Andrzej Bledzewski (bramkarz Szczakowianki) napisał(a):Trzeba przyznać, że Zagłębie zagrało bardzo agresywnie i zaskoczyło mnie naprawdę. Ich pozycja w tabeli jest na pewno nieadekwatna.
Oby więc teraz nastąpił marsz w górę tabeli :!:
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Andrzej Bledzewski (bramkarz Szczakowianki) napisał(a):Trzeba przyznać, że Zagłębie zagrało bardzo agresywnie i zaskoczyło mnie naprawdę. Ich pozycja w tabeli jest na pewno nieadekwatna.
Artur napisał(a):Mecz ogólnie ciekawy, choć nieporadność naszych piłkarzy w drugiej połowie przy konstruowaniu kontrataków była godna pożałowania :cry: Coraz gorzej niestety jest u nas z dopingiem, myslałem, że takie spotkanie jak z Jaworznem sprawi, że młyn bedzie okazały a pokazów pirotechnicznych też nie zabraknie. Wiem, że wszystkie siły szykowane są na Ruch ale Szczaksa to też nie byle kto a i nie gramy z nimi co rok. No i siła głosu młynu jest również godna pożalowania - no ale czego sie spodziewać jak koło mnie stała grupa 13 latków. Odnosiłem wrażenie że tych kilka gardeł z Jaworzna słychać bardziej niż nas. Za 2 tygodnie to sie na bank nie może powtórzyć. I zapewne tak właśnie będzie :lol:
ATR napisał(a):Nie wiem gdzie TYTUS widział te 100 osób. Chyba w Toi Toi-u :lol:
TYTUS1923 napisał(a):To, że miejscowi zawsze zaniżają liczbę przyjezdnych to norma.
W@llace ^_^ napisał(a):Artur napisał(a):Mecz ogólnie ciekawy, choć nieporadność naszych piłkarzy w drugiej połowie przy konstruowaniu kontrataków była godna pożałowania :cry: Coraz gorzej niestety jest u nas z dopingiem, myslałem, że takie spotkanie jak z Jaworznem sprawi, że młyn bedzie okazały a pokazów pirotechnicznych też nie zabraknie. Wiem, że wszystkie siły szykowane są na Ruch ale Szczaksa to też nie byle kto a i nie gramy z nimi co rok. No i siła głosu młynu jest również godna pożalowania - no ale czego sie spodziewać jak koło mnie stała grupa 13 latków. Odnosiłem wrażenie że tych kilka gardeł z Jaworzna słychać bardziej niż nas. Za 2 tygodnie to sie na bank nie może powtórzyć. I zapewne tak właśnie będzie :lol:
Jak by wszyscy patrzyli na siebie,a nie na innych to by było inaczej...ciekawe czy Ty wydzierasz gardło i dajesz z siebie wszystko ??
CieszÄ… 3 pkt :wink: teraz wygrana w Radomiu i na Ruchu 9 tyÅ› :lol: :lol:
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack