Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
tomi2509 napisał(a):I JAK MY MAMY WYGRYWAC JAK MY CIAGLE GRAMY TYLKO JEDNYM ZAWODNIKIEM?????????!!!!!!!!!
Chodzi mi tu mianowice o sytuacje z Lachowskim, ktory podszedl do kibicow i zamiast braw za dobra postawe zostal obrzucony obelgami przez ludzi, swoim zachowaniem przypominajacych... zwierzeta! Balem sie, zeby nie przedostali sie na murawe, bo mogloby sie skonczyc jak na GKSie... To bylo po prostu przerazajace...
Sir napisał(a):Mariusz Ujek zachował sie jak niedoswiadczony młodzik!!! Przegrana z Kujawiakiem to tez jego wielka zasłiga. Gdybym był trenerem to za takie głupie, frajerskie zagranie ten zawodnik poniósl by wielka kare pieniezną i nie tylko. Najpierw wyzywa sędziego, a potem blaga Go na klanach. Czerwona kartka ewidentna sędzia bardzo dobrze to zauwazyl!!!....
PAWEŁ ŚRODULA napisał(a):A co do dopingu to była lipa fakt i tu mam pytanie do kolegów z PK bo pisaliście że Waszym zadaniem jest rozkręcanie dopingu po prawej stronie Estadio natomiast od kilku meczy ten sektor od Was na prawo śpiewa /fakt moze są to zrywy jakieś, ale zawsze są/ a Wy :?: Wczoraj na przykład był słonecznik...
WOJTEK napisał(a):MOŻNA NAPISAĆ WIELE. ALE MNIE DZIWI POSTAWA TRENERA. JAK MOŻNA GRAĆ BEZ NAPASTNIKA ??????????
Użytkownicy przeglądający ten dział: Tom