11.09 Zagłębie - Korona Kielce 15:30

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

11.09 Zagłębie - Korona Kielce 15:30

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2004-09-06, 8:02 pm

Pozwolcie Kolezanki i Koledzy iz otworze temat Mecz ZAGLEBIA z KORONA KIELCE.
Moja propozycja w ustawieniu wyjsciowym 4 -4 -2 a sklad proponuje jak nizej:
W bramce poraz pierwszy Robert Kitowicz, w polu

Kloda Drzymont Trescinski Antczak

Rak Morawski Lachowski Bala

Skrzypek Pitry

Mam goraca prosbe do osob udajacych sie na LUDOWY - dajcie zawodnikowm taki doping aby byli przekonani ze jestescie 12 zawodnikiem.

Moj typ to 2 - 0 nasza wygrana.

Zapraszam do rozmowy, z gory dziekuje

Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez DaMi 2004-09-06, 8:14 pm

Przy takiej grze naszych "gwiazd" stawiam na 0:2 obym się mylił
DaMi

Postprzez Wally 2004-09-06, 8:35 pm

Bardzo bym chciał, żeby Zagłębie wygrało, żeby ostudziło zapały koruptera kielce :D Licze na pierwszą wygraną u siebie!

PS: Czy będzie dostępna trybuna kryta, czy będzie ona remontowana i nie będzie można na nia wejść?
Wally

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2004-09-06, 8:39 pm

Wally napisał(a):Bardzo bym chciał, żeby Zagłębie wygrało, żeby ostudziło zapały koruptera kielce :D Licze na pierwszą wygraną u siebie!

PS: Czy będzie dostępna trybuna kryta, czy będzie ona remontowana i nie będzie można na nia wejść?

Raczej nie bedzie juz wykrecili krzeselka i sciagneli kawalek dachu :)
Remont sie zaczol hehe
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Tomano 2004-09-06, 9:48 pm

Skrzypka do ataku? Moim zdaniem zdecydowanie bardziej potrzebny i kreatywny jest na skrzydle! A co do wyniku serce prosi o zwyciestwo rozum mowi 0-2 :!:
Tomano
Adventure Group

Postprzez krzysiu 2004-09-06, 9:55 pm

Tomano napisał(a):Skrzypka do ataku? Moim zdaniem zdecydowanie bardziej potrzebny i kreatywny jest na skrzydle! A co do wyniku serce prosi o zwyciestwo rozum mowi 0-2 :!:

szczególnie z jego wrzutkami do nikąd

właśnie atak to dla niego idealna pozycja, a jak już gra na skrzydle to powinien częściej do środka boiska ścinać i próbować strzelać na bramkę
krzysiu
HONOROWY CZŁONEK FORUM

Postprzez Tomano 2004-09-06, 10:06 pm

krzysiu napisał(a):
Tomano napisał(a):Skrzypka do ataku? Moim zdaniem zdecydowanie bardziej potrzebny i kreatywny jest na skrzydle! A co do wyniku serce prosi o zwyciestwo rozum mowi 0-2 :!:

szczególnie z jego wrzutkami do nikąd

właśnie atak to dla niego idealna pozycja, a jak już gra na skrzydle to powinien częściej do środka boiska ścinać i próbować strzelać na bramkę

Zupelnie nie zgodze sie z kolega! Moim zdaniem Skrzypek to chyba jedyny pilkarz ktory w chwili obecnej inicjuje jakiekolwiek zagrozenie pod bramka przeciwnikow. Ale to moje zdanie. pozdrawiam 8)
Tomano
Adventure Group

Postprzez bankier 2004-09-06, 10:09 pm

Zgadzam się - trzeba spróbować czegoś "nowego". Na ławkach trenerskich pojedynek Tochel - Wdowczyk i pewnie obaj zastanawiają się czym zaskoczyć przeciwnika. Pewnie że druzyna kielecka jest na przysłowiowej fali - a jednak w tym upatruję niewielką sznasę Zagłebia. Zagrać inaczej, bardziej "niestandardowo" zmienić ustawienie poszczeg. zawodników - to może być wreszcie receptą na sukces naszego zespołu. Przeciwnik grając solidną piłkę nie będzie miał tej sznasy by nas zakoczyć swą grą czy ustawieniem. Zwycięskiego składu się nie zmienia i trudno kombinować z taktyką jeśli drużyna wygrywa. Przyjadą po trzy punkty - jednak mam nadzieję, że ich gra będzie rozłożona na czynniki pierwsze przez trenera. A jeśli piłkarze tego dnia skoncentrują się na BEZWARUNKOWYM wykonywaniu jego przedmeczowych założen - i nie przytrafią się głupie indywidualne błędy - może wreszcie padnie "niestandardowy" :wink: w tym sezonie wynik na Ludowym.

:mrgreen:

a był kiedyś taki mecz w opolu.....
bankier

Re: 11.09 Zagłębie - Korona Kielce 15:30

Postprzez kobialka 2004-09-06, 10:18 pm

[quote="Tadeusz Wisniewski"]
Mam goraca prosbe do osob udajacych sie na LUDOWY - dajcie zawodnikowm taki doping aby byli przekonani ze jestescie 12 zawodnikiem.

do tej pory najczesciej dostawiali doping i co z tego wyszlo? a moze tym razem to oni udowodnia nam, ze zasluguja na to bysmy wciaz w nich wierzyli??????????????????????????????????
kobialka

Re: 11.09 Zagłębie - Korona Kielce 15:30

Postprzez DaMi 2004-09-06, 10:21 pm

kobialka napisał(a):
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Mam goraca prosbe do osob udajacych sie na LUDOWY - dajcie zawodnikowm taki doping aby byli przekonani ze jestescie 12 zawodnikiem.

do tej pory najczesciej dostawiali doping i co z tego wyszlo? a moze tym razem to oni udowodnia nam, ze zasluguja na to bysmy wciaz w nich wierzyli??????????????????????????????????

Ania zgadzam się z Tobą w 100% oni na doping mogą zawsze liczyć a My raczej na ich dobrą gre raczej nie bardzo. Zobaczymy jak to będzie w sobote. Oby była dobra gra i jeszcze lepszy doping 8)
DaMi

Postprzez Agianni 2004-09-06, 11:58 pm

Z całym szacunkiem dla nszych kopaczy, ale chyba 0:3.
Obym się mylił!!!!!!! chcę się mylić
Agianni
Adventure Group

Postprzez ARAS1906 2004-09-07, 7:23 am

No cóż a ja swoje!!!!!!!!
Dalej WIERZĘ, że musi się wkońcu zmienić!!!! Pierwsza porażka na wyjeździe i..... pierwsze zwycięstwo u siebie!!!!!!!!..... i to jakie 8)
4:2 dla Zagłębia :twisted: do przerwy 0:2 :wink: i połowa "wiernych" wyjdzie w przerwie!!!!!!!!
ARAS1906
Środula

Postprzez kondi 2004-09-07, 8:27 am

Kurdziel musi być w pierwszej 11. .... Jeżeli chodzi o wynik to stawiam skromne zwycięstwo Zagłębia 1:0

pzdr.
kondi

Postprzez krzysztof 2004-09-07, 8:55 am

będzie 3:1 dla Zagłebia - takie moje przeczucie.
A z tym Skrzypkiem w ataku to jakiś dziwny pomysł.
Uważam, że dobrze gra tam gdzie gra teraz. Wrzutki ma bardzo dobre tylko napastnicy nie zawsze są tam gdzie być powinni.
krzysztof

Postprzez Gilardino 2004-09-07, 9:08 am

Tylko dziwne że np. na wyspach czy idzie drużynie czy spada z ligi (patrz w poprzednim sezonie Leeds ) doping jest zawsze i przez niemalże 90 minut.
Podpierając sie jeszcze raz przykładem Leeds Utd. Tam drużyna przegrywała w zeszłym sezonie mecz za meczem, działacze wyprzedawali po kolei co lepszych piłkarzy, a mimo to kibice cały czas śpiewali, dopingowali, obojętnie czy mieli 60 czy 10 lat. Aż sie łza w oku kręciła...
Jestem świadom tego, że to inny poziom gospodarczy, inna mentalność.

Chcemy pomagać swej drużynie, mobilizować ją itd.

To róbmy to najlepiej jak potrafimy, bawmy sie podczas meczu, gorący doping ma nam sprawiać przyjemność. A nie że to my bedziemy sie obrażać etc.

Wiem, że nie mozna nikogo do tego zmusić, ale jak bedziemy głośno dopingować to ludzie będą sie przyłączać, później następni i następni widząc ze jest fajnie, sympatycznie, kolorowo i głośno !!!

A w temacie to:

Myślę, ze bedzie remis. Hmm... tylko, że i on nam niewiele daje.
Korona przyjedzie po 3 pkt. a my ją z konterki. Biorąc pod uwagę obecną grę całego zespołu w defensywie to pewnie zdarzy sie jakis błąd i stąd mój typ na wynik nierozstrzygnięty.

Liczę po cichutku jednak, że może dopisze nam szczęście (jakże potrzebne teraz) i Korona nie wykorzysta ewentualnego błędu co moze sie skończyć naszą wiktorią. Ale o tym cicho sza żeby nie zapeszyć.
Gilardino

Następna strona

Powrót do Piłka nożna