Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
antykomunista napisał(a):o! flaga z kiepura to calkiem niezly pomysl. w koncu byl 'chlopakiem z sosnowca'. to haslo na fladze moze byc 'chlopaki z sosnowca' :)rados napisał(a):Gierek jest symbolem naszego miasta (podobnie jak Kiepura)
reg napisał(a):Witam. W odpowiedzi na pomysł zrobienia flagi z Gierkiem ironicznie założyłem nowy temat (ok. godz. 4 rano) z pomysłem zrobienia flagi z Wałęsą. Jak widze wraz z ideą Gierka na fladze wróciła cenzura i koncepcja jedynie słusznej opcji politycznej. Mam pytanie do osoby która wycięła wpis. Dlaczego? Tylko osoby o lewicowych zapatrywaniach mogą zakładać nowe tematy?
TROSZKĘ KOLEGO POMYLIŁEŚ TEMATY.DZIĘKI GIERKOWI TEN REGION ROZKWITNĄŁ.A WAŁĘSA?CO ZROBIŁ?DZIĘKI TEMU NIEUDACZNIKOWI Z TYMI WĄCHALAMI MAMY DZIECI GRZEBIĄCE W ŚMIETNIKACH(SAM WIDZIAŁEM) I KLER NA KAŻDYM ROGU.WIĘC NAWET NIE PORÓWNUJ TYCH DWÓCH GOŚCI. POZDR!reg napisał(a):Witam. W odpowiedzi na pomysł zrobienia flagi z Gierkiem ironicznie założyłem nowy temat (ok. godz. 4 rano) z pomysłem zrobienia flagi z Wałęsą. Jak widze wraz z ideą Gierka na fladze wróciła cenzura i koncepcja jedynie słusznej opcji politycznej. Mam pytanie do osoby która wycięła wpis. Dlaczego? Tylko osoby o lewicowych zapatrywaniach mogą zakładać nowe tematy?
reg napisał(a):Re Rados. Właśnie o te kontrowersje mi chodziło. Jedni cenią Gierka a ja cenię inne osoby z polityki...... A Zagłębie jest klubem piłkarskim - nie frakcją polityczną i dlatego jestem przeciwko jakimkolwiek osobom z polityki na flagach.
Re WOJTEK. Nie pomyliłem. Dzięki Walęsie nie stoje teraz po ocet w kolejce a kler najlepiej ma sie teraz, kiedy rządzą kumple Gierka z młodszego rocznika. Naprawdę nie mam ochoty wdawać się w dysputy polityczne. Każdy z nas będzie bronił swoich poglądów. Tylko pytam się po co? Czy aby to jest najważniejsze dla Zagłębia? Pozdro.
STARY MASZ ROBIC WSZYSTKO BY NIE POWSTAŁA FLAGA "CZERWONE ZAGŁĘBIE" JESLI POWSTANIE TO JA JUZ NIGDY Z ZAGŁĘBIEM NIE STANE W JEDNYM SZEREGU. PIERDOLIĆ KOMUNISTÓW
wiec odpuszczam;] nie to ze nie mam swojeg zdania,zloze sie na kazda fane byle by pasowala wszystkim,pzdr
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników