A tak na serio , viking masz pomysł odnośnie sosnowiec.info to wal do Grześka Marchewki z tym tematem . Kto ma sie do niego zwrócić ? Uważasz, że jest mało wywiadów , felietonów na steronie ? Złap się za klawiaturę i pisz , później wyślij to do Soyera. Wierz mi każdy ma szansę coś opublikować bo strona jest otwarta na takie inicjatywy.
Krawiec, liczyłem na poważne potraktowanie tej sprawy a nie pyskówkę która odstawiasz to że ironizujesz na ten temat zbija mnie z tropu skoro tak aktywnie zabierasz się za organizowanie drugiego młyna.
Oczywiście czuje się pustkę na stronei ZAGŁEBIE SOSNOWIEC, rozumiem że jest to społeczna inicjatywa która mam wrażenie stanęła w miejscu.
Sam nie mam za dużo czasu by stukać w klawiaturę ale w wolnych chwilach odwiedzam od razu naszą stronę i echo ...żadnych zmian żadnych informacji jedynie suche kilak zdań to smutne jak nasze wiosenne porażki.
Piłka nożna, zresztą jak każda dyscyplina uwielbia statystyki, tabele, porównania, odniesienai, bilanse, zresztą nie o to mi chodzi .....chodzi mi o świeże spojrzenie, nowinki, myślę że taka strona powinna zapełniać nudne tygodniowe życie kibica sportowego.
No ale jeżeli chłopaki nie mają czasu, być moze również doświadczenia dziennikarskiego i pomysłu na rozwinięcie strony( moze chodzi o możliwości finansowania serwera czy coś w tym stylu) może powinno pojawić się info o dofinansowaniu strony...?
Pytań jest mnóstwo ale skoro ani Krawiec, ani Wojtek, ani...itd, nie dokońca potrafią pomóc lub rozwinąć pomysł, (Sojer) to kto może to zrobić....Pozostanie czytać tyle ile jest i nadal gdybać pozostając w świecie fantazji FORUM