Sobota, 02.10 godz. 13.00 Radomiak Radom - Zagłębie.S

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez dziejus 2004-09-26, 3:31 pm

Mysle ze sile dopingu mozna wzmocnic gdyby poprawila sie lacznosc miedzy mlynem a pozostalymi grupami dopingujacymi.Siedze zawsze w sektorze obok mlyna z prawej strony idac w kierunku zegara.Sektor nasz reaguje bo slyszy prowadzacego mlyn ale im dalej od mlyna tym gorzej ze slyszalnoscia i doping jest rwany i przez to slabszy.Proponuje polaczenie sil wszystkich grup kibicowskich kolo siebie lub nawiazac lacznosc np.komorka lub wolki-toki.Zrobmy jakies ruchy bo nadchodzi RUCH
dziejus

Postprzez ŁOSKI1906 2004-09-26, 4:19 pm

Pewne zwycięstwo Zagłebia 4-0
3*Pitry
1 Skrzypek
o do pieśni
''Policja ma pały wojsko karabiny my mamy ZAGŁEBIE i ich pierd...my''
:lol:
ŁOSKI1906
Os.Piastów oficial fans

Postprzez twari 2004-09-26, 4:29 pm

Co do piesni to jestem za: "Niepotrzebna mi jest k..."!
twari

Postprzez Dzik 2004-09-26, 7:39 pm

Radomiak jest u siebie o niebo groźniejszy, więc na Waszym miejscu nie dopisywałbym sobie punktów...
Ich stadion przed niedawnym remontem mieścił 10 000, teraz oficjalnie jest chyba 6000, ale z 8 na upych wejdzie
Dzik

Postprzez Tomano 2004-09-26, 8:54 pm

Zna ktos jakas dzialajaca strone Radomiaka?
Tomano
Adventure Group

Postprzez Krecik 2004-09-26, 9:03 pm

Tomano napisał(a):Zna ktos jakas dzialajaca strone Radomiaka?

Jedynie co znalazłem to to http://www.radomiak.na.pl/ i http://www.radomiakradom.prv.pl/
Krecik
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez skarżol 2004-09-26, 9:12 pm

Po wygranej z Szczakowianką,morale sa lepsze w druzynie i wydaje mi się ze 0:2 no niech bedzie 0:3 wygracie. :D

POwodzenia zycze w II lidze,a ja kibic Śląska bede musiał czekać na II lige jescze pare lat bo totalna katastroffa we Wrocku. :(
skarżol

Postprzez slawojka 2004-09-27, 10:35 am

Jak dotąd mamy 10 kolejek za sobą, widać że nasze Zagłębie jest mocne i stać je nawet na walkę o awans, mamy tylko 6 punktów do odrobienia...
Początek rozgrywek był dość niefortunny, ale ostatnie 3 mecze pokazały, że możemy rządzić ligą. Ale... mam pewne obawy, które na pewno sobotni mecz zweryfikuje bądź tez potwierdzi. Niedawno pisałem, że Zagłębie potrzebuje mocnego rywala by się zmobilizować. I ta dało efekt! Boję się że do Radomia chłopaki pojadą zbyt pewni siebie i będą chcieli wygrac na stojąco, bo skoro odprawili Kielce i Jaworzno to taki Radom to dla nich spacerek.... Nadzieja w KT że właściwie umotywuje zawodników,
wstrzymam się od typowania.
slawojka

Postprzez Gość 2004-09-27, 3:41 pm

Kłopoty z motywacją to można mieć w momencie kiedy prowadzi się w tabeli z dużą przewagą.Nasi piłkarze muszą zapierdalać jednakowo w każdym meczu bo jak pokazuje ta liga każdy z każdym może sobie poradzić.
Gość

Postprzez Gość 2004-09-27, 3:50 pm

Niestety podzielam obawy Sławojki. Wystarczy prześledzić kilka ostatnich sezonów by zauważyć iż lepiej wychodziły nam mecze z lepszymi rywalami, na które trzeba było się zmobilizować, niż te z przeciętniakami czy słabeuszami gdzie zawsze się męczyliśmy.
Prawdą jest chyba iż takie wahania formy leżą nie w przygotowaniu a w sferze psychicznej naszych zawodników. Może jednak zatrudnić jakiegoś psychologa?
Gość

Postprzez fabian 2004-09-27, 5:13 pm

Morpheus napisał(a):Niestety podzielam obawy Sławojki. Wystarczy prześledzić kilka ostatnich sezonów by zauważyć iż lepiej wychodziły nam mecze z lepszymi rywalami, na które trzeba było się zmobilizować, niż te z przeciętniakami czy słabeuszami gdzie zawsze się męczyliśmy.
Prawdą jest chyba iż takie wahania formy leżą nie w przygotowaniu a w sferze psychicznej naszych zawodników. Może jednak zatrudnić jakiegoś psychologa?

Psycholog raczej g... da, bo niemozliwe jest, zeby jeden koles zlapal kontakt z dwudziestoma zawodnikami. Rzadko ktory psycholog jest w stanie prowadzic naraz tylu "pacjentow". Psycholog, to jest dobry dla Malysza, a nie dla zespolu pilkarskiego. To jest rola trenera, zeby motywowac pilkarzy. Pzdr.
fabian

Postprzez musztra 2004-09-27, 5:52 pm

Mogą karnych nie strzelać byle by wygrywali :? :?
co do meczu Z Radomiakiem to nie będzie tak gładko jak się wydaje.
Powiniśmy wygrać ,ale jak będzie to nie wiem.... :!: :!:
Radomiak Radom Zagłębie Sosnowiec - 1:2
Lacha Ujek
:gol: :gol:
musztra

Postprzez Artur 2004-09-27, 6:13 pm

http://www.radomiak.na.pl/ ta stronka jest cholernie dobra, wiele multimediów, można sie sporo naoglądać i popatrzeć na miejscowych ultras, na naszej stronce brakuje mi jak cholera avi z tego sezonu, a może gdzieś w necie sie ukazują tylko ja nic o tym nie wiem, jeśli wieccie coś w tym temacie dajcie znać.

na stronie radomiaka wyczytałem też fajny pomysł - na stronce ukazują sie tylko fragmenty z ich multimediów - a reszta jest dostępna tylko za opłatą i sprzedawane na płytach CD, kasa oczywiście idzie na oprawe meczu, chętnie bym kupował takie płytki z meczów ze Śląskiem, czy najbliższego z Ruchem i Widzewem
Artur

Postprzez Solaris1910 2004-09-27, 10:04 pm

No to zebyscie sie nie zdziwili jak wyjedziecie z Radomia w troszke gorszych nastrojach niz te ktore tu panuja... Radomsko tez przyjechalo po 3 punkty - dostali 4 bramki spuscili glowy i odjechali w pokorze... Zycze Wam szczerze mowiac tego samego.. :P No ostatni mecz troszki nie wyszedl, ale to nie tylko nasza wina (inna historia) - nie udało sie... W kazdym badz razie jesli nastawiacie sie na pewne 3 punkty to gwarantuje Wam ze srogo sie rozczarujecie!! Pozdrawiam...
PS
Jesli zas chodzi o wynik:
RKS Radomiak RADOM - Zagłebie Sosnowiec 2:0
Bonin i Kacprzak
Solaris1910

Postprzez Wally 2004-09-27, 11:15 pm

Nie porównuj Zagłębia do Radomska. Przegraiśmy mecz z nimi 0:2, ale nie pamiętam takiego meczu, żeby atakowac i atakować i atakować, a stracić 2 bramki, jak oni mieli bodaj 6 strzałów w całym meczu. Radomsko jest outsiderem ligi i finansowym bakrutem. Ten zespół prawdopodobnie wycofa się po rundzie jesiennej i wam oraz 7 innym klubom cofnie PZPN 3 pkt za zwycięstwo z nimi. I my bedziemy klubem, który najbardziej na tym skorzysta :lol:
Zagłóebie lepiej gra na wyjazdach - po zwycięstwie w Gliwicach, m.in. horror w Łodzi i dramat w Bełchatowie :wink:
Radom bedzie zdobyty 8)
Wally

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna