Do Bankiera i zwolenników "CZERWONEGO ZAGŁEBIA"

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Soyer 2003-05-03, 9:22 am

Życzę powodzenia z nową flagą ..... ale zapomnij już o niej . mOŻESZ JEDNAK SWOJE MARZENIA ZREALIZOWAĆ , JAK JUŻ WSPOMINAŁEM - .... zrób ją i powieś NA ŚCIANIE! . Owocnych prac.
Soyer
Moderator

Postprzez bankier 2003-05-03, 2:50 pm

A propos flagi - mam juz gotowy projekt CZERWONEGO ZAGŁĘBIA!

zainteresowanych prosze o kontakt - a jeśli ktoś umożliwi mi pokazanie projektu szerszej widowni będę wdzięczny.

pozdro!
bankier

flaga

Postprzez exuero 2003-05-03, 8:41 pm

co zrobie jak powstanie ta flaga ?
Zrobie 3 razy wieksza i przykryje nia to gowno!!!!!
exuero

Postprzez bankier 2003-05-03, 10:51 pm

nawet tego nie skomentuję - projekt jest gotowy (jak ktoś ma coś ciekawego to chetnie zobaczę)!

pozdro!
bankier

Postprzez Leyton 2003-05-03, 11:28 pm

Widzisz bankier! Ta flaga niestety dzieli, a nie łączy. No nie jest kwestia tego, że jak się komuś nie podoba to może się nie dokładać (finansowo). Problem nie polega na tym, że chcecie ją zrobić. Problemem jest to, że potem będziecie chcieli ją powiesić na Ludowym. Nie wszystkim będzie się to podobało i dopiero wtedy zaczną się kłopoty, ale już nie w necie tylko na stadionie. Zastanów się i powiedz, komu to k...a potrzebne. :?:
Leyton

Postprzez amstat 2003-05-04, 1:59 am

Bankier - powiesisz ja, a ja osobiscie zapakuje Ci ja w dupsko i c*** CI NA IMIE
amstat
Fanatyk

Postprzez bankier 2003-05-04, 8:39 am

nie mam nic do ciebie amstat - ale qrwa tak prymitywnych wypowiedzi jakie zamieszczasz na forum to w życiu nie czytałem. masz coś przeciwko - to napisz co cię boli. czytając takie wpisy nabieram jeszcze większej ochoty na zrobienie takiej flagi i powieszenie jej na Ludowym - tak żeby zrobić na ci złość i zobaczyć jak ją zrywasz i .....
ps. weź przykład z Leytona - jego wpisy dają do mi myślenia.
bankier

Postprzez Wojna 2003-05-04, 10:17 am

bankier napisał(a):nie mam nic do ciebie amstat - ale qrwa tak prymitywnych wypowiedzi jakie zamieszczasz na forum to w życiu nie czytałem. masz coś przeciwko - to napisz co cię boli. czytając takie wpisy nabieram jeszcze większej ochoty na zrobienie takiej flagi i powieszenie jej na Ludowym - tak żeby zrobić na ci złość i zobaczyć jak ją zrywasz i .....
ps. weź przykład z Leytona - jego wpisy dają do mi myślenia.

Chyba źle zrozumiales Amstata on Ci nie chce dac do zrozumienia ze niepowinniscie jej robic tylko Cie przestrzega ze zostanie potargana przez starszyzne Zagłebie wiec niewiem po co szukasz kłopotów.:evil: Wczoraj bylem w Bielsku na meczu i spora grupa osób niebedzie przyjezdzac na mecze spowodu tej szmaty.Wiec daj sobie z nia spokuj i nierób nikomu na złosc,bo to niewyjdzie na dobre.Pomysl ze te pieniadze mozesz zainwestowac w inny sposób i zrobic naprawde konkretna flage z pozadnym przesłaniem,ktore bedzie sie lepiej rzucac w oczy i nikogo nie bedzie draznic.Do której i ja sie dorzuce.Jestesmy jednaoscia i takie sprawy podejmujmy razem.A nawiasem mówiac po co masz ja robic jak i tak zostanie potargana,czy nie uwazasz ze to bedzie strata pieniedzy :?:
Wojna

Postprzez rados 2003-05-04, 10:38 am

Ja do nie dawna również byłem zwolennikiem powstania tej flagi ( i dalej jestem)ale Wojna ma rację:ta flaga będzie nas dzielić i w konsekwencji może dojść do starć na Ludowym między zwolennikami tej flagi a przeciwnikami ,a chyba nie o to chodzi byśmy się nawzajem lali po ryjach.
Więc lepiej chyba zrobić flagę np. z podobizną Kiepury.Na pewno więcej osób poprze ten projekt a co się z tym wiąże więcej ludzi da kasę.
rados
Zagłębiak

Postprzez Gość 2003-05-04, 11:12 am

Nie no chlopaki...... Przecież bankiera trzeba prosić, dawać mu do myślenia, nosić na najbliższych 5 meczach u siebie na rękach, kupować mu kiełbaski i wtedy być może łaskawie przemyśli sprawe flagi. W pełni popieram Amstata. Jeśli bankier do tej pory nie zrozumiał dlaczego ta flaga jest złym pomysłem to już nie zrozumie. Odpuście sobie. To właśnie kręci bankiera. Zainteresowanie jego osobą.
Gość

Postprzez Pesto 2003-05-04, 11:32 am

Wojna napisał(a):Chyba źle zrozumiales Amstata on Ci nie chce dac do zrozumienia ze niepowinniscie jej robic tylko Cie przestrzega ze zostanie potargana przez starszyzne Zagłebie wiec niewiem po co szukasz kłopotów

Wreszcie jakiś rozsądny wpis .

Wyobraźcie sobie - wchodzimy do II ligi , a za 2 lata wchodzi Radomiak . Jedzie Zagłębie na wyjazd do Radomia ... i wywiesza flagę z ryjem Gierka . No przecież bym się spalił ze wstydu .
Trza było sobie obejrzeć "Kingsajz" albo przeczytać artykuł "Dyktatura cwaniaków " . Może spadły wam poziom sympatii do faceta , który się odgrażał : "śląska woda pogruchocze kości imperialistom" .

Jeszcze słówko do amstata - mógłbyś wziąć przykład z Wojny i napisać krótko "starszyzna nie akceptuje tej flagi" . Nie byłoby całej głupiej kłótni .
Ale ty wolisz się napinać , kim ty to nie jesteś i czego to nie zrobisz ... żenada.
Pesto
kumaty

Postprzez bankier 2003-05-04, 12:20 pm

gość frajerze co ty qrwa wypisujesz? p***le zainteresowanie moją osobą na tym forum! p***le towje zdanie na mój temat - anonimowy cwaniaku! może się podpiszesz wyzywając mnie następnym razem??? (chociaż w tym amstat jest lepszy od ciebie)!

co do flagi zaczynam mieć wrażenie, ze to ja jestem szefem całego tego przedsięwzięcia - a tak nie jest! jeśli była by wola powstania takiej flagi, i grono osób które by chciały ja mieć i dac na nią kasę - to by powstała! ale z tego co widzę to qrwa zaczynają się pojawiać groźby - a ja desperatem nie jestem ; )

ps. Pesto - jakbyś obejrzał 1 maja film o Gierku na tvp2 - to byś poznał opinie tego człowieka na temat cytowanych przez ciebie słów! (jakby coś to służę kasetą)!

nara!
bankier

Postprzez WOJTEK 2003-05-04, 12:36 pm

JA RÓWNIEZ JESTEM ZA FLAGĄ CZERWONE ZAGŁĘBIE.ALE CZY Z GIERKIEM TO NIE WIEM.CHYBA NIE...MAM INNĄ WIZJĘ.JEDNAK MOGĘ ODPUSCIĆ.WOLE,ŻEBY NIE BYŁO GIERKA JEŚLI BY MIAŁY BYĆ CELTYKI.
NISZCZ NAZIZM!!
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Gość 2003-05-04, 12:38 pm

Skąd te nagłe nerwy Bankier? Trafiłem? Uwielbiasz jak się ciebie prosi, przekonuje 500 razy? Chyba tak, skoro tak nerwowo zareagowałeś. Gdyby to było nieprawdą to by to po Tobie spłynęło. No chłopaki dalej, zacznijcie włazić bankierowi w dupę, po jakimś czasie jego wyolbrzymione ego będzie zaspokojone i łaskawie odpuści.
Gość

Postprzez amstat 2003-05-04, 12:39 pm

Bankier - jestem prymitywem dla Ciebie, zrob fane i powies ja na Ludowym prosze bardzo.

p.s. skoro juz moga o "ludziach z Sosnowca" to powiedzcie mi co zrobili :
J.Kiepura dla Zaglebia ? - grał w Stali Sosnowiec
E.Gierek ? - pomogl napewno dzieki komunie na rozwoj sportu w Sosnowcu
a moze tak przypomnicie sobie Włodka Mazura ??????
Tak wiec sie zastanowcie nad ta 3 postacia !!

Pozdro
ACAB i CHCWD Bankier
amstat
Fanatyk

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice