Zagłębie Sosnowiec - Ruch Chorzów (Kibicowsko) ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez UK 2004-10-10, 6:31 pm

:flaga: Dla mnie było O.K.. Potencjał w dopingu niewykorzystywany. Oprawa była spoko. Co pokazał ruch poza standardowym dopingiem? Zero oprawy z ich strony! :o Najniższy wymiar kary dla gości w tym międzynarodowym meczu. Nie było ich napewno więcej niż tysiąc. Ile było Śląska W-aw w sektorze gości na wiosnę? Jakby kibiców Zagłębia dać do jednego dupnego sektora (najlepiej zbliżonego do kwadratu) to ruch bez najmniejszych szans by był. ]:->
:okrzyk: Hooligans from Zagłębie
:piwo: A co do koloru kartonów to widziałem w drugiej kartoniadzie biały i jasno czerwony :evil:
Do ruchu: :o Bardzo łatwo rozróżnić jasno czerwony kolor cześci kartoniady od np. mocnego pomarańczu bluzy jedego gościa na meczu :x
:feta:

KSAWERA
UK

Postprzez W@llace 2004-10-10, 6:37 pm

jasno czerwony ??

Co do tego dopingu ,to nie wiem dlaczego się czepiacie ,że był słaby...doping szczególnie w 1 połowie był bardzo bardzo dobry :wink: w 2 połowie był troszeczke słabszy !! :twisted:

Pozdr0
W@llace

!!

Postprzez ^m@rcin^ 2004-10-10, 6:37 pm

Kartony byly te same i w 1 i 2 polowie :)
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez viRo 2004-10-10, 6:37 pm

co do liczby bylo nas ok 1200
dzieki tym ktorzy pomogli nam zalatwic bilety bo inaczej dostalibysmy ich 300 od waszego klubu
viRo

Postprzez dziejus 2004-10-10, 6:39 pm

Zgadzam sie dlatego na mecz z tym klubem z Lodzi musimy byc b.zmobilizowani.Ile kosztuje ten cholerny megafon dzisiaj b.slabo slyszalny?
dziejus

:(

Postprzez ^m@rcin^ 2004-10-10, 6:40 pm

dziejus napisał(a):Zgadzam sie dlatego na mecz z tym klubem z Lodzi musimy byc b.zmobilizowani.Ile kosztuje ten cholerny megafon dzisiaj b.slabo slyszalny?

Baterie siadly :?
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Carlos 2004-10-10, 6:48 pm

proszę osoby ktore posiadają jakies zdj z meczu o zamieszczenie ich tutaj
Doping byl lepszy w pierwszej połowie ale niema co narzekac oprawa dobra . Ruch zaprezentował sie fatalnie zero oprawy i więcej bluzgów niż dopingu i na dodatek cisną wałka ze było ich więcej niż 1000
Carlos

Re: :(

Postprzez musztra 2004-10-10, 6:50 pm

^m@rcin^ napisał(a):
dziejus napisał(a):Zgadzam sie dlatego na mecz z tym klubem z Lodzi musimy byc b.zmobilizowani.Ile kosztuje ten cholerny megafon dzisiaj b.slabo slyszalny?

Baterie siadly :?

jak to R6(paluszki) to proponuje akumlatorki mój stary załatwia :P :P :lol: :lol: 8) 8)
musztra

Postprzez viRo 2004-10-10, 6:52 pm

Carlos
jezeli nam nie wierzysz a nie ebde na sile prrzekonywal zasiegni jezyka u Wojtka ile mielismy biletow ile dokupilismy dzis u Was w kasie i do ilu lat dzieci wchodzily za friko a pozniej sie wypowiadaj on bedzie to wiedzial
viRo

Postprzez dziejus 2004-10-10, 7:01 pm

viRo przyjdzie czas ze zapytam Ciebie ile mamy biletow od Was ile mozemy kupic w kasie a ilu bajtli wejdzie za friko.
dziejus

re

Postprzez Qba 2004-10-10, 7:06 pm

oprawa ok, a co do dopingu to powiem tak: wyjatkowo nie rozumialy sie niektore czesci stadionu, calkowity chaos i brak synchronizacji, winnych nie ma co wskazywac :) bo cholernie trudno nad takim tlumem zapanowac, a hymn to w ogole byl spiewany??? wielokrotnie probowalem cos spiewac, co kibice z innego sektora, ale niestety nie wiedzialem co spiewaja... widzialem czasami gestykulacje, ale totalnie zagluszal harmider panujacy na stadionie

pozdro

PS. chlopaki wykombinujcie jakies naglosnienie, to bedzie duzo lepiej.. do spiewania zawsze chetny jestem...

PS2. wielki szacunek i wielkie pozdro dla FB
Qba

Postprzez fcv 2004-10-10, 7:08 pm

UK napisał(a)::flaga: Dla mnie było O.K.. Potencjał w dopingu niewykorzystywany. Oprawa była spoko. Co pokazał ruch poza standardowym dopingiem? Zero oprawy z ich strony!

A co jest ważniejsze??Z tymi oprawami to już przegięcie.Chyba przede wszystkim liczyć się powinien doping a nie kartonki ,race,baloniki.Dlatego też mi się Ruch podobał -głośno śpiewali ,żadna oprawa moim zdaniem nie była im potrzebna.A u nas??Oprawy mamy cżesto zajebiste ale co z tego skoro np. nad głowami powiewa sektorówka ale śpiew ledwo słychać (nie mam tu na myśli kontretnie tego meczu z Ruchem)
fcv

!!!

Postprzez ^m@rcin^ 2004-10-10, 7:12 pm

fcv napisał(a):
UK napisał(a)::flaga: Dla mnie było O.K.. Potencjał w dopingu niewykorzystywany. Oprawa była spoko. Co pokazał ruch poza standardowym dopingiem? Zero oprawy z ich strony!

A co jest ważniejsze??Z tymi oprawami to już przegięcie.Chyba przede wszystkim liczyć się powinien doping a nie kartonki ,race,baloniki.Dlatego też mi się Ruch podobał -głośno śpiewali ,żadna oprawa moim zdaniem nie była im potrzebna.A u nas??Oprawy mamy cżesto zajebiste ale co z tego skoro np. nad głowami powiewa sektorówka ale śpiew ledwo słychać (nie mam tu na myśli kontretnie tego meczu z Ruchem)

Masz racje ale to sie da polaczyc !! Przyklad Legia w Wiedniu ! Zagłebie w
Łodzi !
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Lisek_OE 2004-10-10, 7:19 pm

bede moze jakies filmiki z meczu ??
POZDROWIENIA Z ELBLAGA !!
GRATULACJE WYGRANEJ !!
ooooo Zagłębie ooooo Sosnowiec !!!
Było Jest i Będzie....
Lisek_OE

Postprzez CharoN^ 2004-10-10, 7:23 pm

Moim zdaniem Krzywy powinien mieć jeszcze jedną osobę u boku, również z megafonem (oczywiście jakimś mocnym), wtedy były by 2 megafony i można by inicjować pieśni w jedną, jak i w drugą stronę. Wtedy byłby chyba lepszy efekt. Po drugie, ludzie niemówcie mi że Ruch tak znowu dopingował ... jezeli pojedyncze okrzyki "Ruch Ruch hks" i "Niebiescy" to jest wielkie dopingowanie przy tysięcznej publice to już mnie nic nie zdziwi.

ps. Na meczu Legia - Austria był taki motyw : "Cały stadion ręce w góre", a później "Legia Warszawa ...", napewno wiecie o co mi chodzi. Ja bym to zastosował również u Nas, dzisiaj przekonałem się jak pięknie wyglądają tysiące rąk uniesionych w górze, równo wyklaskujących rytm.

pzdr
CharoN^
Zagłębiak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice