17.09 GKS Bełchatów - Zagłębie Sosnowiec

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Royal_yf 2004-09-18, 4:42 pm

gigalnad na 2 raz rusz pizde na sektor gosci a nie bedziesz sie opalal na sektorze VIP woytek kasujesz moje posty ?
Royal_yf

Postprzez WAB 2004-09-18, 4:51 pm

Royal_yf napisał(a):gigalnad na 2 raz rusz pizde na sektor gosci a nie bedziesz sie opalal na sektorze VIP woytek kasujesz moje posty ?

Ty jednak musisz byc tepy. Skoro ktos kasuje, to znaczy, ze ich nie chce. Ich poziom nie nadaje sie na forum, mówiac po prostu. A Gigaland to dla ciebie Pan Gigaland. Szacunku troche.
WAB

Postprzez bankier 2004-09-18, 4:55 pm

to ja skasowałem twojego posta - trochę szacunku w wypowiedziach dla tych którym chce się jechać na wyjazd!

a siedzieć mozna gdzie się chce - i nikt nie bedzie mi mowił gdzie i zkim mam oglądać mecz Zagłebia!

ps. też siedziałem koło zegara... i co z tego?
bankier

re

Postprzez Qba 2004-09-18, 5:03 pm

ja tez siedzialem, fajnie bylo... :)
Qba

Postprzez zgredos 2004-09-18, 6:40 pm

Wszyscy piszą,że Zagłębie pokazało klasę zagrało dobry mecz itd. Ja tylko przypomne, że w piłce nożnej liczy się wynik a nie wrażenie artystyczne. Lepiej wygrać w słabym stylu niż przegrać po pięknej grze. A rywale zbierają punkty i strata jest coraz większa
zgredos

Postprzez Wuzel 2004-09-18, 7:05 pm

amstat napisał(a):i jestes k***a jebanym chujem zrob jeszcze zgode z B-towem, a na Szczochowiance zapraszam do ich sektora - cykorze w dupe jebany
Obsrane dupsko !!

Chłopie ty chyba jesteś jakiś infantylny lub rozumujesz jak 13 latek!!

Weź kup kombinerki i walnij się w nerki!!

W Polsce mamy demokracje i każdy może siedzieć gdzie chce 8)
Wuzel
ŚRODULAK

Postprzez ŁOSKI1906 2004-09-18, 8:23 pm

k***a co wy sie kłucicie jak te 5latki,po h*** te forum jest po to zeby na siebie napierdalać nonSTOP,czy żeby dyskutować o aspektach kibicowskich itp.A wy k***a tylko o jednym zeby na kogoś najechać,inni ludzie sobie tutaj zaglądaja i im sie żygać chce , napierdalacie na tych żultrasów a sami sie podobnie zachowujecie.
Troche umiaru !!! :evil:
ŁOSKI1906
Os.Piastów oficial fans

Postprzez Gigaland 2004-09-18, 8:46 pm

Nie będę wchodził w polemikę z niektórymi osobami, gdyż każdy ma swoją rację. A siadał będę tam gdzie mi się podoba i nikomu nie będę się z tego tłumaczył.
Gigaland

Postprzez Asja 2004-09-18, 8:55 pm

pj25 napisał(a):Obstawialem 2:1 i wpadlo. Tylko punktow z tego nie ma. Heh Asja mowilem :? No a obrone to mamy dobra... na 3 lige.

pj kurcze to moze zacznij stawiac w dobra strone.... :roll:
ale malo brakowalo i byc nie trafil i wyszło by na moje .... :wink:
Asja
Gwiazda

Postprzez tomi2509 2004-09-18, 9:34 pm

no robi sie nieciekawie juz tylko 3 pkt przewagi nad strefa spadkowa !!! i co dalej ?!?!? albo sie w koncu ktos otrzasnie albo niestety trzeba sie bedzie z kims pozegnac !!!! 9 meczy i 8 pkt , co to jest???? wszyscy bronimy trenera i ja tez ( pelen szacunek do jego osoby) ale w koncu to on odpowiada za gre i trzeba niestety aby troche sie pospowiadal z tego co do tej pory zrobil ( to jego praca) .zostane pewnie zje..bke ale powinnismy sie z paroma pilkarzami natychmiast pozegnac a z niektorymi powaznie porozmawiac o ich grze !!!!!
-Malocha co on pokazal do tej pory ?--- NIC
-Bala co on pokazal do tej pory ?---NIC
- co z Twardawa ????
- co z takimi pilkarzami jak Bugaj ( prawie 2 lata gry i co ???)
Luczywek( straszny spadek formy)
Drzymont( straszny spadek formy)
Rak , Kloda , Antczak na razie bardzo slabi !!!

PS to moje prywatne przemyslenia wiec podejrzewam za czesc forumowiczow sie ze mna nie zgodzi!!!!
tomi2509

Postprzez Gigaland 2004-09-18, 9:40 pm

tomi2509 napisał(a): Luczywek( straszny spadek formy)

Łuczywek zapiernicza za dwóch w każdym meczu. Tak było też w Bełchatowie.
Gigaland

Postprzez Royal_yf 2004-09-18, 9:49 pm

Wab takie teksty to nie do mnie pajacu jaki pan gigaland zwykly forumowicz jak ty jak bedziecie mieli tyle wyjazd co ja to mozecie piszczec bo jak narazie to nadajecie sie tylko na forum gdzie byliscie jak zaglebie przegrywalo spadalo z 2 ligi ? byliscie na wyjazdach w dupie byliscie a nie tam, bo jestescie sezonowcami i tyle jedynie co wam wychodzi to kasowanie postow, z mode znam tylko woytka i nie wiem dlaczego wy macie takze takie przywileje miec tylko narzekac umiecie nic wiecej na szczakowiance usiadzcie sobie z policja pajace a ty bankier twoj temat juz poruszalismy wiec zamknij cipe, gowno widzieliscie w gownie byliscie i gownem bedziecie.

ps. jedynie za co was moge pochwalic to za ladne pisanie oraz udzielanie sie na forum
Royal_yf

Postprzez DaMi 2004-09-18, 9:54 pm

Royal_yf napisał(a):ps. jedynie za co was moge pochwalic to za ladne pisanie oraz udzielanie sie na forum

:D
DaMi

Postprzez WAB 2004-09-18, 10:40 pm

Royal_yf napisał(a):Wab takie teksty to nie do mnie pajacu jaki pan gigaland zwykly forumowicz jak ty jak bedziecie mieli tyle wyjazd co ja to mozecie piszczec bo jak narazie to nadajecie sie tylko na forum gdzie byliscie jak zaglebie przegrywalo spadalo z 2 ligi ? byliscie na wyjazdach w dupie byliscie a nie tam, bo jestescie sezonowcami i tyle jedynie co wam wychodzi to kasowanie postow, z mode znam tylko woytka i nie wiem dlaczego wy macie takze takie przywileje miec tylko narzekac umiecie nic wiecej na szczakowiance usiadzcie sobie z policja pajace a ty bankier twoj temat juz poruszalismy wiec zamknij cipe, gowno widzieliscie w gownie byliscie i gownem bedziecie.

ps. jedynie za co was moge pochwalic to za ladne pisanie oraz udzielanie sie na forum

Jestes gówniarzem, dla którego meandry jezyka polskiego stanowia zagadke czarnych dziur. Uswiadom sobie wiec, ze niektórzy kibice jezdzili na wyjazdy na poczatku lat osiemdziesatych, kiedy twoje wyjazdy to byly spacery w wózku z rodzicami. To, ze ktos na ciebie zwraca uwage, to nie dlatego, ze piszesz, tylko ze zsmiecasz to forum. Przypal robisz po twojemu. Dlatego daruj sobie takie teksty, bo pewnie móglbym byc twoim ojcem, a szczesciem niewyslowionym nie jestem. To koniec moich gratisowtch lekcji dla ciebie, chyba ze za reszte placisz gotówka. Ale sadzac po towich wpisach to cie nie stac.
WAB

Postprzez Gigaland 2004-09-18, 10:51 pm

Royal_yf napisał(a):Wab takie teksty to nie do mnie pajacu jaki pan gigaland zwykly forumowicz jak ty jak bedziecie mieli tyle wyjazd co ja to mozecie piszczec bo jak narazie to nadajecie sie tylko na forum gdzie byliscie jak zaglebie przegrywalo spadalo z 2 ligi ? byliscie na wyjazdach w dupie byliscie a nie tam, bo jestescie sezonowcami i tyle jedynie co wam wychodzi to kasowanie postow, z mode znam tylko woytka i nie wiem dlaczego wy macie takze takie przywileje miec tylko narzekac umiecie nic wiecej na szczakowiance usiadzcie sobie z policja pajace a ty bankier twoj temat juz poruszalismy wiec zamknij cipe, gowno widzieliscie w gownie byliscie i gownem bedziecie.

Jak już wspomniałem wcześniej, nie będę komentował wpisów tego pana. Poglądy, sposób bycia, wysławiania się są dalekie od moich. Uważam więc dyskusję za zbędną. Powiem jedno: ja się nie wtrącam do twojego świata, więc ty zostaw mój.
Gigaland

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna