przez gIentu$$ 2004-09-13, 5:57 pm
Do KOBIAŁKI!!
"chlopczyku ty chyba nie wiesz co piszesz? jaka dziewczynka z ochrony? wez i palnij sie w glowke bo nie wiesz o kim mowisz, chodzuilo mi o ublizanie laskom ktore pomaglay w noszeniu flag i chodzily po murawie, ale luzzz, skoro jestes kumaty inaczej to juz twoj problem.....a jesli spiew tylko korona i takie tam to dla ciebie nie jest doping to wybacz, ale co nim jest?
glupie teksty do ochrony to juz inna broszka i nie mowie ze zachwowywali sie dobrze, ale na jaka cholere byly wyzwiska pod adresem lasek kibicek Zaglebia?????????????? tylko na to was stac?"
Nie jestem GADEM ŻEBY KUMAĆ JAK TY!!!:)) A tak poważnie to ty chyba dziewczynko nie wiesz co czytasz??!!:)) Bo pisząc "DZIEWCZYNKI" miałem na myśli OCHRONIARZY młoda foczko!!:)) A tak poza tym zobaczysz na Wiosne na jakim poziomie jesteśmy jeśli w ogóle pojawisz się w Kielcach!!??:))) I kończąc stać nas na wiele ale do takiego poziomu jak ci waj 2-si podczas powrotu o czym pisał ziomek wcześniej(lub ten jeden palant na widzewie się nie zniżamy!!:))
Do DAMIEGO I WOJTKA!!
"Tak wlaśnie było jak piszesz kazalśmy ochronie was zagazować i powiedzileiśmy im że mają nie puszczać do was piłkarzy po meczu , a i z tym wpuszczaniem to też wszystko przez nas a to krzyczenie żeby was wpuścili to taki wałek z naszej strony i zostaw kibica to też tak sobie krzyczeliśmy bo nam sie nudziło a panu sędziemu sam zapłaciłem za karnego i za jedną żółtą kartke no ale widać koleś się za bardzo wkręcił i wywalił dwóch
Pozdro dla noralnych i ........naszej ochrony "
"MAŁA UWAGA KOLEGO SZANOWNY. NIE ŁĄCZ NAS Z OCHRONĄ CZY POLICJĄ. NO CHYBA , ZE POLICJA I OCHRONA W KIELCACH TO KIBICE KORONY ?? "
Nie odwracajcie też KOTA OGONEM a NA PRZYSZŁOŚĆ RADZE CZYTAĆ UWAŻNIEJ!!:)) Bo nigdzie was z OCHRONĄ ANI Z POLICJĄ NIE PORÓWNYWAŁEM!!:)) ALE SKORO TAK SĄDZICIE TO MOŻE JEDNAK COŚ W TYM JEST??!!:))
"AUSCHWITZ BIRKENAU SIALALAAA..." - pOOzdrOOfki dla "Gaazowni"!!