17.09 GKS Bełchatów - Zagłębie Sosnowiec

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Green Beret 2004-09-18, 8:44 am

Loguje się na to forum tylko po to by pogratulować wam drużyny. Najlepsza jaka grała do tej pory na Sportowej. Szczególnie dobrze zaprezentowało się dwóch gości którzy utkwili mi w pamięci: z nr 7 i 24. Tylko nazwisk niestety nie pamiętam. Sądze że z taką grą jeszcze będziecie się liczyć w tym sezonie w II lidze. Teraz mam kolejnego pewniaka do obstawiania kuponu. Pozdro.
Green Beret

Postprzez bankier 2004-09-18, 8:45 am

czytałeś relację na żywo? kolego nie rób z siebie pośmiewiska!

ps. nie uważam, ze nasza obrona stanowi monolit - ba zgodzę się, że jest najsłabszą formacją drużyny Zagłebia - ale wk.... mnie teksty w których neguje się przydatnośc zawodnika dla drużyny na podstawie.... RELACJI LIVE W INTERNECIE!!!
bankier

Postprzez bankier 2004-09-18, 8:49 am

7 - Dawid Skrzypek
24 - Marcin Morawski

:wink:

dziwię się że nie zapamiętałeś jeszcze:
5 - Marcin Lachowski
14 - Przemysław Pitry

ps. jedno na co zwróciłem uwagę - to bardzo ładny stadionik - szczeg. trybuna "południowa"... szkoda tylko, że kibiców gości traktuje się jak zło konieczne i nie zapewnia odpowiednich (porównywalnych z kibicami gospodarzy) warunków do oglądania meczu.
bankier

Postprzez eSCe 2004-09-18, 9:25 am

moja ocena zawodnika nie jest wzięta z relacji na żywo z netu tylko z własnych obserwacji na meczach, a szkoda że tracimy tak szybko bramki po to żeby gonić wynik potem, a ta bramka którą cytowałem z relacji na żywo przypomina inne które tracimy po błędach naszych obrońców (sam widziałem więc mi nie wyjeżdżaj ciągle z relacją na żywo), z tego co wiem Twój kolega to fajny gość ale nie da się ukryć że słabo gra,pozdrawiam
eSCe

Postprzez bankier 2004-09-18, 9:42 am

zwykle bramki traci się po błedach obrońców.... ale ty dalej nie rozumiesz o co mi chodzi! przyczepiłeś się do gry defensywy po meczu którego nie widziałeś... chcesz być cenzorem poczynań obrońców? nie ma sprawy - każdy kibic ma do tego prawo! ale najpierw poświęć trochę czasu i rusz się na mecz by na własne oczy zobaczyć ile zdrowia zawodnicy zostawiają na boisku. I to nie jest wina "opierdalania" się na boisku. Po prostu są zawodnicy którzy penwnego progu juz nie przeskoczą. A kadrę mamy skompletowaną - i do końca rundy nic się w niej już nie zmieni (niestyety). to tyle w tym temacie - a pisanie o "kolegach" to juz przesada...
bankier

Postprzez eSCe 2004-09-18, 9:52 am

mylisz się! nie jestem żadnym cenzorem i nie mam nigdy zamiaru być! nie komentuję meczów na których nie byłem a moja spostrzeżenia są wzięte z innych meczów które widziałem, tylko wstawiłem cytat z relacji wczorajszego meczu, że kadra jest zamknięta to wiem, pozdrawiam
eSCe

Postprzez WOJTEK 2004-09-18, 9:56 am

JA JESTEM CENZOREM. I POLECAM WAM ROZMOWĘ NA GG. :wink: :wink:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Gigaland 2004-09-18, 10:32 am

Stadion rewelacyjny, tablica świetlna też. Warunki do oglądania meczu były super. Widać, że w tym mieście jest dużo mniejsze bezrobocie. Zdecydowanie mniej jest frustratów-żultrasów wyżywających się na piłkarzach , sędziach itp. Nawet toalety były czyściutkie :)

Co do meczu to gra lepsza niż wynik. Bardzo dobry mecz Zagłebia. Podobał mi się Pitry, Morawski, Skrzypek. Bełchatów nie zachwycił, ale zrobił swoje. Jeśli chodzi o nieuznane bramki to wg mnie Skrzypek niestety był na spalonym.
Gigaland

Postprzez WOJTEK 2004-09-18, 10:39 am

Gigaland napisał(a):Stadion rewelacyjny

A GDZIE SZANOWNY PAN SIEDZIAŁ ???? BO Z SEKTORA GOŚCI TO NIE BYŁO WIDAC TEJ REWELACJI ZBYTNIO. A KIBEL ? OKROPNY.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Pesto 2004-09-18, 10:55 am

Zagłebie walczyło jak równy z równym , pomeczowe brawa jak najbardziej zasłużone. Czemu sędzia nie uznał 2 bramek , wie chyba tylko on sam :evil: Bełty pokazały swoją grą , że ich miejsce w tabeli nie jest przypadkiem.

Stadionowej infrastruktury (murawy, jupiterów , zadaszenia , tablicy świetlnej) możemy bełtom tylko zazdrościć i gratulować. No cóż , węgiel brunatny to zyskowna branża.

Widoczność z sektoru gości - rzeczywiście ciulowa , ale przypomnijcie sobie stary stadion Szczakowianki :D

poza tym plus dla zarządu bełtów (za studenckie bilety po 4 zł) i dla dziadka , co mnie podwiózł z Kamieńska
Pesto
kumaty

Postprzez Gigaland 2004-09-18, 11:33 am

WOJTEK napisał(a):
Gigaland napisał(a):Stadion rewelacyjny

A GDZIE SZANOWNY PAN SIEDZIAŁ ???? BO Z SEKTORA GOŚCI TO NIE BYŁO WIDAC TEJ REWELACJI ZBYTNIO. A KIBEL ? OKROPNY.

niedaleko zegara
Gigaland

Postprzez twari 2004-09-18, 12:02 pm

Mam pytanko - czy jest szansa na jakies avi z meczu? Jesli ktos ma jakis adres do takowych to bylbym wdzieczny!
twari

Postprzez tomi2509 2004-09-18, 2:46 pm

napizse tyle ze pierwszej bramki nie widzialem ( male spoznienie) .
co do przebiegu gry moge stwierdzic ze gra byla wyrownana ! z sektora gosci nie za dobrze widac takze co do 2 nieuznanych bramek trudno cos powiedziec!!!! niemniej mecz powinnismy wygrac a napewno zremisowac > sedzia tez nie mial "najlepszego"dnia.ale coz bylo minelo trzeba sie szykowac juz na Szczakowa !!!!

i jeszcze jedno znowu -moim zdaniem- slabo grala obrona i w duzym stopniu 2 bramka spada na nich !!! ogolnie ciekawy wyjazd choc szkoda punktow
tomi2509

Postprzez Rynek 2004-09-18, 4:03 pm

Ja chcialem tylko podziekowac chlopakom za gre :!: Szczegolnie utkwilo mi wpamieci lzy w oczach Kurdziela, Skrzypka i Lachowskiego :!: Widac ze walczyli na maxa mowi sie trudno oby utrzymali ta forme do konca. Oby wiecej takich meczy chlopaki
Rynek
Obserwowany

Postprzez Aneczka 2004-09-18, 4:34 pm

Bardzo dobry mecz naszej drużyny :!: :!: :!:należą im się bardzo duże barwa :!: a denerwują mnie niektóre osoby które są niezadowolone z owej gry :? pewnie że często wine zwala się na sędziów, ale tym razem chyba było widać że rzeczywiście nie reprezentowali najlepszego poziomu :? :!:
Aneczka

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna