Do Bankiera i zwolenników "CZERWONEGO ZAGŁEBIA"

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez klocek 2003-04-29, 12:04 am

JESTEM ZDEYDOWANIE ZA(tak jak wieszosc) Na 99% pojade do Legnicy, tam postaram sie spotkac i pogadac o projekcie z Wojtkiem.

A teraz do wszystkich przeciwników; dyskusja o słusznosci powstania tej flagi prowadzona była w temacie : Konkurs na projekt nowej flagi.-

A ten temat,jak w temacie przeznaczony jest dla zwolenników tej flagi i na omówienie szczegółów. Jak ktos bedzie chciał zrobic flage z Kiepura albo Z@GŁĘBIACY i załozy osobny temat temu poświęcony to ja sie nie bede wpierdalał ze swoimi żalami.
klocek

CZ

Postprzez fan78 2003-04-29, 5:20 am

Chłopaki spotkaliscie sie w przerwie meczu z Myszkowem???Jesli tak to co ustaliliscie? Ja łazilem jak glupi po koronie stadionu ale jakiejs wielkiej grupy ludzi nie widzialem,a flaga ma podobno tylu zwolenników.Jesli o mnie chodzi to mam juz uzbierane 80 zł skladek od roznych kolesi :D Sam czekam na wyplate i swoje tez doloze,a jak wam idzie chłopaki???I ustalmy kto bedzie trzymał kase,z racji nicka chyba powinien to byc Bankier :D Pozdro all!!!
fan78

Postprzez Monti 2003-04-29, 6:45 am

klocek napisał(a):JESTEM ZDEYDOWANIE ZA(tak jak wieszosc) .

Czy nie uważasz że coś w tych słowach jest nie tak . Jka większość ?Garstka ludzi ubzdurała sobie chory pomysł a nie większość . Uprawiasz propagande jak tow. Gierek. Mówisz że inni sie wpierdalają do twojego pomysłu. Dawałem Wam juz przykład że to nie tylko wasza sprawa. Jak zaregujecie jak w topie strony Zagłębia powistanie link czy baner z Leperem - bedzie wam wszystko jedno ?
Monti
Moderator

Postprzez bankier 2003-04-29, 6:50 am

monti - zauważ jedną rzecz - jesteś niewłaściwą osobą w tym temacie! swoje mogłeś pisac w temacie o konkursie! to jest temat dla zwolenników powstania flagi!

ps. mnie bedzie wszystko jedno - baner to pikuś, może być nawet do samego watykanu, ojca rydzyka, sld, ministrstwa finasów czy kaczorów z pisuaru! to jest tylko banner...
bankier

Postprzez Monti 2003-04-29, 8:11 am

Widzę że nic do was nie trafia . Nie potraficie docenić tego co dokonuje się w Zagłębiu . Konsolidacja środowiska kibiców. Robicie dywersje , dzielicie nas . Robicie dobrą robotę dla naszych przeciwników. To mój ostatni wpis w tym temacie teraz już na 100% . Tak na dobrą sprawę należało by postąpić tak jak wasz tow. , wykasować wpisy . Cenzura i tyle . To jednak jeden z elementów który różni te chwalone przez was czasy od obecnych. Choć jak by to odemnie zależało to bym zablokował tą dyskusję . Nie marnujcie czasu na polemikę bo ja już opuszczam ten temat . Jesteście żałosni. Ważniejsza jest dla was prezentacja własnych poglądów politycznych niż dobro Zagłębia.
Monti
Moderator

Postprzez Bas 2003-04-29, 8:23 am

Monti a Ty w kółko swoje . :roll: Czy nie widzisz że powiedziałes już wszystko i teraz tylko sie powtarzasz?Mnie osobiście ta flaga nie będzie przeszkadać.Temat oponentów jest chyba zamknięty więc daj spokój.

pzdr.
Bas
Żółta kartka

do Bankiera

Postprzez black bird 2003-04-29, 9:31 am

Akurat tak się składa że nie czytałem wcześniejszego wątku a hasło samo przyszło do głowy widocznie nie tylko mnie - zresztą to nieistotne bo nie chodzi o autora tylko o samo formę i treść.
Reasumując oba wątki:
- flaga "Czerwone Zagłębie" z Gierkiem czy bez to kiepski pomysł, wzbudza zbyt wiele negatywnych emocji które Nas dzielą. Liczenie na to że inni spoza Zagłębia potraktują to z przymrużeniem oka jest mało prawdopodobne wręcz odwrotnie. Przy tej okazji warto przypomnieć że generalnie mieszanie polityki do sportu to zły pomysł.
black bird

Postprzez Glos rozsadku 2003-04-29, 3:21 pm

To nie jest dobry pomysl. Przemyslcie to, taka flaga wprowadzi podzialy miedzy osoby przychodzace na ludowy. Nie chodzi wam chyba o to. No chyba ze jestem w bledzie.
Glos rozsadku

Postprzez Głos Rozsądku 2003-04-29, 3:45 pm

Moze to wam przemowi do rozsadku. Przelecialem szybciutko wpisy na forum i za flaga z Gierkiem jednoznacznie opowiedzieli sie: bankier, gzechu, fan1906, wojtek, marcin, klocek, fan 78, zags, kamilsts, puzon, rados, anonimek 1906 razem 12 osob.
Jednoznacznie przeciw monti, voytech, kondi, thomi, soyer, wab, antykomunista, iq, fabian, tomano leyton, jerzy, tool, exuero, przeme1, janosik, piotre, dnz, blackbird, pesto i ja, razem 21 osob. Jezeli kogos zaliczylem nie do tej grupy do ktorej powinnem przepraszam nie mialem takich intencji
Głos Rozsądku

Postprzez antykomunista 2003-04-29, 3:59 pm

dlaczego chcecie podzielic zaglebie ? dlaczego mieszacie do zaglebia nagle gierka? to nie jest 'zwyczajna' flaga. to flaga polityczna. na dodatek wiekszosc kibicow sie z nia nie zgadza! ospuscie...
antykomunista

Postprzez klocek 2003-04-29, 9:10 pm

Za flagą opowiedziało sie 13 (jeszcze szadi) i wszyscy są zarejestrowanymi uzytkownikami.

Natomiast przeciw 7 uzytkowników , a reszta to goscie(niektórzy z innych klubów) a wiadomo jak to z gosciami jest. Mogła to być jedna osoba pod roznymi ksywami.

aBY TO WYJASNIC MIAŁO ODBYC SIE GŁOSOWANIE UZYTOWNIKÓW ,ale Monti najwyrazniej boi sie wyniku( wtedy zobaczysz ze bedzie to wiekszosc.
klocek

Postprzez Soyer 2003-04-29, 9:29 pm

Juz podzielili kibiców, przynajmniej na necie. Zobaczymy co dalej.
Powodzenia z nową flagą .....

bankier, gzechu, fan1906, wojtek, marcin, klocek, fan 78, zags, kamilsts, puzon, rados, anonimek 1906, szadi - DZIĘKI !
Soyer
Moderator

Postprzez grzechu 2003-04-29, 9:33 pm

Juz pisalem wczesniej ze moj stosunek do pomyslu powsatnia tej flagi jest neutralny. Nie jestem ZA ani PRZECIW. Nie zaliczaj mnie wiec do jej zwolennikow.
grzechu

Postprzez bankier 2003-04-29, 9:51 pm

a ja tam nikogo nie dzielę, łączy nas Zagłębie - i nie mam do nikogo urazy, że jest przeciwny tej fladze!

teraz, jako, że jest nas 12 lub jak inne źródła donoszą 13 - i każdy z nas kopsnie po jakieś 20 zeta (i każdy z nas ma kolegów i odnich zbierze sie przynajmniej 20 zeta) - możemy mysleć o rozpoczęciu drugiej fazy realizacji całego planu! trzeba spłodzić flagę wg. wczęsniej przygotowanego projektu....

myślę, że ten który zrobił grzechu jest ok! ale mam nadzieję, na to, ze pojawią się nastepne dzięki którym uda nam się zrobic coś doskonałego - budzącego dumę w każdym z nas :))))

ps. nie wiecie skąd można ściągną jakiś programik graficzny (ha ha ha najlepiej korela dziewiątkę) - bo ja w swoim kompie juz nawet painta nie mam - a też chciałbym się wykazać w projektowaniu!

czekam na info panowie!
bankier

Postprzez fan78 2003-04-29, 10:15 pm

Ja mam fajny projekt i mysle ze wlasnie o TO nam wszystkim chodzi:)Tylko ze niewiem jak go na forum wrzucic:(Probowalem ale marny ze mnie hakier,jak ktos to umie zrobic to niech mi poda swojego maila,ja mu wysle projekt a on zapoda to na forum:)A kaski mam juz 100:)))TO BEDZIE PIEKNA FLAGA!!!!Pozdrawiam!!!
fan78

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice