BILETY POLSKA - ANGLIA

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Wally 2004-09-05, 4:33 pm

Ja wraz z "delegacją" z Bielska i Żar będę na sektorze 38 8)
Wally

Postprzez musztra 2004-09-05, 6:29 pm

byli dzis na LUdowym trenowali od 16 30 do 18 00.
Mam autografy Żurawia,Kryszałowicza,Niedzielana,Rząsy,Krzynówka :lol: :lol:
Z nie owicjalnych źróeł dowiedziałęm się że będą jutro trenować na LUdowym ale będzie to trening zamknięty 8) 8)
W sporcie po wiadomościach albo w kurierze na tvp3 będą pokazywać jak trenowali :P :P
musztra

Postprzez musztra 2004-09-05, 6:30 pm

byli dzis na LUdowym trenowali od 16 30 do 18 00.
Mam autografy Żurawia,Kryszałowicza,Niedzielana,Rząsy,Krzynówka :lol: :lol:
Z nie owicjalnych źróeł dowiedziałęm się że będą jutro trenować na LUdowym ale będzie to trening zamknięty 8) 8)
W sporcie po wiadomościach albo w kurierze na tvp3 będą pokazywać jak trenowali :P :P
musztra

Postprzez Warson 2004-09-05, 9:12 pm

A ja Dzisiaj Byłem raz Pod Arią i raz na Stadionie ->> Wydusiliśmy Autografy Zdjatka sobie porobiliśmy i 2 Koszuleczki Zebraliśmy :)) Od: Mili i Baka!!! Mila Fajny Gość i Równie Fajny jest Niedzielan Reszta Tacy Sobie a inni zupełnie nieuprzejmi!!! Aha Zapoimniałbym o Borucu tez fajny Koles :)
Warson

Postprzez Warson 2004-09-05, 9:13 pm

A ja Dzisiaj Byłem raz Pod Arią i raz na Stadionie ->> Wydusiliśmy Autografy Zdjatka sobie porobiliśmy i 2 Koszuleczki Zebraliśmy :)) Od: Mili i Baka!!! Mila Fajny Gość i Równie Fajny jest Niedzielan Reszta Tacy Sobie a inni zupełnie nieuprzejmi!!! Aha Zapoimniałbym o Borucu tez fajny Koles :)
Warson

Cel Aria i Stadion :)

Postprzez Warson 2004-09-05, 9:13 pm

Warson

Postprzez Gigaland 2004-09-05, 9:30 pm

Byliśmy...
Obrazek
Obrazek
Obrazek[/img]
Gigaland

Postprzez Gigaland 2004-09-05, 9:30 pm

[post do usunięcia]
Ostatnio edytowano 2004-09-07, 12:49 am przez Gigaland, łącznie edytowano 1 raz
Gigaland

Postprzez Gigaland 2004-09-05, 9:34 pm

[post do usunięcia]
Ostatnio edytowano 2004-09-07, 12:50 am przez Gigaland, łącznie edytowano 1 raz
Gigaland

Postprzez Gigaland 2004-09-05, 9:35 pm

[post do usunięcia]
Ostatnio edytowano 2004-09-07, 12:51 am przez Gigaland, łącznie edytowano 1 raz
Gigaland

Postprzez Gigaland 2004-09-05, 9:35 pm

[post do usunięcia]
Ostatnio edytowano 2004-09-07, 12:52 am przez Gigaland, łącznie edytowano 1 raz
Gigaland

Postprzez Gigaland 2004-09-05, 9:39 pm

Są problemy z forum i wkleiłem kilka takich samych postów. Proszę modów o usunięcie zbędnych.
Gigaland

Postprzez Erazmus 2004-09-05, 9:55 pm

PAP/05 września 2004 19:02

Polscy piłkarze trenowali w Sosnowcu

Polscy piłkarze w Sosnowcu przygotowują się do środowego meczu eliminacji MŚ z Anglią. W niedzielne popołudnie podopieczni trenera Pawła Janasa trenowali na sosnowickim Stadionie Ludowym.

W poniedziałek oprócz zajęć czeka ich też analiza spotkania Austria - Anglia.

"W hotelu zameldowaliśmy się ok. trzeciej w nocy z soboty na niedzielę. Toteż na razie o grze Anglików w Wiedniu nie było czasu rozmawiać. Będziemy oglądać ten mecz, swoimi spostrzeżeniami podzieli się trener Edward Klejndinst, który był w Austrii" - powiedział towarzyszący kadrze wiceprezes PZPN Henryk Apostel.

Dodał, że piłkarze zostali podczas sobotniego meczu poobijani przez twardo i ostro grających rywali, ale żadnych poważniejszych urazów nikt nie zgłaszał.

"Wynik cieszy, do naszej gry można mieć zastrzeżenia. Eliminacje zaczęliśmy bardzo udanie, bo i rywale potracili punkty. Atmosfera w zespole po zwycięstwie jest świetna. Ale nie popadajmy w euforię. Teraz czeka nas bardzo trudny mecz z Anglikami. Włodarczyk nie powinien dać się sprowokować rywalowi (uderzył Irlandczyka i został usunięty z boiska - przyp. red.). Swoją drogą sędzia poza tym przypadkiem chyba zapomniał, że ma do dyspozycji kartki" - dodał Apostel.

Polscy piłkarze dotarli na sosnowiecki stadion w dwóch grupach. Najpierw przyjechali piłkarze, którzy nie wyszli w Belfaście w podstawowym składzie. Później pozostała dziesiątka (bowiem nie ma już na zgrupowaniu ukaranego w sobotę czerwoną kartką Piotra Włodarczyka). Ci ostatni, mający w nogach mecz z Irlandią Północną mieli praktycznie rozruch, pozostali trenowali intensywniej. Trening obejrzało kilkudziesięciu młodych kibiców, którzy polowali na autografy polskich zawodników. Najbardziej oblegany przy murawie był Sebastian Mila. Podpisywał się nie tylko na kartkach, ale i koszulkach kibiców.
Erazmus
Wrocławianin

Postprzez Erazmus 2004-09-05, 9:56 pm

PAP/05 września 2004 19:02

Polscy piłkarze trenowali w Sosnowcu

Polscy piłkarze w Sosnowcu przygotowują się do środowego meczu eliminacji MŚ z Anglią. W niedzielne popołudnie podopieczni trenera Pawła Janasa trenowali na sosnowickim Stadionie Ludowym.

W poniedziałek oprócz zajęć czeka ich też analiza spotkania Austria - Anglia.

"W hotelu zameldowaliśmy się ok. trzeciej w nocy z soboty na niedzielę. Toteż na razie o grze Anglików w Wiedniu nie było czasu rozmawiać. Będziemy oglądać ten mecz, swoimi spostrzeżeniami podzieli się trener Edward Klejndinst, który był w Austrii" - powiedział towarzyszący kadrze wiceprezes PZPN Henryk Apostel.

Dodał, że piłkarze zostali podczas sobotniego meczu poobijani przez twardo i ostro grających rywali, ale żadnych poważniejszych urazów nikt nie zgłaszał.

"Wynik cieszy, do naszej gry można mieć zastrzeżenia. Eliminacje zaczęliśmy bardzo udanie, bo i rywale potracili punkty. Atmosfera w zespole po zwycięstwie jest świetna. Ale nie popadajmy w euforię. Teraz czeka nas bardzo trudny mecz z Anglikami. Włodarczyk nie powinien dać się sprowokować rywalowi (uderzył Irlandczyka i został usunięty z boiska - przyp. red.). Swoją drogą sędzia poza tym przypadkiem chyba zapomniał, że ma do dyspozycji kartki" - dodał Apostel.

Polscy piłkarze dotarli na sosnowiecki stadion w dwóch grupach. Najpierw przyjechali piłkarze, którzy nie wyszli w Belfaście w podstawowym składzie. Później pozostała dziesiątka (bowiem nie ma już na zgrupowaniu ukaranego w sobotę czerwoną kartką Piotra Włodarczyka). Ci ostatni, mający w nogach mecz z Irlandią Północną mieli praktycznie rozruch, pozostali trenowali intensywniej. Trening obejrzało kilkudziesięciu młodych kibiców, którzy polowali na autografy polskich zawodników. Najbardziej oblegany przy murawie był Sebastian Mila. Podpisywał się nie tylko na kartkach, ale i koszulkach kibiców.
Erazmus
Wrocławianin

Re: Cel Aria i Stadion :)

Postprzez Gigaland 2004-09-05, 9:57 pm

Warson napisał(a):A ja Dzisiaj Byłem raz Pod Arią i raz na Stadionie ->> Wydusiliśmy Autografy Zdjatka sobie porobiliśmy i 2 Koszuleczki Zebraliśmy :)) Od: Mili i Baka!!! Mila Fajny Gość i Równie Fajny jest Niedzielan Reszta Tacy Sobie a inni zupełnie nieuprzejmi!!! Aha Zapoimniałbym o Borucu tez fajny Koles :)

potwierdzam... Niedzielan fajny gość. Dodam, że Tomek Rząsa jest też ok. Dudek 100% profesjonalista. Natomiast Żurawski kontakt z kibicami traktował jako zło konieczne. Przynajmniej takie odniosłem wrażenie. Trzeba jednak wziąć poprawkę, że była pierwsza w nocy i byli juz mocno zmęczeni (dodatkowo lot czarterowy też był opóźniony).
Gigaland

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: novack