Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
MY RÓWNIEŻ POZDRAWIAMY.Marek Adamczyk napisał(a):Bardzo się cieszę z dokonań Zagłębia w obecnej rundzie, grają naprawdę bardzo dobrze i widowiskowo. Przed rundą rewanżową wierzyłem, że Zagłębie powalczy o awans, teraz jestem tego awansu pewien. Jestem w stałym kontakcie z zawodnikami (mam tam wciąż wielu kolegów) i wiem, iż zarówno ze strony fizycznej, jak i psychicznej są przygotowani, by zdobyć pierwsze miejsce. Trzymam za nich kciuki i pozdrawiam serdecznie !!!!
Pozdrawiam również kibiców ZAGŁEBIA (gratuluje obecnej oprawy na meczach) !!!!!!
1. ZAGŁĘBIE
2. ......
3. ......
WOJTEK napisał(a):MY RÓWNIEŻ POZDRAWIAMY.Marek Adamczyk napisał(a):Bardzo się cieszę z dokonań Zagłębia w obecnej rundzie, grają naprawdę bardzo dobrze i widowiskowo. Przed rundą rewanżową wierzyłem, że Zagłębie powalczy o awans, teraz jestem tego awansu pewien. Jestem w stałym kontakcie z zawodnikami (mam tam wciąż wielu kolegów) i wiem, iż zarówno ze strony fizycznej, jak i psychicznej są przygotowani, by zdobyć pierwsze miejsce. Trzymam za nich kciuki i pozdrawiam serdecznie !!!!
Pozdrawiam również kibiców ZAGŁEBIA (gratuluje obecnej oprawy na meczach) !!!!!!
1. ZAGŁĘBIE
2. ......
3. ......
WOJTEK napisał(a):MY RÓWNIEŻ POZDRAWIAMY.Marek Adamczyk napisał(a):Bardzo się cieszę z dokonań Zagłębia w obecnej rundzie, grają naprawdę bardzo dobrze i widowiskowo. Przed rundą rewanżową wierzyłem, że Zagłębie powalczy o awans, teraz jestem tego awansu pewien. Jestem w stałym kontakcie z zawodnikami (mam tam wciąż wielu kolegów) i wiem, iż zarówno ze strony fizycznej, jak i psychicznej są przygotowani, by zdobyć pierwsze miejsce. Trzymam za nich kciuki i pozdrawiam serdecznie !!!!
1. ZAGŁĘBIE
2. ......
3. ......
mr.bean napisał(a):WOJTEK napisał(a):MY RÓWNIEŻ POZDRAWIAMY.Marek Adamczyk napisał(a):Bardzo się cieszę z dokonań Zagłębia w obecnej rundzie, grają naprawdę bardzo dobrze i widowiskowo. Przed rundą rewanżową wierzyłem, że Zagłębie powalczy o awans, teraz jestem tego awansu pewien. Jestem w stałym kontakcie z zawodnikami (mam tam wciąż wielu kolegów) i wiem, iż zarówno ze strony fizycznej, jak i psychicznej są przygotowani, by zdobyć pierwsze miejsce. Trzymam za nich kciuki i pozdrawiam serdecznie !!!!
1. ZAGŁĘBIE
2. ......
3. ......
I kto by pomyślał, trzy miesiące temu Adamczyka utopilibyście w łyżce wody, a dzisiaj, taki wersal :
- POZDRAWIAMY -
ale fałszywi jesteście ...
JEGO GRA TO JEDNO.ALE RÓWNIEZ JEST KIBICEM ZAGŁEBIA.I JAKO KIBICA GO POZDRAWIAM.A TY CO?OBROŃCA UCIŚNIONYCH?MOŻE LEPIEJ POSZUKAJ U SIEBIE LUDZI DO OPIEKI.mr.bean napisał(a):WOJTEK napisał(a):MY RÓWNIEŻ POZDRAWIAMY.Marek Adamczyk napisał(a):Bardzo się cieszę z dokonań Zagłębia w obecnej rundzie, grają naprawdę bardzo dobrze i widowiskowo. Przed rundą rewanżową wierzyłem, że Zagłębie powalczy o awans, teraz jestem tego awansu pewien. Jestem w stałym kontakcie z zawodnikami (mam tam wciąż wielu kolegów) i wiem, iż zarówno ze strony fizycznej, jak i psychicznej są przygotowani, by zdobyć pierwsze miejsce. Trzymam za nich kciuki i pozdrawiam serdecznie !!!!
1. ZAGŁĘBIE
2. ......
3. ......
I kto by pomyślał, trzy miesiące temu Adamczyka utopilibyście w łyżce wody, a dzisiaj, taki wersal :
- POZDRAWIAMY -
ale fałszywi jesteście ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników