Do Bankiera i zwolenników "CZERWONEGO ZAGŁEBIA"

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez amstat 2003-05-02, 10:18 am

Nie i koniec
amstat
Fanatyk

Postprzez antykomunista 2003-05-02, 10:27 am

rados napisał(a):Gierek jest symbolem naszego miasta (podobnie jak Kiepura)
o! flaga z kiepura to calkiem niezly pomysl. w koncu byl 'chlopakiem z sosnowca'. to haslo na fladze moze byc 'chlopaki z sosnowca' :)
antykomunista

Postprzez rados 2003-05-02, 10:32 am

antykomunista napisał(a):
rados napisał(a):Gierek jest symbolem naszego miasta (podobnie jak Kiepura)
o! flaga z kiepura to calkiem niezly pomysl. w koncu byl 'chlopakiem z sosnowca'. to haslo na fladze moze byc 'chlopaki z sosnowca' :)

Dobry pomysł z tym Kiepurą.W końcu też symbol naszego miasta , achyba mniej kontrowersyjny od Gierka.
rados
Zagłębiak

Postprzez bankier 2003-05-02, 10:59 am

panowie "chłopaki" to wiecie... mnie się kojarzy trochę jak.... "błękitna ostryga" czy....
bankier

Postprzez WOJTEK 2003-05-02, 11:03 am

CHŁOPAKI TO U SZEWCA KLEJ GOTUJĄ. :lol: :lol: DO TEGO Z SOSNOWCA?A CO JAK KTOŚ JEST Z BĘDZINA???
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez reg 2003-05-02, 11:14 am

Witam. W odpowiedzi na pomysł zrobienia flagi z Gierkiem ironicznie założyłem nowy temat (ok. godz. 4 rano) z pomysłem zrobienia flagi z Wałęsą. Jak widze wraz z ideą Gierka na fladze wróciła cenzura i koncepcja jedynie słusznej opcji politycznej. Mam pytanie do osoby która wycięła wpis. Dlaczego? Tylko osoby o lewicowych zapatrywaniach mogą zakładać nowe tematy?
reg

Postprzez rados 2003-05-02, 11:26 am

reg napisał(a):Witam. W odpowiedzi na pomysł zrobienia flagi z Gierkiem ironicznie założyłem nowy temat (ok. godz. 4 rano) z pomysłem zrobienia flagi z Wałęsą. Jak widze wraz z ideą Gierka na fladze wróciła cenzura i koncepcja jedynie słusznej opcji politycznej. Mam pytanie do osoby która wycięła wpis. Dlaczego? Tylko osoby o lewicowych zapatrywaniach mogą zakładać nowe tematy?

Nawet nie powinieneś tak ironizować.(chodzi mi o pomysł flagi z Wałęsą).
Bo skoro Gierek ,symbol naszego miasta wzbudza tyle kontrowersji to co dopiero Wałęsa ,czy ci złodzieje Kaczyńscy.
rados
Zagłębiak

Postprzez WOJTEK 2003-05-02, 11:35 am

reg napisał(a):Witam. W odpowiedzi na pomysł zrobienia flagi z Gierkiem ironicznie założyłem nowy temat (ok. godz. 4 rano) z pomysłem zrobienia flagi z Wałęsą. Jak widze wraz z ideą Gierka na fladze wróciła cenzura i koncepcja jedynie słusznej opcji politycznej. Mam pytanie do osoby która wycięła wpis. Dlaczego? Tylko osoby o lewicowych zapatrywaniach mogą zakładać nowe tematy?
TROSZKĘ KOLEGO POMYLIŁEŚ TEMATY.DZIĘKI GIERKOWI TEN REGION ROZKWITNĄŁ.A WAŁĘSA?CO ZROBIŁ?DZIĘKI TEMU NIEUDACZNIKOWI Z TYMI WĄCHALAMI MAMY DZIECI GRZEBIĄCE W ŚMIETNIKACH(SAM WIDZIAŁEM) I KLER NA KAŻDYM ROGU.WIĘC NAWET NIE PORÓWNUJ TYCH DWÓCH GOŚCI. POZDR!
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez reg 2003-05-02, 12:00 pm

Re Rados. Właśnie o te kontrowersje mi chodziło. Jedni cenią Gierka a ja cenię inne osoby z polityki...... A Zagłębie jest klubem piłkarskim - nie frakcją polityczną i dlatego jestem przeciwko jakimkolwiek osobom z polityki na flagach.
Re WOJTEK. Nie pomyliłem. Dzięki Walęsie nie stoje teraz po ocet w kolejce a kler najlepiej ma sie teraz, kiedy rządzą kumple Gierka z młodszego rocznika. Naprawdę nie mam ochoty wdawać się w dysputy polityczne. Każdy z nas będzie bronił swoich poglądów. Tylko pytam się po co? Czy aby to jest najważniejsze dla Zagłębia? Pozdro.
reg

Postprzez rados 2003-05-02, 12:31 pm

reg napisał(a):Re Rados. Właśnie o te kontrowersje mi chodziło. Jedni cenią Gierka a ja cenię inne osoby z polityki...... A Zagłębie jest klubem piłkarskim - nie frakcją polityczną i dlatego jestem przeciwko jakimkolwiek osobom z polityki na flagach.
Re WOJTEK. Nie pomyliłem. Dzięki Walęsie nie stoje teraz po ocet w kolejce a kler najlepiej ma sie teraz, kiedy rządzą kumple Gierka z młodszego rocznika. Naprawdę nie mam ochoty wdawać się w dysputy polityczne. Każdy z nas będzie bronił swoich poglądów. Tylko pytam się po co? Czy aby to jest najważniejsze dla Zagłębia? Pozdro.

Kler ma się dobrze i no nie tylko dzięki SLD ,ale w szczególnosci dzięki rzadowi Buzka.(to oni podpisali konkordat ,co kosztuje budżet naszego państwa kilka miliardów złotych rocznie).Ja mam cichą nadzieję że po wejściu Polski do UE lewica dobierze się klerowi do dupy i opodatkują tych debili bo to co oni teraz wyprawiaja to się w "pale nie mieści".
Teraz za bardzo nie moga bo Kościół ma duży wpływ na ludzi patrz. Radio Ma ryja a przed referendum lepiej z nimi nie zadzierać.
No to tyle politykowania z mojej strony. :D
rados
Zagłębiak

Postprzez .:Scooby:. 2003-05-02, 2:50 pm

Moje zdanie jest takie ,że ta flaga ma mieć charakter prowokacyjny i pomysł Czerwonego Zagłębia z podobizną tow.Gierka jest OK. Nie wiem czy pamiętacie ale na jakimś meczu przyjezdni krzyczeli do nas towarzysze więc szyjąc taką flagę można im zrobić na złość.Cracovia wyzywana od Żydów też ma flagi tego typu np.Jude Gang, więc pomysł jest dobry nie patrząc na to od strony politycznej ale prowokacyjnej.Więc bierzmy się do zbierania kasy!!! CZERWONE ZAGŁĘBIE :twisted:
.:Scooby:.

Postprzez Soyer 2003-05-02, 6:45 pm

STARY MASZ ROBIC WSZYSTKO BY NIE POWSTAŁA FLAGA "CZERWONE ZAGŁĘBIE" JESLI POWSTANIE TO JA JUZ NIGDY Z ZAGŁĘBIEM NIE STANE W JEDNYM SZEREGU. PIERDOLIĆ KOMUNISTÓW

wiec odpuszczam;] nie to ze nie mam swojeg zdania,zloze sie na kazda fane byle by pasowala wszystkim,pzdr

I oto chodzi! Pozdro dla Bielska.

Byłem za Kiepurą i "chłopakami" , ale jak już ktoś trafnie zauwarzył - to jest region.
Według mnie najlepsza będzie flaga "ZAGŁĘBIE DĄBROWSKIE" z nazwami miast.

Pozdro
Soyer
Moderator

Postprzez exuero 2003-05-02, 9:34 pm

flaga regionalna ZAGLEBIE DABRAWSKIE to jest najlepszy pomysl
zjednoczone wszystkie zaglebiowskie miasta.

p.s
pierdolic politykow !!!!
exuero

Postprzez Soyer 2003-05-02, 10:59 pm

TAK JEST!!! ZAGŁĘBIE!!!

Ps. Legnica nasza - 0-2!
Soyer
Moderator

Postprzez bankier 2003-05-03, 7:36 am

sp. czy czasem z tymi pomysłami nie spóźniliście się? znowu olewacie temat dej dyskusji! jest grupa osób chcących zrobić CZERWONE ZAGŁĘBIE - i ten temat jest dla nich! był temat: KONKURS NA PROJEKT NOWEJ FLAGI - trzeba było pisać zanim moderatorzy go zamknęli.

nie mam nic przeciwko fladze z napisem ZAGŁĘBIE DĄBROWSKIE, ale to nie jej miejsce o dyskusji na jej temat. chętnie też kopsne na nią parę groszy bo będzie to spoko przedsięwzięcie. jednak mam do przeciwników pytanie:

sytuacja: nie było dyskusji na necie o fladze CZERWONE ZAGŁĘBIE - nic nie wiecie o jej projekcie i planach jej powstania, a pewnego pięknego dnia pojawia sie ona na Ludowym! długa na ok 20 metrów, szeroka na 2. i co byście wtedy zrobili???
bankier

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice