Zagłębie Sosnowiec - Górnik Polkowice

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez DaMi 2004-08-14, 7:25 pm

YO napisał(a):Szacunek dla tych co zdjęli koszulki w taką pogodę :!: :!:

A jutro będe miał zapalenie płuc no ale co się nie robi dla Zagłębia :D
Tylko tak jak wcześniej pisałem szkoda że tak mało osób pościągało koszulki
DaMi

Postprzez Uwielbianyprzezwszystkich 2004-08-14, 7:27 pm

Powiem tylko tyle. Jebana obrona. Jak można k***a tak grać.

I co powiedzą hura optymiści. Z taką grą to rzeczywiście zajęcie 10 miejsca będzie sukcesem.

Piłkarzom w dupach się poprzewracało a szczególnie tym grającym w obronie.
Uwielbianyprzezwszystkich
Adventure Group

!!!

Postprzez ^m@rcin^ 2004-08-14, 7:27 pm

Zebraslismy 440 zl :) Dziekujemy !!
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Kry's 2004-08-14, 7:34 pm

Pieprzycie ,stałem naprzeciwko w lini tych akcji i jestem pewny że pierwsza i trzecia brama była prawidłowa,poprostu mamy takich kopaczu(pierwsza brama ewidentny błąd Stemplewskiego),a reszta trudno taka jest piłka.....kocham tylko Zagłębie i podziw dla kibiców którzy byli od początku do końca.
Kry's

Postprzez twari 2004-08-14, 7:39 pm

powiem tyle- nie mielismy szans grajac w 11 przeciwko 13 (w tym glowny i liniowy...)! Zaraz cos rozwale bo az mnie nosi... jak mozna doliczyc 2 minuty po takiej polowie?? DWIE MINUTY!!!! Tyle to sie dolicza jak przerw niema w grze!! A sedzia oczywiscie zero reakcji na to co wyprawiali zawodnicy gdy co chwila lezeli i strasznie potrzebowali lekarza, czy tez na gre ich bramkarza ktory pilki wybijal przez 2 minuty... ZE NIE WSPOMNE O ROGU W 2 POLOWIE... Najpierw powtorka, po chwili wykonawca rogu sie rozmyslil... szkoda slow! A najbardziej wqrwil mnie ten palant lysy z "13"! Lagiewka czy jakas inna łopatka...

Natomiast jesli chodzi o gre zawodnikow to na plus: Ujek, Skrzypek i..... ŁUCZYWEK!! Widac ze chlopak chce grac! Wniosl moim zdaniem ozywienie i zagral naprawde ambitnie!! To samo Malinowski!! Szkoda ze Tochel zdjal Klode- mialem wrazenie ze bardziej przydaloby sie zmienic Skrzypka ktory kondycyjnie troszke pod koniec wysiadl...

NATOMIAST NA CO NAM BALA?? Z TAKA GRA?? Boze... nie moglem patrzec na tego czlowieka... on NIC nie gral!!

PS. Pozdro dla czlowieka ktory poswiecil swoja parasolke rzucajac ja na kraty!! :lol: :lol: :lol: PARASOLKA.... :lol: :lol: Lecaca parasolka... moc! :D

PS2. Dawno nie widzialem tak ozywionej publicznosci... szczegolnie po 2 bramce!! MEGA + DLA TYCH KTORZY WYBRALI MARZNIECIE NA LUDOWYM!!
twari

Postprzez Sadek 2004-08-14, 7:40 pm

Wielkie brawa dla Dawida Skrzypka w pamięci utkwiła mi akcja jak Dawid przez całe boisko przeszedł z piłką, a wydawało się, że nie utrztyma jej ambicje ma wielką! Co do meczu szkoda przegranej, ale trzeba zacząc grac dla naszej publiczności, przy drugiej bramce juz dawno nie byłem tak szczęsliwy i zszokowany.Dzięki piłkarzom za gre czekamy teraz na Mławe.
Sadek
dj. transfer

Postprzez Asja 2004-08-14, 8:03 pm

No cóż - szkoda tego meczu . chlopaki 1 polowe max zrąbali - zwłaszcza w obronie te pierwsze bramki to wydaje sie identyczne były no ale co zrobić. W 2 połowie zaczeli naprawde grac i mogli spokojnie wygrać gdyby...
Gdyby nie ci cholerni czarni panowie! No w zyciu nie bylam taka wsciekla na meczu!! I nawet nei bede tego komentować co oni wyrabiali bo tylko sie znowu
A oliwy do mojej wsciekłosci dolewal jeszcze jakiś jeleń z trąbką :evil:

I jeszcze jedno mnie wkurzyło - w sumie powtórka z Radomska. Ludzie zaczeli wyłazic po 1 połowie.
Szacunek dla tych którzy zostali do końca...

AHA - czy wygrał ktoś z Was jakąs nagrode?? :lol:
Ostatnio edytowano 2004-08-14, 8:40 pm przez Asja, łącznie edytowano 1 raz
Asja
Gwiazda

Postprzez mr.bean 2004-08-14, 8:31 pm

Panowie, II liga to nie III, musicie poprosić włochów o to aby trochę więcej kasy wykładali na kupowanie wyników niż rok temu ...
mr.bean

Postprzez twari 2004-08-14, 8:37 pm

mr.bean napisał(a):Panowie, II liga to nie III, musicie poprosić włochów o to aby trochę więcej kasy wykładali na kupowanie wyników niż rok temu ...

No tak- dzis nas przebiliscie... Nasi sie poprostu spoznili...
Fajnie ze byles na meczu i wiesz na jaki temat sie wypowiadasz...
twari

Postprzez PawełK 2004-08-14, 8:53 pm

Może nasi piłkarze powinni wychodzić na każde spotkanie ze świadomością że jest juz 0-3 wtedy gra jakoś idzie, natomiast pierwsza połowa to poprostu klęska. Powtórzyło sie tak jak w meczu z Radomskiem że jak ciśniemy to przegrywamy. Mimo wszystko mecz bardzo emocjonujący w szczególności 2 połowa a co do sędziowania to kto był ten widział...
Jebać PZPN :!: :!: :!:
PawełK
pyszałek

Postprzez Lars 2004-08-14, 9:05 pm

siedzialem na lini obydwóch podań bramkowych - nie ma mowy o spalonym. w 2 sytuacji byl spalony pasywny a w 1 chyba wogole go niebylo. niewinmy sedziow, winmy zawodnikow za gre i trenera za taktyke. panie Tochel - nasze zaufanie naprawde ma swoje granice i nie mozna ustawiac tak slabych obroncow w lini skoro graja tak zle, 4 w lini to moze grac wisła czy milan. Legia gra 3 w lini mając lepszych obroncow od naszych a mimo to nie moze sobie poradzic. to powinno dac do myslenia. I transfer Bały - powtorka z Pikuty.

pewnie za chwile posypie sie tu fala krytyki jako odzew na moj post, ale na dzien dzisiejszy takie są realia.
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez mustang_78 2004-08-14, 9:05 pm

ja powiem tak nie czytajac tego co napisaliscie JEBAC PZPN te sk****** sedziowie wogole nie istnieli na boisku i to te H*** sedziowie wygrali polkowicom ten mecz wiec H** im wielki w dupe jak tak maja byc drukowane mecze to ZAGŁĘBIE w zyciu nic nie osiagnie nie wiem tylko dlaczego PZPN J***** uparl sie tak na nas Hu* wam w D*** Nyg*** Je**** jestem zly ale nie nasz zespol a na PZPN Je*** Je*** PZPN
mustang_78

Postprzez olo69 2004-08-14, 9:18 pm

tak sie składa, że też siedziałem na wysokości pola karnego Zagłebia w pierwszej połowie i jestem przekonany , że przy drugiej bramce był spalony (jaki pasywny?? nie uzywajcie słów których nie rozumiecie), przy pierwszej bramce raczej też spalony, ale nie na 100% przydałyby się aviki, ogólnie dobra gra Kłody i Skrzypka i wogóle brawo za ambicję
Teraz widac , że szkoda, że odchodzi Stolpa bo typowego napastnika nam brakuje. Postawa sedziów słabiutka i nie chodzi tylko o sytuacje bramkowe
olo69

Postprzez tomi2509 2004-08-14, 9:53 pm

napisze tylko tyle ze jeden spalony byl natomiast drugiego raczej nie ale trzecia bramka prawidlowa i to po fantastycznym prezencie naszego obroncy!!!!!! niestety ale obrona slaba i nie zgodze sie ze tylko dzimi sie opuscil - niestety cala obrona gra slabo!!!!!!

co do oceny sedziego to takich walkow juz dawno nie widzialem totalna kpina w zywe oczy!!!!jak mecze beda w telewizji to panowie "czarni" bardziej by sie pilnowali!!!

moim zdaniem najlepsi dzisiaj to tylko Ujek , Lacha , Morawski , Skrzypek

oby nastepny mecz poszedl juz lepiej
tomi2509

Postprzez siwy_sc 2004-08-14, 9:59 pm

tak sie zlozylo, ze dopiero teraz widzialem pierwszy raz Bałe w akcji i jest on kompletnym niewypalem, bardzo wolny, a o jego zaangazowaniu nawet nie bede wspominal. z pozytywnych wystepow to napewno Ujek i Skrzypek, jestem pod wrazeniem gry tego drugiego, oby tak dalej.

co do sedziow, to: jak ma byc dobrze w polskiej pilce jak PZPN pozwala sobie na zatrudnianie takich ludzi, a pozniej i tak jest wszystko na kibicow bo to oni sa najgorsi i zupelnie bez powodu wbiegaja na murawe :? a ze doliczy tylko 2 min to jakos wczesniej juz mialem takie przeczucie 8)
siwy_sc

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna