Zagłebie Sosnowiec - MKS Mława

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez WOJTEK 2004-08-20, 11:53 pm

MNIE NAJBARDZIEJ INTERESUJE LICZBA KIBICÓW GOŚCI. A NIE WRÓZENIE .
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Albion 2004-08-21, 1:40 am

Czy to będą kibice gości? Wątpie. Raczej to będą kibice Legii.
Wbić się na nasz sektor z faną Legii to żadna ujma. Przecież nie ma Muuuuawy a jest tylko Legia
Albion

Postprzez Biker 2004-08-21, 4:45 pm

Mecz trwa....40 minuta i wynik 0-0.Nie znam składu,bo sms-y po strzelonych bramkach dostaję na telefon,a składu nie wysyłają.Druga połowa będzie ciężka,obstawiam 2-1 po bramkach Dawida i Bugaja,o ile ten drugi będzie grał. :lol:
Biker

Postprzez Biker 2004-08-21, 4:51 pm

Co do Ujka to świtnie że został tak samo jak świetnie że mamy Adasia w zagłebiu i przebramkostrzelnego Małoche,3 mecze i żadnej bramki Brawo!Trafione transfery,grajmy nimi dalej i szybko spadniemy tak jak szybko awansowalismy.Trener ma nosa!Bramki napastnicy mu strzelaja aż główna trybuna piszczy!
Biker

Postprzez Biker 2004-08-21, 4:55 pm

Czy widzieliście jakigo Jasia wędrowniczka mamy w zagłebiu,zaledwie 24 lata a już tyle klubów:
Zagłębie Wałbrzych
Górnik Wałbrzych
Widzew Łódź
TSV Havelse 1912
Włókniarz Mirsk
Widzew Łódź
Ceramika Opoczno
Widzew Łódź
Włókniarz Mirsk
Promień Żary
Biker

Postprzez Gość 2004-08-21, 6:07 pm

"Żenada"
"Dno"
"Parodia"
"Panom już dziękujemy"
"To są kpiny!"
"Złodzieje"
"Rudy złodzieju oddaj moje 12 złotych".
To najczęściej słyszane hasła w końcówce meczu i w drodze powrotnej. Trudno się jednak dziwić, bilety drogie jak cholera a zespół nie zachwyca swoją grą. Z taką grą i zaangażowaniem jak dzisiaj to smutno to mówić ale niedługo przyjdzie nam zaśpiewać: "Bójcie się chamy do 3 ligi wracamy". Zawodnicy dzisiaj stali, niecelne podania, zero ruchu to nie może zachęcić do oglądania i nie daje dużych nadziei.

Dyrektor Rudy jakby miał jaja to by poszedł śladem włodarzy Śląska z zeszłego sezonu i w ramach przeprosin kibiców co najmniej obniżyłby ceny biletów. Ale czy ten pan ma coś między nogami?

Klub się wali. Rudy prowadzi prywatną wojnę z Baczyńskim, wszyscy idą po jak najmniejszej linii oporu. Zawodnicy grają jak panienki po maniciure. Na dzień dzisiejszy niestety nie ma klubu. Jest zlepek ludzi udających że coś robią.

Szkoda. A miało być tak pięknie :(
Gość

Postprzez PawełK 2004-08-21, 6:50 pm

Dla mnie bohaterem meczu zdecydowanie .... zając :D A tak na poważnie to poziom jaki nasi gracze zaprezentowali dziś woła o pomste do nieba.
PawełK
pyszałek

Postprzez mezo23 2004-08-21, 6:57 pm

[quote="Morpheus"]"Żenada"
"Dno"
"Parodia"
"Panom już dziękujemy"
"To są kpiny!"
"Złodzieje"
"Rudy złodzieju oddaj moje 12 złotych".

OJ Teresa Teresa tak spieprzyć karnego!A mogły być 3 punkty!Od tego piwska to Teresa już się skupić nie może na uderzeniu, mieć karnego i nie wykorzystać, Oj Teresa Teresa!Dżimi na ławie,i Antek pograł,a Bugaja oczywiście zmienimy,bo jeszcze bramke mógłby strzelić i byłby problem w następnym meczu.Prosze jakie zmiany!Tyle tylko że jeden punkt! :cry:
mezo23

Postprzez Kamilsts 2004-08-21, 7:03 pm

Spokojnie !!!
Od środy zaczynam już jeździć na mecze także zaczniemy wygrywać :twisted:
Jak do tej pory byłem tylko w Gliwicach :-)
hehehehhe oby się sprawdziło
Kamilsts

Postprzez DaMi 2004-08-21, 7:05 pm

Z taką grą to znowu pojeździmy po wioskach typu Żary itp. Oby nasze gwiazdy nie obudziły się za późno :evil: A pan Rudy jeżeli nie pomyśli o biletach to na nastepnym meczu będzie na stadionie chyba sam bo nikt nie będzie płacił 12 zł za to żeby siedzieć i się wkurwiać. Drugą sprawą jest młyn a raczej coś co przypomina młyn średnia wieku 14 lat a średnia wzrostu to może jakieś 140 cm parodia. Od przeczkola do Opola :shock:
DaMi

Postprzez viking 2004-08-21, 7:09 pm

Przy trakiej postawie nie można się cieszyć Małocha faktycznie ziro i to wielkie nawet nie miał siły wyleźć ze spalonego jak go zostawiali to ledwie się ruszał a co tu mówić o atakowaniu????????? Morawski spał dziś i jakaś dziwna niemoc w ogóle u wszystkich nawet Lacha chociaz z tyłu ale tyle niecelnych podać i zero pomysłu dobrze że Kurdziel kolejny udany mecz zaliczył bo nic by nie było z tego punktu....Teresa tak głaskał ta piłke że wiadomo było przed strzałem że spali w ogóle postawa wszystkich piłkarzy rozczarowała czyżby kary nałożone przez Tochela scaliły chłopaków w proteście????Nie wiem ale tak bez ikry grający piłkarze zwykle zwalniają trenera czy mi się wydaje czy jakby jakiś buncik?????
viking

Postprzez viking 2004-08-21, 7:10 pm

A co mają powiedzieć wszyscy którzy kupili karnety :lol: :lol: :lol: ?
viking

Postprzez Kamilsts 2004-08-21, 7:13 pm

Sorry Dami :-)

!!!!!!!!
DaMi napisał(a):Od przeczkola do Opola :shock:
!!!!!!!!!!!!
Kamilsts

Postprzez DaMi 2004-08-21, 7:15 pm

Kamilsts napisał(a):Sorry Dami :-)

!!!!!!!!
DaMi napisał(a):Od przeczkola do Opola :shock:
!!!!!!!!!!!!

:oops: przedszkola miało być ale k***a ja jestam pała :D
DaMi

Postprzez DaMi 2004-08-21, 7:18 pm

Kamil pało ja Ci pisze eski z wynikiem a Ty mi tu kkurwa jakieś błedy wyszukujesz :evil: w środe pojedziesz ale chyba stopem a nie pociągiem :D
DaMi

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna