przez Gilardino 2004-09-07, 9:08 am
Tylko dziwne że np. na wyspach czy idzie drużynie czy spada z ligi (patrz w poprzednim sezonie Leeds ) doping jest zawsze i przez niemalże 90 minut.
Podpierając sie jeszcze raz przykładem Leeds Utd. Tam drużyna przegrywała w zeszłym sezonie mecz za meczem, działacze wyprzedawali po kolei co lepszych piłkarzy, a mimo to kibice cały czas śpiewali, dopingowali, obojętnie czy mieli 60 czy 10 lat. Aż sie łza w oku kręciła...
Jestem świadom tego, że to inny poziom gospodarczy, inna mentalność.
Chcemy pomagać swej drużynie, mobilizować ją itd.
To róbmy to najlepiej jak potrafimy, bawmy sie podczas meczu, gorący doping ma nam sprawiać przyjemność. A nie że to my bedziemy sie obrażać etc.
Wiem, że nie mozna nikogo do tego zmusić, ale jak bedziemy głośno dopingować to ludzie będą sie przyłączać, później następni i następni widząc ze jest fajnie, sympatycznie, kolorowo i głośno !!!
A w temacie to:
Myślę, ze bedzie remis. Hmm... tylko, że i on nam niewiele daje.
Korona przyjedzie po 3 pkt. a my ją z konterki. Biorąc pod uwagę obecną grę całego zespołu w defensywie to pewnie zdarzy sie jakis błąd i stąd mój typ na wynik nierozstrzygnięty.
Liczę po cichutku jednak, że może dopisze nam szczęście (jakże potrzebne teraz) i Korona nie wykorzysta ewentualnego błędu co moze sie skończyć naszą wiktorią. Ale o tym cicho sza żeby nie zapeszyć.