:0) kilkanaście lat temu. Zabrał mnie na niego mój ojciec....
Teraz to ja zabrałem swojego synka na mecz i srogo tego żałuje.
Staliśmy w środku \obok kolesi ,którzy to przez cały mecz prowadzili dialog typu ŚRUTWA -CO TY KUR.. , a na moje lakoniczne prośby by śpiewali "za młynem" odpowiadali CO Z MAŁOLATAMI MAMY ŚPIEWAĆ ?? \
"Przeprowadziliśmy "się pod zegar -tam ta sama sytuacja, kolesie najebani,non stop RUCH,RUCH CHORZOWSKI PSY ,zero normalnego dopingu ,k***a nie wytrzymałem i zrezygnowany opuściłem stadion....
CZY NIE MA NA LUDOWYM NORMALNEGO KAWAŁKA MIEJSCA ABY NORMALNIE OGLĄDAĆ MECZ ?, ŻEBY NORMALNIE DOPINGOWAĆ ZAGŁĘBIE ? ABY ODCIĄĆ SIĘ OD GOŚCI KTÓRZY STADION POMYLILI Z TANIM BAREM ?
pozdrawiam młodszych kolegów z FB03 za godną podziwu oprawę ULTRAS
PS. Na Widzewie będę sam.
kongresman napisał(a):To że Ruchu było ponad 1000 można między bajki włóżyć. Sektor był wypełniony tak jak w meczu z WKSem a wtedy o ile dobrze pamiętam kibiców WKSu byłó około 800. Gratuluje pomysłu autorowi flagi-parodii, z pewnością wywarła odpowiednie wrażenie na kim powinna :twisted:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników