Zagłebie Sosnowiec - MKS Mława

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez tomi2509 2004-08-22, 8:12 pm

moze mi jeszcze ktos wyjasni co znacza te pokladania sie przez pilkarzy po meczu???????co w ten sposob chca pokazac ze im przykro ze przegrali badz zremisowali?????na ich miejscu zapadl bym sie pod ziemie ze wstydu i chyba uciekl czym predzej do szatni. a oni mialem wrazenie ze chcieli jeszce tak niesmialo podejsc i co zrobic .....nie wiem?!
mysle ze przydal by sie jakis przyklad i z kims nalezaloby sie pozegnac!!!!
tomi2509

Postprzez robsec 2004-08-22, 9:58 pm

Wracając do postawy naszych grajków na meczu, pamiętacie sytuacja z może 88/89 minuty, zablokowali strzał kogoś tam z Mławy piłka toczy się w stronę trybuny ale nie wychodzi poza boisko NIKT QRWA NIKT do niej się nie ruszył z naszych gwiazd odwrócili się plecami i kut..s nie widza albo ch..j wie co, grajek z Mławy zaskoczony tą bezpańska piłka rzucił się żeby spróbować szczęścia, na szczęście mu się nie udało, powiedzcie mi to tak było czy mi się śniło, albo byłem na innym meczu ?? Ta akcja najbardziej mi utkwiła w pamięci z tego meczu i do tej pory nie rozumie postawy naszych gwiazd, no chyba że było inaczej, że była przerwana gra przez sędziego a on nie usłyszał, czy jak???
robsec
erotoman

:/

Postprzez Mati_1987 2004-08-23, 12:37 am

Wielka szkoda że jest jak jest... jedynie Krzysiu może ich jakoś poustawiać..ale jak tak dalej pójdzie...to bedziemy walczyć o 2... a ekstraklasa pozostanie w strefie marzeń.. :cry: :!:
Mati_1987
Os.Piastów oficial fans

Postprzez WOJTEK 2004-08-23, 7:32 am

MAŁOCHA, BAŁA - TYM PANOM JUŻ DZIĘKUJEMY !!!
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez krzysztof 2004-08-23, 8:38 am

odniosę się zbiorowo do dwóch wypowiedzi:
Zag_06 napisał(a):... Teraz chciałbym napisać coś na temat tych pajacowatych idiotów co im klaskali po meczu. Uczcie ich tak dalej, bijcie brawo i liżcie ich po dupach frajerzy skończeni. Jestem za Zagłębiem na dobre i na złe i w każdej lidze (byłem wśród tej setki kibiców na inaugurację sezonu w 5 lidze z Grodźcem, woziłem się p o olkuszach, ząbkowicach, kluczach i tym podobnych) ale uważam że za dobrą grę należą się brawa i pochwały, słabą trzeba przeboleć ale za żenadę trzeba zjebać. Ch.. wam w dupę jeb..... pajace.

Puzon napisał(a):POdpisuje się pod tą wypowiedzią. No , może poza ostatnim zdaniem.Za co k***a im dziękować jak nic nie grali! Nie mam pretensji do Teresy, bo każdemu się zdaży nie wykorzystać karnego....

Wcale nie jestem zachwycony grą Zagłębia w spotkaniu z Mławą, ale nie można generalizować. Zauważ, że po gwizdku sędziego na boisku pozostali i zwrócili się w stronę trybun min. Moraś, Lacha, Dawid, a co do ich gry nic złego nie mogłem powiedzieć, w przeciwieństwie co do brynoli siedzących wśród pikników, którzy od 3 do 90 minuty krzyczeli "ku...a za co ja płacę..." ,"Rudy oddawaj za bilety", "Małocha z boiska...", "Co wy k..wa robicie", "bo wam premie obetnę", "co za długo w barze się siedziało" itp.

Czy takie odzywki działają mobilizująco na piłkarzy ? Chyba nie. Mógł jeden z drugim wyjść na boisko i pokazać jak się powinno grać. O ile wcześniej buntowałem się na forum przeciwko osobom, które najeżdżały na pikników, którzy wychodzili wcześniej z meczu, teraz przyznaje im racje. Takie osoby niech lepiej wcale nie przychodzą, jak od wejścia grę Zagłębia kalkulują na koszt biletu. Lepiej było kupić 4 wina zamiast marudzić na meczu.;-)

Mój komentarz co do gry Zagłebia będzie podobny jak większości osób: Brak poświęcenia i determinacji.
krzysztof

Postprzez slawojka 2004-08-23, 11:31 am

Co się cholera dzieje???
W III lidze bilismy wszystkich równo, nikt (oprócz Stolpy) nie odszedł! Poczyniliśmy rzekome wzmocnienia, obiecujace sparingi i co?
Korona, Kujawiak poczynają sobie całkiem nieźle - czy zatem III liga śląska jest tak słaba?
Ciężko się będzie pozbieraż w najbliższych meczach. Coraz czarniej to widzę...
slawojka

Postprzez Greg1906 2004-08-23, 5:27 pm

Przykre, ze sezon praktycznie sie jeszcze nie zaczal a tu takie klimaty. Widac, ze mamy tylko dwa cele w lidze: utrzymac sie i wygrac z Ruchem.
Greg1906
Nadzieja białych

Postprzez WAB 2004-08-24, 9:20 am

Zag_06 napisał(a): Teraz chciałbym napisać coś na temat tych pajacowatych idiotów co im klaskali po meczu. Uczcie ich tak dalej, bijcie brawo i liżcie ich po dupach frajerzy skończeni. Jestem za Zagłębiem na dobre i na złe i w każdej lidze (byłem wśród tej setki kibiców na inaugurację sezonu w 5 lidze z Grodźcem, woziłem się p o olkuszach, ząbkowicach, kluczach i tym podobnych) ale uważam że za dobrą grę należą się brawa i pochwały, słabą trzeba przeboleć ale za żenadę trzeba zjebać. Ch.. wam w dupę jeb..... pajace.

Na stronie jest z 50 róznych moderatorów, którzy siedza, pierdza i w nosie grzebia, ale zadnego od zajmowania sie trudnymi przypadkami. A taki popis buractwa jak powyzej, to pierwszy raz widze tutaj od bardzo dlugiego czasu. Ale pewnie nie wiem o tym, ze forum ma wygladac tak jak rok temu. Skoro to gówno obraza zwyklych kibiców, a nie spotyka sie z niczyja reakcja, to widac tak wam pasuje. Wasza sprawa. Latwiej dac zólta kartke za napisanie "pocaluj mnie w dupe", niz powalczyc z prawdziwym chamstwem. Gratuluje dobrego samopoczucia, w koncu to najwazniejsze. Ale skoro tutaj taki poziom, to nic tu po mnie. Wole sobie pisac w lidze typerów, niz w pilce i kibicach. Czesc.
WAB

Postprzez WOJTEK 2004-08-24, 9:22 am

BURACTWO TO FAKT.ALE PO PIERWSZE NIE MA BLUZGÓW KONKRETNIE SKIEROWANYCH. POZA TYM PO TYM MECZU SAM BYM POBLUZGAŁ. :evil:
WOJTEK
Adventure Group

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna