Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Wally napisał(a):Chłopaki FB, mam nadzieję, że jakąś fajną oprawę zrobicie w 1 połowie, bo mam zamiar wziąć aparat na mecz, a z krytej lepiej będzie ją widać :) Ale na 2 połowę już wracam do normalnych sektorów, cały stadion śpiewa z nami 8)
Warson napisał(a):Nie chce tu nic sugerować, ale moj kolega powiedział mi ze doszła do niego informacja od waznego kolesia z Zaglebia, ze Ruch Wykupuje Bilety w Sklepie kibica Zaglebia i chca wbić na nasz sektor jakąś grupą i zrobić mały dymek. Co wy na to??
Ja osobiscie w to niewierze. :lol:
CharoN^ napisał(a): Przynajmniej zobaczę sobie kartoniadę, a także inne elementy oprawy.
Warson napisał(a):Nie chce tu nic sugerować, ale moj kolega powiedział mi ze doszła do niego informacja od waznego kolesia z Zaglebia, ze Ruch Wykupuje Bilety w Sklepie kibica Zaglebia i chca wbić na nasz sektor jakąś grupą i zrobić mały dymek. Co wy na to??
R_o_b_e_r_t napisał(a):Warson napisał(a):Nie chce tu nic sugerować, ale moj kolega powiedział mi ze doszła do niego informacja od waznego kolesia z Zaglebia, ze Ruch Wykupuje Bilety w Sklepie kibica Zaglebia i chca wbić na nasz sektor jakąś grupą i zrobić mały dymek. Co wy na to??
Ja osobiście wierze, juz od paru kolesi słyszałem ze będą na meczu ,,incognito"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników