Jedzmy z nimi !!
jutro naprade mam przeczucie ze WYGRAMY WYGRAMY WYGRAMY .
PODSUMUWUJĄC ''WYGRAMY !!!'' ... Nie ważne ile nie ważne w jakim stylu poprostu WYGRAMY !!!
Co do wyniku ,to jestem niepoprawnym optymista ,mysle ze wynik 1:0 zadowolilby kazdego. A apropo kibicow przyjezdnych ,przecierz 50% Ludowego to kielce 8) :lol:
tomenek napisał(a):Co do wyniku ,to jestem niepoprawnym optymista ,mysle ze wynik 1:0 zadowolilby kazdego. A apropo kibicow przyjezdnych ,przecierz 50% Ludowego to kielce 8) :lol:
Jest sporo migracji kieleckiej , ale nie znacząco wiecej niż częstochowskiej , radomskiej , małopolskiej i z innich stron Polski. Ten żarcik jakoś mnie nie śmieszy , zresztą tak jak i inne wymyślane przez hanysów .
Po tych meczach ( słabych i bez zwycięstwa ze słabszymi druzynami ) na Ludowym to boję sie co będzie, ale oczywiscie jestem dobrej myśli.
O to moj typ:
14' Grzegorzewski
42' Pitry
76' Lachowski
pamietacie nasz poprzedni drugoligowy byt? tez bylo cienko, a lidera czyli wtedy szczakowianke u siebie stuknelismy 5:1 :))!! i taki tez wynik obstawiam:)
Jestem spokojny teraz o wynik, Pitry na urodziny sprawi sobie i nam piękny prezent. Przywitajmy go jakimś 100-lat, zrobi mu się naprawdę przyjemnie i będzie jeszcze mocniej gryzł trawę. To ambitny facet. Zagłębie-Korona 3:1