ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC - RKS Radomsko

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Lars 2004-07-31, 7:23 pm

ja p***le, w zyciu bym sie niespodziewal :(
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez eMeR 2004-07-31, 7:25 pm

czy byli kibice z radomska ?

Nie było kibiców gości, może to i nawet lepiej że jedynymi świadkami, nazwijmy to "gorszego" dnia Zagłębia byli tylko miejscowi kibice.

ps. a sędzia - racja, lepiej nic nie pisać, bo by same k**** musiały lecieć
Ostatnio edytowano 2004-07-31, 7:56 pm przez eMeR, łącznie edytowano 1 raz
eMeR

Postprzez DaMi 2004-07-31, 7:31 pm

Przy takiej grze , porażce w Gliwicach ( odpukać ) i takich "niskich" cenach biletów na meczu z Polkowicami na stadionie będzie góra 2 tyś.
DaMi

Postprzez Puzon 2004-07-31, 7:41 pm

Jak tam samopoczucie huraoptymiści ? Wiadomo było ,że II liga to nie to samo co III. Nikt się nie posra dlatego tylko , że przyjechał na Ludowy i gra przed 6 tys. ludzi. Spodziewałem się takiego scenariusza. Najgorsze co dzis zobaczyłem , to kibice wychodzący w 80 min. po drugiej bramce dla Radomska.WYPIERDALAĆ!!. ZAGŁĘBIE NIE POTRZEBUJE TAKICH KIBICÓW.
Puzon
Adventure Group

Postprzez DaMi 2004-07-31, 7:45 pm

Puzon napisał(a):b]WYPIERDALAĆ!![/b]. ZAGŁĘBIE NIE POTRZEBUJE TAKICH KIBICÓW.

Dokładnie na c*** tacy kibice co przychodzą na mecz pomarudzić jebane niedzielniaki :evil:
DaMi

Postprzez ATR 2004-07-31, 7:49 pm

Podzielam twoją wypowiedź Puzon. A poza tym chciałem dodać, że nie mądre było dzisiaj wystąpienie wodzireja. Chcemy aby na Ludowy przychodziły całe rodziny a tu co chwilę przez megafon k***a. To tak w ramach przypomnienia o kulturalnym dopingu na stadionie.

"Idźcie do domu, my nie powiemy nikomu" :evil:
ATR

Postprzez IQ 2004-07-31, 7:50 pm

Kibiców Radomska 0
Radomsko pokazało nam miejsce w szeregu. Zagłębie chyba jednak będzie ostro walczyło o pozostanie II lidze - niestety. Miałem wrażenie, że Radomsko ograło nas bez wielkiego wysiłku - przyjechali, pozwolili się nam wyszumieć na początku, a potem walnęli nam bramkę. Mam nadzieję, że RKS będzie jednym z faworytów w walce o awans, bo jeśli będzie tylko ligowym średniakiem to nie jest dla nas za dobrze. Co do piłkarzy to najlepiej grał Skrzypek, starał się i widać było, że coś potrafi Morawski, a reszta grała mniej lub bardziej poprawnie i nic więcej.
Z tego co widzę to jako jedyni w II lidze dostaliśmy lanie u siebie. Z drugiej strony może ta porażka wyzwoli w piłkarzach jakąś złość, że będą chcieli udowodnić że nie są tacy słabi jak w 1 pierwszym meczu -oby tak było czego sobie i wszystkim życzę :-)

.
IQ

Postprzez Wally 2004-07-31, 8:07 pm

No i dziś dostąpił mnie zaszczyt siedzenia w loży dla prasy 8)
I muszę tutaj zweryfikować, że 3 czy 4 osoby na trybunie krytej nie ukrywały swojej radości po zdobyciu goli dla Radomska. Może prasa, może nie - ale byli z Radomska :twisted:
Wally

Postprzez Asja 2004-07-31, 8:14 pm

no ja tez słyszałam ze było ich ok 20 incognioto bo nie mogli autokaru załatwic... :roll:
Asja
Gwiazda

Postprzez Gość 2004-07-31, 8:20 pm

Ja tylko powiem że pierd... 5000 takich kibiców. Jak tak do gardła drą. Jak Zagłębie straciło bramkę i naszym zawodnikom naprawdę potrzebny był doping to k***a cicho jak na pogrzebie. Jak macie dopingować tylko jak Zagłębie wygrywa to wyp... z Ludowego!!!!

P.S.
Tak słabego meczu nie pamiętam kiedy widziałem. :( Oby to był przypadek i następnym razem zagrali na "poziomie".
Gość

Postprzez warchlak 2004-07-31, 8:23 pm

dobrze zaczeliśmy mecz i w całym meczu stworzyliśmy wiecej sytuacji pod bramkowych ale cóż z tego jak RKS poszedł z kontrą i jebnął nam brameczke.przy obydwu bramkach zawiniła obrona,która wg mnie jest do wymiany.moze i z taką gra radzili sobie w 3 lidze ale w 2 sobie nie poradzą :evil:
warchlak
Prowokator

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2004-07-31, 8:27 pm

Wally napisał(a):No i dziś dostąpił mnie zaszczyt siedzenia w loży dla prasy 8)
I muszę tutaj zweryfikować, że 3 czy 4 osoby na trybunie krytej nie ukrywały swojej radości po zdobyciu goli dla Radomska. Może prasa, może nie - ale byli z Radomska :twisted:

Zagłębie Sosnowiec - RKS RADOMSKO

Do Sosnowca udajemy sieę 2 samochodami (10 osób). Każde z aut jechało oddzielnie. Pod stadionem dowiadujemy się, że nie ma dla nas przygotowanego sektora mimo,że zgłaszaliśmy nasz przyjazd w klubie.Ekipa z pierwszego auta (YBB) wbija się na trybunę główną. Za ok. pół godz. dociera drugi nasz pojazd.Pod stadionem pełno Zagłębia;rozchodzimy się i wtapiamy się w tłum. Dwóch od nas rozmawia z ochroną,gdzie spotykamy się se zdecydową odmową wpuszczenia nas.
W drodze do Sosnowca (okolice Czeladzi) mijamy autokar ekipy Radomiaka jadącego do Jaworzna.

z forum kibice.pl
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez ŁOSKI1906 2004-07-31, 8:29 pm

Zdecydowanie najlepszym piłkarzem na boisku był Dawid,podobała też mi się gra Bały ale za dużo nie dokładnych podań . RKS był dużyną zdecydowanie lepszą bardziej zgraną niż Zagłebie.Co do kibiców doping był nawet ładny.A opuszczanie stadionu w 80 min naprawde żałosne oby takich kibiców Zagłebie nie miało prawdziwi i wieni zostają do ostatniego gwizdka.Teraz trzeba pokazać w Gliwicach czym jest Zagłebie
Pozdro
ŁOSKI1906
Os.Piastów oficial fans

Postprzez kondi 2004-07-31, 8:30 pm

co prawda nie widzialem tego meczu, ale warchlak twoje stwierdzenie " .... obrona,która wg mnie jest do wymiany.moze i z taką gra radzili sobie w 3 lidze ale w 2 sobie nie poradzą ..." jest bardzo pochopne.

Sam pamietam jak wracalem z Wroclawia zalamany porazka Zaglebia, ale pozniej bylo tylko lepiej i zobaczycie, ze w tym przypadku bedzie tak samo ;-)

pzdr.
kondi

Postprzez warchlak 2004-07-31, 8:35 pm

moze i pochopne stwierdzenie ale dzisiaj wyglądało to tak jak bysmy mieli obrońców na wakacjach jeszcze :?
warchlak
Prowokator

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna