Arka Gdynia - Zagłębie

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Arkowiec 2004-09-03, 9:19 pm

No i wygrali lepsi :D A tak propo to wasz doping był gorszy niz beznadziejny , mimo ze było was tylko tyle to powinniscie sie bardziej starac chyba dla wlasnej druzyny :lol:
Arkowiec

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2004-09-03, 9:39 pm

Zwracam sie z prosba do kolegow ktorzy byli w Gdyni na meczu aby podzielili sie z nami informacjami :

Czy rzeczywiscie Dymkowski byl na pozycji spalonej ?
Czy rzeczywiscie Jarek Rak na tyle ostro faulowal ze sedzia nie mial wyjscia tylko wapno?

Bardzo udany mecz Przemka Pitry to wlasnie on mogl byc bohaterem meczu w 55 min. miejmy nadzieje ze w meczu z Korona bedzie nie gorzej gral Przemek.

Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez olo69 2004-09-03, 9:49 pm

żadnych komentarzy osiołki - skomentują Ci co mecz widzieli
olo69

Postprzez Asja 2004-09-03, 9:52 pm

Jedyny komentarz jak narazie trafny to komentarz Tochela na stronie głównej - czekamy az wroci reszta i wtedy sie zacznie dyskusja...
Asja
Gwiazda

Postprzez kwachu 2004-09-03, 9:57 pm

Jeden fakt jest niezaprzeczalny - nie jest dobrze. Teraz Korona i Bełchatów - czyli chyba dwa najsilniejsze zespoły II ligi. To będzie naprawde ciężka jesień...
kwachu

Postprzez musztra 2004-09-03, 11:01 pm

kwachu napisał(a):Jeden fakt jest niezaprzeczalny - nie jest dobrze. Teraz Korona i Bełchatów - czyli chyba dwa najsilniejsze zespoły II ligi. To będzie naprawde ciężka jesień...

ciężką nie tyle jesień ale lato to jusz mamy, jesień będzie przeje*anie ciężka
wtedy dopiero bedzie trudno o punkty :? :?
:( :(
musztra

Postprzez Pesto 2004-09-03, 11:32 pm

Pesto napisał(a):(typuję 2:1 dla Arki)

ooo , trafiłem

nie , nie cieszę się :?

zostaje tylko nadzieja , że utrzymamy się w tych nieszczęsnych barażach
Pesto
kumaty

Postprzez eMeR 2004-09-04, 12:42 am

...zostaje tylko nadzieja , że utrzymamy się w tych nieszczęsnych barażach

ja za wspomnienie dziś o barażach na "czacie" bure zebrałem ;)
eMeR

Postprzez bankier 2004-09-04, 4:22 am

co tu dużo mówić - bylim zobaczylim - przegralim....... niestety :cry:
bankier

Postprzez Tomano 2004-09-04, 10:01 am

Wrocilem własnie z Gdyni. Co wam moge napisac? Moim zdanie Zaglebie było normalnie słabsze. Były moze dwa fragmenty meczu, kiedy nasi troche przewazali ale ogolnie z naszej perspektywy wygladało to tak, za na remis nie ma raczej szans :cry: Co to spalonego czy tez karnego dla Arki nikt z naszego sektora nie mógł tego dobrze widziec wiec nie wiem. Chłopakom nie mozna odmowic checi, ambicji, ale nie starczyło umiejetnosci. Pzdr dla obecnych :!:
Tomano
Adventure Group

Postprzez adzime 2004-09-04, 5:45 pm

Momentami myślałem, że jestem na meczu cracovii..."każdy to powie, cracovia rządzi w krakowie" :lol:
adzime
Adventure Group

Postprzez Kamilsts 2004-09-04, 5:52 pm

Widoczność z sektora zajebista :lol: :lol: :lol:
Kamilsts

Postprzez Aneczka 2004-09-04, 6:15 pm

Też byłam na tym meczu. Moim zdaniem jak wspomniał wyżej Tomano,to raczej nie kwestia chęci, ambicji tylko braku umiejętności. Ale to co pokazali po meczu piłkarze, nie podchodząc do ludzi którzy przejechali ponad 500km po to by obejrzeć mecz z Ich udziałem można bezwzględnie nazwać hańbą dla zespołu :!: Co do samego meczu, był taki jak ostanio wszystkie mecze, tyle że z jedną bramką (ale lepsza gra naszej drużyny na wyjazdach stała się juz chyba tradycją) :!: Doping średni :? Ale osobiście nie pasowała mi część pt: "kur... mać Zagłębie grać :!: (może piłkarze poczuli sie urażeni :? )
Pozostają nam marzenia na kolejną lepszą prezentacje, i stwierdzenie "Nadejdzie wiosna i lepsze czasy" :!:
Aneczka

Postprzez WOJTEK 2004-09-04, 8:30 pm

PIŁKARZE URAŻENI ?? A CZYM TO ?? TYM, ŻE GRAJĄ BEZ POMYSŁU ? TYM, ŻE NIE PODESZLI DO NASZEGO SEKTORA ?? TYM , ŻE ONI NIE WIEDZĄ CZEMU TAK JEST ?
MOIM ZDANIEM WINĘ PONOSI TRENER. ON USTAWIA KOPACZY TAK,ZE NA BOISKU PRZYPOMINAJĄ ŚLEPE , ZAGUBIONE DZIECI. BRAK KONCEPTU, ZERO AGRESJI ,CIĄGŁE LICZENIE NA CUD. GRA OBRONY TO PO PROSTU DRAMAT. I PYTANIA CZY BYŁ SPALONY CZY NIE ? CZY BYŁ KARNY CZY NIE ? NAWET JAK SEDZIA SIĘ POMYLIŁ TO MECZ TRWA 90 MINUT. I BYŁO MNÓSTWO CZASU NA POPRAWĘ WYNIKU. I GRA NA SPALONE .ZROZUMCIE , NIE JESTEŚMY REALEM. SZKODA GADAĆ.
A PAN RAK PEWNIE ZNÓW POWIE, ŻE ON NIE WIE O CO CHODZI KIBICOM, ŻE SUĘ STARAJĄ .EFEKTY WIDZIMY WSZYSCY. Z KIM MAMY ZDOBYWAC PUNKTY ? TERAZ SERIA 3 MECZÓW GDZIE ZAPEWNE ZDĄBĘDZIEMY ZERO PUNKTÓW. I CO WTEDY ?
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez tomi2509 2004-09-04, 9:10 pm

czy mozemy miec nadzieje ze w nadchodzacych meczach ZAGŁĘBIE w koncu sie przelamie i wygra u siebie???? przeczytalem ze niektorym zawodnikom nie chcialo sie nawet podejsc do sektora gosci????co sie z nimi dzieje ????? to zaczyna byc coraz bardziej niepokojace bo niedlugo zaczniemy byc niestety dostarczycielem punktow!!!!!czy jest szansa zeby to zmienic albo czy jest czlowiek ktory by to zmienil?!?!?!jest niestety coraz gorzej i nie widac nic co by to moglo zmienic ! przed nami mecze z duzynami ze szczytu tabeli i nie zanosi sie na to bysmy pokazali cos ponad to co do tej pory!!!!!!! i to mnie niepokoi!!!!
jak mogac miec tyle czasu i wszystko pozalatwiane przed sezonem teraz tak grac !!!!! kurcze widzew do konca nie wiedzial czy bedzie gral a teraz sa wyzej od nas !!!! bardzo to dziwne !!!!! wzsyscy tu pisza kto powinien odejsc a kto nie ! a ja napisze tak : jak mozna kupic do gry w 2 lidze zawodnika (kontuzjogennego)jak on siedzial caly sezon na lawce w 3 ?!?!?!
tomi2509

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna